Блогът днес става на една годинка

November 19, 2011

Здравейте, момичета!

Както вероятно сте разбрали вече от заглавието, моят блог днес става на една годинка! Точно преди година на този ден беше публикувана и първата ми статия.

Започнах да пиша на шега и не мога да повярвам, че днес имам над 100 публикации, а любовта към грима и козметиката ми достигна такива висини.
Щастлива съм, че срещнах приятни момичета, които да споделят моята страст и съм благодарна от цялото си сърце на всички, които четат блога и ми оставят коментарите си. Това означава наистина много за мен и оценявам времето, което отделяте.



Осъзнавам, че това, което правя не се харесва на всички, но повярвайте наистина е трудно да имаш план за всеки месец, какво да пишеш, как да го направиш.. Вероятно някои от публикациите са по-добри от други, но винаги се стремя да има баланс и да си разпределям задачите във времето. За мен е важно, че това, което правя ми доставя голямо удоволствие и хобито ми се превърна в неразделна част от живота ми.

По случай днешният "рожден ден" реших да разнообразя и вместо ново ревю, да ви покажа някои от любимите ми публикации, които са отнели часове наред в писане и четене.

Дано ви е интересно!

Харесвам всичките си публикации, вложила съм много емоция във всяка една от тях и никога не съм си позволявала да ви лъжа само, за да си намеря нещо, за което да пиша. Имам обаче няколко по-специални, с които се гордея и се радвам, че съм помогнала с идеи поне на няколко от вас.

1. Ревю - Sleek Makeup : Първата ми публикация със сигурност е сред любимите ми, препрочитайки я днес осъзнавам, че имам някои пропуски, на моменти звучи дори наивно, но никога няма да я редактирам.

2. Ревю - UD Naked : И до ден днешен получавам коментари и мейли свързани с тази палитра. Радвам се, че имах възможност да я тествам и да ви споделя за това колко много я обичам.

3. Ревю - E.L.F. : Гордея се, че бях сред първите, които започнаха да говорят за тази марка из блог пространството и много момичета с не толкова голям бюджет имаха възможност да се запознаят с това, което те предлагат.

4. Ревю - Bourjois руж : Помня, че подготвях тази публикация с дни. Не е нищо особено, но бях толкова обсебена от тези ружове, че нямах търпение да ви ги покажа.

5. Публикациите посветени на почистването на четки за грим са също сред тези, с които се гордея : Част 1 , Част 2, Част 3.

6. Първите ми сенки на MAC : Това бе втората публикация, която направих, след като си взех новата камера. Вложих много труд в снимане и обяснение и до ден днешен ми харесва как я оформих.

7. Скраб за устни : Друга публикация, която много харесвам. Смятам, че се получи доста добре и като цяло е сред най-успешните, които съм правила.

8.  Healthy Glow : От всички 123 статии, които имам, тази ми отне най-дълго време за подготовка. Постарах се максимално много да представя различни продукти и съвети, които могат да са полезни на някого. Благодаря на всички, които я оцениха и подкрепиха.

9. Ревю - BB крем Garnier : Тази е най-четената публикация, която имам.

10. Четки за грим : Отне ми дни, за да успея да си направя план кои четки да включа, за да ви бъда максимално от полза. Постарах се да комбинирам най-любимите си с тези, които са най-достълни и като цена, и като място, от което да си ги купите.


7 comments

  1. Жени, много харесвам блогчето ти! Прекрасно местенце е и често го посещавам :) Много ми харесват ревютата на продуктите, които правиш. Скоро ще се включа с въпрос за продуктите на ЕLF.
    Честита годинка и много нови вдъхновения:))
    Поздрави,
    Ани

    ReplyDelete
  2. Честит рожден ден!Пожелавам ти още много успехи,читатели и козметични находки!

    ReplyDelete
  3. Честито! Много полезен блог, чета с удоволствие :)

    ReplyDelete
  4. Благодаря ви за чудесните коментари. Всички сте много мили и се радвам, че споделяме общи интереси.

    @Ани, можеш да ме питаш по всяко време, няма проблем.

    ReplyDelete
  5. С малко закъснение - но и от мен ЧЕСТИТО! Ентусиазъм, любов и красиви придобивки!

    ReplyDelete