Нови покупки от E.L.F. - Част 2

November 24, 2011

Здравейте!

Наближават празниците и ние започваме да се подготвяме с украсата. Вие тази година ще си имате ли елха?
Надявам се да успеем да си направим вкъщи много хубаво и уютно, защото това ще е първата ни Коледа заедно и двамата искаме да бъде много специално.

Преди 10-тина дни ви показах първата поръчка от двете, които си направих (Link) от E.L.F. и в интерес на истината имах малки колебания дали да ви покажа и втората, защото не искам да ви затрупвам с твърде много информация. Покрай празниците обаче имат доста намаления и може да си харесате нещо от това, което виждате. 


Промоцията, която аз хванах предлагаше 40% намаление за продукти на стойност минимум 22 евро и реших вместо обичайните неща, които си купувам, този път да поема риск и да пробвам част от по-скъпите им работи и изобщо не съжалявам за избора си.

Четки за грим


Харесвам четките на E.L.F. и повечето са много сполучливи за цената си. Подарих някои от тези, които имах и реших да си ги поръчам отново, защото усещам липсата им. Паралелно с тях си взех и кабуки четка, която използвам за първи път, както и блендинг четката от минералната серия.

Defining Eye Brush струва £1,5 и е от нормалната им серия.
Харесва ми факта, че е леко скосена отстрани и факта, че е тъничка. Това ми помага много ако искам да оформя ъгъла на сенките си. Може да се използва и само за нанасяне на сенки. Сравнително мека е.

Eye Shadow Brush  струва £1,5 и е от нормалната им серия.
Съвсем обикновена четка за нанасяне на сенки върху целият клепач. Никога няма да имам достатъчно от тях. Не е толкова мека, колкото предната.

Bamboo Blending Eye Brush струва £5.50 и е от минералната им серия.
Четките от минералната серия са подобни на тези, които Ecotools предлагат. Дръжките са бамбукови, а метала е алуминий, косъма не е естествен. Въпреки това е много гъста и завидно мека. Малкият й размер е много подходящ за преливане в сгъвката на окото.


Gem Tools - Kabuki Brush струва £6.00 и  се предлага в 3 различни цвята.
Този, който аз имам е лилав и дръжката е украсена с малки камъчета. Косъма се огъва доста според мен и прави четката малко нестабилна. Бих казала, че е космите са меки и гъсти. Харесва ми.

Нямам намерение да купувам повече четки от тази марка, тъй като имам всичко, което ми е необходимо. По този повод ако има интерес мога да направя тема специално посветена на всички четки на E.L.F., които притежавам.

Продукти за очи

Напоследък много съм се запалила по това да използвам кремообразни сенки над основата си и преди прахообразните. Получава ми се доста добре и реших да добавя някои в колекцията си. 


Duo Cream Eyeshadow - Butter Pecan струва £1,5 и е от нормалната им серия. Изпробвах ги вече и съм сравнително доволна. Консистенцията е добра, както и текстурата, но пигментацията ми се струва незадоволителна. Особено по-светлият цвят, когато го размажа върху клепача съвсем изчезва. Нямам все още впечатления от качество и издръжливост.


Studio Cream Eyeshadow - Pewter струва £3,5 и се предлага в студио линията.
Купих си го само заради името, защото е същото като на тези, които кучето ми изяде и не можах да ги намеря повече. В интерес на истината са доста подобни и първите впечатления са задоволителни.


Studio Pigment Eyeshadow - Golden Goddess & Tropical Teal - струват £3,5 и се предлага в студио линията.
За съжаление навън духаше страшен вятър и не можах да ги снимам как изглеждат, но скоро ще им отделя специална публикация. Golden Goddess  е разкошен тъмно златен цвят. Tropical Teal не исках да купувам, но при поръчката съм натиснала нещо грешно. Цвета е симпатичен, но не знам точно как да го вкарам в употреба.

Продукти за устни


Super Glossy Lip Shine SPF15 - Strawberry & Pink Pop - струват £1,5 и се предлагат в нормалната им серия.
Първите впечатления са за приятен цвят, сравнително лепкави, но усещам някакво дразнене върху устните ми, което усетих и при един глос на Nivea. Ще видя след няколко пъти употреба дали ще мога да ги използвам или не. 




