Любимите ми сенки за очи

November 7, 2011

Здравейте!

Днес денят се очертава да бъде прекрасен. Колежката на майка ми отново е в Стокхолм и ще се срещна с нея, за да си получа пакетчето. Когато дойдох беше почти все още лято и не успях да си взема много дрехи, защото самo двете ми зимни якета заемаха по-голямата част от куфара ми. Сега благодарение на тази жена, майка ми има възможност да ми изпраща някои блузки, обувки и подправки. Особено много се вълнувам, защото приятеля ми има рожден ден скоро и роднините ми му пращат някои подаръци. Силно се надявам да му харесат. Нека не забравяме и за лака на Revlon от зимната колекция, който майка ми издирва цяла седмица, за да ми купи. 

Разбира се в деня, в който реших да правя повече снимки (защото днешната публикация е малко по-особена от обикновено), времето навън е просто ужасно. Отне ми много време да се подготвя и се надявам да ви бъде интересно.

Обичам сенките за очи. Особено по-дръзките цветове са ми фаворитите, въпреки че съм от тези момичета, които се гримират доста семпло и премерено. От време на време ми идва вдъхновението и се впускам в нещо по-дръзко, но честно казано в Швеция момичетата не се гримират много и ми е странно да излизам навън с опушен грим или черни сенки.


Днес специално за вас извадих някои от любимите ми палитри и реших да ви покажа кои са любимите ми цветове и комбинации от сенки.



Нямам много единични сенки в колекцията си, но за сметка на това тези, които притежавам са повече от страхотни. За тези на снимката съм говорила много, така че няма да се впускам в ненужни детайли. 
Сенките на Bourjois 25 Ardent са ми сред любимите сиви цветове. Използвам го нанесен върху целият клепач съвсем леко (не напластявам) в комбинация с молив.

MAC Night Manoeuvres е много универсален. Използвам го, за да придам дълбочина на окото (в сгъвката), за да прелея линиите на друг цвят сенки, очна линия, самостоятелно и още как ли не. 



Сенките на Sleek Molten Metal са ми сред любимите кремообразни. Не ви препоръчвам да ги носите самостоятелно ( събират се много бързо без база), но са чудесни са основа на прахообразни сенки. Ако искам златен грим или нещо в зелената гама няма по-добри от тях.



Направо ми е неудобно да ви говоря за сенките на L'Oreal, защото от толкова време обещавам ревю, а все не мога да се наканя да го напиша. Със сигурност ще го направя до края на седмицата, но не знам все още точно в кой от дните.

Time Resist White е перфектният хайлайтър за поставяне в началото на окото. Издържа цял ден и ме прави да изглеждам будна и свежа.
Forever Pink е много интересна смесица от мек розов цвят със съвсем леки златни частички в него. Използвам го нанесен върху целият клепач с матов цвят в сгъвката.


От палитрите любимата ми е Naked на UD. Знам, че не е много евтина, но всяка стотинка си струва. Качеството е повече от страхотно. Селекцията от цветове е уникална. Много ми е трудно да избера кои са точно любимите ми, защото използвам всички, така че избрах някои сред фаворитите ми, за да ви ги покажа, но това не прави другите по-малко хубави.



Палитрата на Sleek Oh so special е най-новата в колекцията ми. Комбинацията от цветове ми е много любима и скоро ще и направя обстойно ревю. Може да си я закупите от официалния сайт на марката или ebay. Кафявите и лилавите цветове са със сигурност любимите ми.


Палитрите на Wet n Wild са невероятни. Имам няколко и не съм била разочарована от нито един от цветовете. Конкретно тази (Vanity) е много универсална. Има всичко необходимо за постигане на приятен лек ежедневен грим.

Това са малка част от сенките и палитрите, които използвам всеки ден и препоръчвам горещо на всички, които се гримират и си търсят качествени продукти на ниски цени.

До края на месеца ще видите подробни ревю-та на няколко от любимите ми продукти и ще споделя с вас подробните си впечатления. Очаквайте : ревю на сенките на Sleek, палитра на UD, както и на обещаните сенки на L'Oreal!

Кои са вашите любими палитри?

6 comments

  1. Много хубава публикация. :)
    Ако можеш да ми кажеш от къде може да се вземят палитрите на W&W, защото не мога да ги намеря, а само някакви останали стари, които ми се виждат стояли по незнам колко години на дисплея, а пък като питам вносителя ми казват къде, но там или вече няма W&W, или са такива от старите. Изобщо не знаят какво се предлага на тези предполагаеми места. :D

    ReplyDelete
  2. Здравей, Надя. Единственото място, където аз съм виждала тези палитри беше в аптеката в Kaufland. Друг вариант за съжаление си остава ebay.

    Приятен ден и благодаря, че следиш блога ми!

    ReplyDelete
  3. Палитрата на Sleek "Divine Storm" е уникална. Може би я имаш,ако ли не, може да и хвърлиш едно око :)
    Деси

    ReplyDelete
  4. Здравей, Деси! Имам палитрата, разбира се! Всъщност тя бе и първата, която изобщо някога си купих и много я харесвам определено, въпреки че имам толкова много сенки вече и наистина рядко посягам към нея, но трябва да ти благодаря, че ме подсети да си я изкарам отново.

    ReplyDelete
  5. Здравей, Жени!
    Искам да те попитам дали знаеш нещо за палитрите на Lollipop?
    Сигурно си отговаряла на подобен въпрос, но не можах да намеря такъв...
    Благодаря ти предварително! :)
    P.S. Продължавай в същия дух, блогът е страхотен!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей!

      За съжаление никога не съм пробвала въпросните палитри, а и не съм чела никакви отзиви за тях.

      Радвам се, че моят блог ти допада и се извинявам, че не можах да ти бъда полезна.

      Поздрави

      Delete