Avon Supershock - цветни моливи

November 17, 2011

Здравейте, момичета!

Днес е един от тези дни, в които не ми се прави абсолютно нищо. Дали е от липсата на кафе или вероятно не съм се наспала добре, не знам. Знам, само че с голямо нежелание се измъкнах от леглото. Надявам се при вас положението да е различно и денят ви да е изпълнен с емоции и хубави преживявания.

Всички знаете колко много харесвам Supershock моливите на Avon. Споменавала съм го много пъти, а и имам специална публикация посветена на тях : Линк.


Преди известно време ги бяха пуснали на супер промоция в каталога (цената беше 5 лева по спомени) и нямаше как да не си купя и останалите цветове от серията, за да ги пробвам. Най-новите ми попълнения са в цветовете : Khaki Shimmer, Steel и Plumful. За мое огромно щастие са точно толкова добри като качество и издръжливост, както и този в оригиналния черен цвят.




От всички, които имам най-любим ми е Khaki Shimmer, защото е доста уникален като цвят и нямам нищо друго подобно в колекцията си. Някаква смеска между зелено,сиво и златно, което изглежда много приятно и ненатрапчиво.
Въпреки името си не бих казала, че стои блестящо веднъж нанесен, дори напротив. Със сигурност има микро брокатени частички в състава си, но веднъж нанесен, те не се забелязват изобщо, което мен лично много ме радва, защото не съм фенка на много блестящите моливи.


Steel е тъмно сив графитен цвят, който често обичам да използвам вместо черно,  при ежедневния си грим, за да бъде резултатът по-естествен. Подобно на предния цвета е силно пигментиран и не е блестящ, но не бих го описала и като матов. Отново много мек и приятен за нанасяне, имате 10-тина секунди да го размажете (ако сте фенове на опушения грим), преди да изсъхне.


Plumful e молив с дълбок и наситен лилав цвят. Много подходящ за придаване на малко цвят под долната мигла, за да разнообразите грима си без да изглежда прекалено.
Както и всички останали моливи от серията издържа цял ден и не трябва да се притеснявате, че може да се размаже.


Горещо ви препоръчвам да ги изпробвате, защото цената им е супер, а качеството ненадминато. Самата аз съм имала възможност да използвам моливи на доста марки, а част от тях наистина доста скъпи и повярвайте ми тези на Avon по нищичко не им отстъпват.

Много ми се иска да имаха по-голямо разнообразие от цветове и това е основаната ми критика към тях, но вероятно не са чак толкова популярни, че да се разшири гамата им. Все пак аз си мечтая за наситено емералдово зелено, както и тюркоазено синьо. Ще съм първата, която би си ги купила със сигурност.

Ако сте ги пробвали може да споделите с мен впечатленията си в коментарите под публикацията.

6 comments

  1. Имат един друг молив в тюркоазено синьо - от серията Арабски блясък. Не съм го позвала, но чувам доста добри отзиви за него от много хора, а цветът е наистина страхотен.
    По твоя препоръка и аз си взех Supershock, цвят Silver, не съм го ползвала много, но за сега съм доста доволна и смятам следващия месец да си взема и черния :)
    Аз го слагам върху сребристите сенки на Bourjois (подарък към въртящата се спирала, която пак благодарение на твоето ревю си купих :D), като очна линия и стои много добре. Нанесен от вътрешната страна на долния клепач пък, отваря окото и озарява погледа.
    Малко дълъг ми стана коментарът, но в заключение искам още веднъж да ти благодаря за полезните описания :)

    ReplyDelete
  2. Аз от 4 месеца нямам достъп до Avon и нямам идея какво ново имат за съжаление. Сега като се прибера ще поискам каталог от една съседка и ако има удобни дати за поръчка, ще се възползвам! Между другото от тази серия черният молив е най-добрият, ако имаш нужда от такъв и го продават на добра цена, го пробвай.
    Спиралата на Bourjois колкото повече я използвам, толкова повече ми харесва. При теб как е положението? Доволна ли си? Сенките са разкошни, аз просто ги обожавам.

    ReplyDelete
  3. Сенките са супер, да, даже съм изненадана малко от тях :D
    А спиралата и при мен е така - повече ми харесва с времето. В началото някакси повече ми слепваше миглите, може би, защото беше нова. Сега си я ползвам всекидневно и съм доволна. Не е нещо сууупер невероятно, но бих си я купила пак :)

    ReplyDelete
  4. Здравей,страхотно ревю!Имам само един въпрос-с какво ги остриш,тъй като с обикновена острилка не става,пробвала съм?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз моите ги остря с острилка на Impala най-обикновена. Не стават твърде заострени, но според мен не могат да бъдат такива.

      Delete
  5. АЗ също съм голям фен на Supershock спиралата е невероятна, аз лично на по-добра не съм попадала, а молива ... единствения ми проблем беше в началото, тъй като много се размазваше, но сега всичко е наред. И още един плюс към тях - страшно издръжливи и икономични. Препоръчвам ги с двете си ръце :)

    ReplyDelete