Любими продукти - Ноември 2011

November 29, 2011

Здравейте!

Новината на деня е, че Urban Decay пускат на пазара новата палитра NAKED2, която доколкото разбрах е лимитирана версия. Цветовете са нови, но все пак доста подобни на тези от оригиналната версия. 


Само първата снимка е официална, а втората не е все още потвърдена, че отговаря на истинските цветове, така че ни остава да гадаем.


Днес е предпоследният ден от Ноемврийското ми предизвикателство и по случая реших да ви покажа някои от любимите ми продукти през последния месец. Част от тях са нови, а други имам от поне година, така че разнообразието е голямо. 



Vaseline - Healthy Hand & Nail си взех още миналия месец, защото комбинацията от миене на чинии, чистене с препарати и студеното време се отрази много върху състоянието на ръцете и ноктите ми. Консистенцията е същата както на лосион за тяло - нито водниста, нито много гъста, попива в ръцете много бързо и не оставя мазни следи. Не вярвах, че ще има някакъв ефект върху нотките, а камо ли да бъдат 50% по-здрави, но в интерес на истината усещам промяна. Не е нещо невероятно или нечувано, но чувстват ръцете си по-меки, а ноктите по-твърди.


Revlon - Facets of Fuscia & Seche Vite Top Coat са други мои фаворити. Брокатените лакове са толкова красиви, но премахването им е истински кошмар за мен и избягвам да ги нося, но лака на Revlon изглежда толкова разкошно, че си струва усилието. Няколко пъти вече ме заглеждат и ме питат с какъв лак съм, за съжаление обаче продуктите на Revlon не се продават в Швеция. 
Топ лака нося на приливи и отливи, защото е пълен с всякакви химикали, които са много вредни за здравето, но пък изсъхва толкова бързо (за по-малко от минутка) и дава страхотен блясък на ноктите, че признавам си се изкушавам да го използвам. 


Rimmel - Match Perfection Concealer - Обикновено не нося коректор под очите (използвам ролл он-а на Garnier най-често), но не се написвам добре през последните месеци и тъмните ми кръгове са много неприятни за гледане. Никога през живота си съм нямала такъв проблем и ми е малко странно в момента, но вероятно с възрастта нещата се променят.
Използвам този коректор от около 10 дни и съм много приятно изненадана от това как действа. Не е сух, а дори напротив и много лесно се прелива, като оставя зоната под очите много приятно хидратирана и осветлена.



H&M C'est Chic Eyeshadows Quad е много голяма изненада за мен. Никога не съм очаквала, че за тази цена мога да получа толкова качествен продукт. Цветовете са много пигментирани, не се ронят, преливат се толкова лесно, че не мога дори да опиша. Ще пробвам и другите им палитри.


NYX - Jumbo Eye Pencil - Milk е сред продуктите, които имам от много време, но не спирам да харесвам. Имам няколко молива от този тип и ги използвам като кремообразна база преди прахообразните сенки. Резултата е по-наситен цвят, особено под лилави, сини и розови нюанси. Използвам база за сенки задължително и тънък слой от молива, защото в противен случай се събират върху сгъвката на клепача.


E.L.F. - Bamboo Blending Brush имам от сравнително скоро, но вече я обожавам. Невероятно мека и чудесна за преливане. Размера й е по-малък от на останалите, които имам и чудесно пасва на размера и формата на окото ми. Препоръчвам я. 


E.L.F. Matte Lip Color - Tea Rose се превърна в моя слабост веднага щом го пробвах. Не стои толкова матово, а нюанса съдържа така актуалните лилави подтонове и пасва на тена ми. Не съм спряла да го нося и се опасявам, че скоро ще ми свърши и ще трябва да пускам нова поръчка.  

Хубава и спокойна вечер!

Надявам се днешната публикация да ви е била полезна и ако имате някакви въпроси, ще се радвам да ви отговоря. Кои са вашите любими продукти за месец Ноември?

5 comments

  1. Честито завършване на предизвикателството ;)

    Gossip Boy ;)

    ReplyDelete
  2. Благодаря ти много, че следиш блога и ми оставяш коментари. Означава много за мен и се надявам и за в бъдеще да не разочаровам с интересни публикации.

    ReplyDelete
  3. Вярвам, че няма да ни разочароваш ;)
    Приятна почивка от ежедневно блогърстване ;)

    Gossip Boy ;)

    ReplyDelete
  4. moliva NYX Jumbo Eye Pencil в 604 Milk ot kide go kupi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Моят молив поръчах от www.cherryculture.com, американски сайт. АКо искаш да поръчваш от Европа - погледни www.love-makeup.co.uk или ebay.com.

      Delete