NOTD : China Glaze - Westside Warrior

November 13, 2011

Здравейте, момичета!

Извинявайте, че толкова късно пускам днешната публикация, но бях почти цял ден навън и се прибрах преди 20 минути.
Днес приятеля ми има рожден ден! Много съм щастлива, защото е по-малък от мен и поне сега годините ни се доближават. Не, че някога е имало някакво значение за нас, но все пак. 

Бяхме в центъра да си купим вино (в Швеция алкохол може да се купува само от специализирани магазини, ако имаш навършени години и количеството, което можеш да си вземеш е ограничено), а магазина се намира точно до KICKS (магазин за козметика) и на витрината видях новите лакове на O.P.I. от новата колекция. В интерес на истината са доста красиви, но не се чувствам в настроение да похарча 15 евро за 1 лак. Ще разгледам снимки и ще си избера кой ми харесва най-много.


От доста време не съм ви показвала нов лак и реших, че днес е време точно за това. Наскоро писах за най-новото попълнение в колекцията си (Линк) и едва снощи успях да се лакирам за първи път.




Westside Warrior на China Glaze е от колекцията Metro Collection и е първият лак на тази марка, който си купувам. Не притежавам друг подобен такъв цвят, а винаги се стремя към разнообразие, така че с удоволствие си го купих и не съжалявам, нито за секунда. Всъщност съм приятно изненадана и ще пробвам и някой от другите им цветове.


Подобно на другите лакове, които харесвам и този е с кремообразен завършек, а цвета е разкошен камуфлажно зелен. 
Формулата е далеч по-плътна от тази на Essie например, но четката е много удобна и нанасянето ми беше доста лесно. Изненадах се колко силно наситен е цвета и дори само един слой е достатъчен, за да изглежда добре върху ноктите.

Изсъхва много бързо, всъщност изненадващо бързо и оставя ноктите много блестящи дори без топ лак.

Вие имате ли впечатления от лаковете на China Glaze? Кои са любимите ви цветове?

Post a Comment