L’Oreal - Infallible Eyeshadows

November 10, 2011

Здравейте, момичета!


Много съм развълнувана за днешната публикация и нямам търпение да ви покажа и разкажа какво провокира у мен подобни емоции.

В средата на миналия месец ви показах новите сенки на L'Oreal, които си купих (Линк) и обещах да направя подробно ревю със снимки и впечатления. Знам, че се забавих доста с отразяването им, но по някаква причина просто не можах да седна и да си събера мислите.


Доколкото знам Chanel имат подобни сенки и L'Oreal са се вдъхновили до някъде от това, но като цяло е много успешен продукт според мен и си струва да се пробват от тези, които харесват толкова наситени и блестящи цветове.
Известно ми е, че се продават и някои матови, но аз лично не съм ги пробвала и нямам впечатления. В България може да намерите 8 цвята от колекцията.
Всяка опаковка съдържа 3.5 гр. продукт, но реално се нуждаете от минималното количество за двете очи, така че ще ви стигнат за много дълго време.


Самите сенки изглеждат малко странно в кутийката и в първия момент човек се запитва всъщност формулата дали е кремообразна или прахообразна. Със сигурност става дума за прахообразни сенки, които са пресовани много силно, но в същото време са меки като кадифе. Завършека (поне на тези, които аз имам) е смеска между металически и перлен. Идеален хибрид според мен, защото аз лично не съм фенка на силно металическите сенки, но перления ефект убива предния и го прави да изглежда просто разкошен. 
Имат капаче, което ги държи пресовани и спомага да запазят формата си. Препоръчвам ви да го използвате.


За нанасяне използвам пръсти. Предполагам това е по-скоро лично предпочитание, но със сигурност може да използвате и четка. Преди да изсъхнат върху клепача ви дават няколко секунди, за да ги прелеете. 

Могат да бъдат носени както самостоятелно, така и върху кремообразни бази или пък те самите да бъдат база за други прахообразни сенки, но имайте в предвид, че цветовете са много пигментирани и издържливи и изглеждат много добре дори самостоятелно. Рекламата обещава 24 часа издръжливост, но не е точно така (по-скоро на половина). Не се събират в сгъвката независимо дали използвате основа или не, но ако все пак използвате няма да мръднат, докато не ги премахнете.


Цветовете, които аз имам са в 001 Pearl White, както и 004 Forever Pink. 


Pearl White отговаря на името си и е разкошен перлен бял цвят, съдържащ малки сребърни блестящи частички във формулата си. Имам чувството, че е една идея малко "по-груб" от другия, който имам, но въпреки това се прелива лесно и безпроблемно. Пробвала съм да го нося самостоятелно, но любимият ми начин в момента е вместо хайлайтър в началото на окото, както и под веждата. 


Forever Pink се разнася по кожата като кадифе и изглежда страхотно. Цвета оприличавам на пепел от рози със златен отенък.  Комбинира се чудесно с други златни, кафяви и сиви тонове. Много универсален и придава закачка на погледа. Не съжалявам нито за миг, че си го купих, въпреки че в началото имах малки колебания.


В заключение искам да кажа, че съм приятно изненадана от високото качество на сенките, издръжливостта и пигментацията им. Много са лесни за употреба и особено на начинаещите биха им били много полезни. Със сигурност ще добавя още няколко към колекцията си.

Благодаря за отделеното време! Ако сте пробвали сенките, ще се радвам да споделите впечатленията си с мен.

5 comments

  1. Ммм, изглеждат страхотно, особено розовото. Може би ще се престраша, въпрреки, че блестящите частици малко ме плашат в момента...
    Бтв, преди малко Блогър ми затри цяла публикация ей така, а нямам сили да я пиша пак сега :(... Ще го убия!

    ReplyDelete
  2. Ох, значи не е било само при мен. Тъкмо пусках моята и всичко блокира. Поне се беше запазила, иначе не знам..

    Ако имаш нужда ги пробвай, цената е прилична и можеш да си ги комбинираш с някои матови цветове, за да се убие малко блясъка, ако те дразни толкова.

    ReplyDelete
  3. Ще се пробват :)
    Кафявото и лилавото ми хванаха окото.

    ReplyDelete
  4. Здравей,
    от известно време следя блога ти, но чак сега реших да пиша и да ти благодаря за ревюто. Вчера си купих точно тези два вида сенки и съм изключително доволна :)

    С удоволствие ще следя и следващите ти публикации!

    Поздрави,
    Ирина

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей, Ирина!

      Благодаря ти за отделеното време да ми оставиш коментар. Аз съм голяма фенка на тези сенки, а и честно казано не съм чула от никого лоша дума за тях. Със сигурност си струват :)

      Поздрави.

      Delete