Studio Conditioning Lip Balm SPF15 - Peaceful Pink струва £3,5 и се предлага в студио линията. 
Опаковката е много голяма, самият балсам мирише разкошно, много е кремообразен и приятен. Цвета е доста пигментиран. За момента това е, което мога да кажа. Очаквайте включване за в бъдеще.

Доста съм доволна от новите покупки и се надявам след по-дългата им употреба първите ми впечатления само да се затвърдят. 
Навън светлината е ужасна и не мога да направя свестни снимки, което ме влудява. Отделно мисля, че нещо с камерата ми не е наред, защото сякаш не прави толкова добри снимки, както в началото. Не знам дали се дължи на светлината, както казах или пък на нещо друго.  

Пишете ми ако се интересувате от конректен продукт в детайли или пък ако вече имате впечатления. 

Желая ви хубава вечер!

11 comments

  1. супер ще е, да напишеш статия за всички техни четки :)

    ReplyDelete
  2. Балсамът изглежда чудно :)

    ReplyDelete
  3. Охх,аз все още удържам фронта,ама скоро май и аз ще се предам и ще направя поръчка от тях,много добре изглеждат нещата!Приятна подготовка за Коледа, и аз мисля да започна с украсата този уикенд!

    ReplyDelete
  4. Хубави нещица :) Моята поръчка е в пощата, в събота ще ходя да си я прибера и ще пиша първи впечатления ^^
    Впрочем до края на месеца тече код за безплатна доставка с поръчки над 10 паунда, така че още не е късно за коледен пазар ;)

    ReplyDelete
  5. @cosmogirl_92 Благодаря за коментара. Ще напиша публикацията вероятно другия месец, ако остане време.

    @Eli Да, доста ми харесва за момента, въпреки че цвета не е точно това, което нося по принцип. Не очаквах да са толкова пигментирани. Истинска изненада.

    @Ida Внимавай като поръчваш. Аз ви ги хваля тук, но както имат супер сполучливи продукти, така и някои са пълни боклуци. Чети ревю-та, гледай снимки и чак тогава взимай. Не искам да останеш разочарована.

    @Пух Мерси :) Ще очаквам да споделиш какво си си взела и дали си доволна.

    ReplyDelete
  6. И аз попаднах в капана на тази козметика. Продуктите им са много разнообразни и някои от тях са с доста добро качество. От първата поръчка, която направих от техният сайт останах много доволна. Поръчах си доста четки и concelear pallete. Много харесвам блога ти, мисля че статиите ти са много интересни. Пожелавам ти успех! Поздрави от мен и междудругото аз също живея в Швеция :)

    ReplyDelete
  7. @MyBoxofBeauty Bulgaria

    Здравей! Благодаря за коментара. Радвам се много, че ЕЛФ ти допада като марка. Аз също съм доволна от много голяма част от техните продукти. Винаги обаче преди да си взема нещо поглеждам няколко ревю-та, за да се ориентирам дали това, което съм харесала става за нещо или не.

    Мерси за пожеланията и милите думи! Къде живееш в Швеция :) Харесва ли ти?

    ReplyDelete
  8. Ми в момента живея в Кристианстад,в Сконе. Незнам защо имам някакъв спомен, че сме си писали с теб, във форума за Швеция на zaedno.bg Казвам се Милена :) Ако искаш и имаш време ми пиши на личните съобщения, ще се радвам да си поприказваме. И още веднъж браво за страхотният блог

    ReplyDelete
  9. Милена, извинявай много, но чак сега виждам коментара ти. За съжаление явно ме бъркаш с някого, защото аз не пиша в изброените от теб форуми :(
    Пиши ми някакъв мейл (ако искаш на моят мейл (jenimakeup@hotmail.com), за да можем да поддържаме връзка.
    Благодаря ти за милите думи, чувствам се много щастлива, когато някои похвали това, което правя.

    ReplyDelete
  10. Привет дами от кой сайт мога да поръчам четките

    ReplyDelete
  11. http://eyeslipsface.co.uk/

    ReplyDelete