Нови придобивки от E.L.F.

November 16, 2011

Здравейте, момичета!

Днес имаме малко слънчице! Направо не мога да повярвам. Намерих си и кафе, което всъщност ми допада и се чувствам прекрасно. Довечера е премиерата на новия Twilight (ние изгледахме първите 3 части миналата седмица) и много искахме да отидем, но билетите са били изкупени отдавна, така че вероятно ще го отложим за уикенда.

Вероятно си спомняте, че си бях направила поръчка от E.L.F. преди около месец, но тя така и не пристигна. Писах им мейл и ми казаха да изчакам 25 работни дни, за да видим дали пакетчето ще се върне при тях и в противен случай ще ми възстановят парите.
Миналата седмица имаше промоционален код, който много ми допадна (10 паунда поръчка и mystery gift на стойност 10 паунда плюс безплатна доставка) и реших, че може да пробвам това онова. Снощи получих код в мейла за 40% намаление и също си поръчах някои неща (взех си от минералната линия четка, кабуки, някои пигменти - общо взето скъпите им неща), така че очаквайте нови ревю-та и впечатления.


Днес рано сутринта пощальона ми донесе пакетчето до вратата и бях много ентусиазирана да видя какъв ще бъде подаръка. Не получих точно този (кремообразен руж), който исках, но няма значение. Първите ми впечатления от новите покупки са добри, но ще направя ревю на любимите ми от тях.

Както споменах в началото имаше подарък изненада (4 различни варианта) и този, който ми се падна на мен се състои от очна линия, сенки и четка.


Сенките, които получих са от типа "beauty book" за Smokey Eye и за съжаление притежавам всички от тях в други палитри, за това реших да не я отварям, а да я подаря на една от вас.
Не знам доколко качеството е добро и изобщо нямам никакви впечатления от подобни продукти, никога не съм ги пробвала, така че не мога да ви дам по-обстойна информация. Наистина ми се иска да отиде при някого, който има нужда от такива сенки.



Очната линия в цвят Metallic Olive е другата част от безплатния подарък. Харесвам очните им линии и дори вече имам публикация по темата (Линк), така че дано и тази да е със същото страхотно качество. 
Подобно маслинено зелено си нямам в колекцията ми, а е сред любимите ми нюанси за този сезон. Разкошен цвят.


Тези четки се предлагат от сравнително скоро и винаги пропускам да си ги купя, когато правя поръчка. Този път дори получих и една подарък, така че имам резервна.
Ще излъжа ако ви кажа, че е най-меката четка, която съм използвала някога, но нямам такава размазваща, а съм попадала в ситуации, когато съм имала нужда. Със сигурност ще им намеря приложение, а и за тази цена определено си заслужават.



Матовите червила са друг продукт, който искам да пробвам от месеци. Цвета, който си избрах се казва Tea Rose и е най-пигментираният от всички, които се предлагат. 
Първите ми впечатления са доста добри. Очаквах да е изсушаващо, но всъщност се оказа, че червилата са много кремообразни и в интерес на истината дори не стоят матови, а по-скоро завършека е сатенен. Ще го използвам за известно време и ще пиша отделно.



Ружът е в цвят Blushing Rose и е от студио линията им. Пробвах го веднага щом дойде и се изненадах колко силно пигментиран е. По принцип всички в колекцията ми са доста светли и реших да си взема някой по-дълбок цвят за есента. Харесва ми. Ще го използвам с удоволствие.


Основата за грим от нормалната серия ми препоръча моя приятелка. Тя има няколко като мен, но според думите й тази на E.L.F. е почти толкова добра, колкото и тези от по 20 и нагоре лв. Ще я тествам и възможно най-бързо ще докладвам, но дори и да не е точно това, което очаквам не съжалявам, че си я взех. 

Червилото Classy от нормалната линия си купих, защото ми трябваше нещо, за да достигна лимита. Чувала съм, че цвета е същият като Angel на MAC и по-късно ще видя дали е точно така. Ще споделя с вас задължително.

Това са моите скромни покупки за днес. Бих казала, че за 20 лв. си взех доста неща и част от тях вече съм сигурна, че ще използвам редовно. 
Не знам дали сте пробвали E.L.F. до сега и дали ви допада, но аз лично смятам, че имат интересни продукти част, от които са страхотни попадения и си струва да се пробват. 

Ако искате да видите повече снимки на някой от продуктите или се интересувате от каквото и да е било свързано с тях, може да ми оставите коментар и ще ви отговоря с удоволствие.

Благодаря за отделеното време да прочетете днешната публикация и ще ви очаквам отново и утре.

15 comments

  1. Чудесни нещица аз получих същия подарък и вече изпробвах очната линия - страхооотна е от 8ч съм с нея и не е мръднала имайки предвич ,че клепача ми е мазен.
    Основата за сенки я имам не е лоша, при мен издържа около 6-7 часа.
    Относно бюти книгите имам една, сенките са страхотни издържат доста дълго на клепача, много добре се борави и прелива с тях , нооооооо имат един голям недостатък много се ронят и се налага първо да се направят очите а след това останалата част от лицето.

    ReplyDelete
  2. Честито! Ще чакам отзиви за матовото червило и основата за сенки :)

    ReplyDelete
  3. Мммм много сладка пратка :) и аз като Ели с нетърпение очаквам отзивите за последните два продукта :))

    ReplyDelete
  4. Честито! Искам да те питам дали си ползвала пудрата ELF NATURAL RADIANCE BLUSHERS ? Ако да, хубава ли е :) Много искам да си я поръчам,но се чудя още

    ReplyDelete
  5. Здравей cosmogirl_92! Това, за което ти ме питаш не е пудра, а руж. Да, използвала съм 2 различни цвята. Единият е Coy, който е кафеникав с розов подтон, не стои тъмен, а е доста естествен. Другият, който имам е Shy е бебешко розово с много, много малки блестящи частички. Опаковката е пластмасова, грозна и неудобна. Самите цветове са разкошни, издържливи и се преливат много лесно. Стоят максимално естествено върху кожата. За съжаление са от този тип "брашняни", ако се сещаш за какво говоря. Потапяш четката си и след това има прашинки навсякъде. На мен лично това не ми е проблем, но ти сама прецени за себе си.

    ReplyDelete
  6. Благодаря ти много за отговора! Мисля да ги пробвам най-скоро. :)

    ReplyDelete
  7. Дано ти допаднат. Малко са малки и не са супер удобни, чупят се лесно. Цената им обаче е доста ниска. Изчакай за код за намаление. Пускат всяка седмица.

    ReplyDelete
  8. Аз също имам Coy, страхотен цвят и наистина стои много естествено. Но моят се натроши бързо-бързо и в момента е в окаяно състояние, което не е толкова проблем за нанасянето, колкото при по-рязкото отваряне на опаковката, защото винаги се поръсва прашец наоколо..

    ReplyDelete
  9. Оле.. Ужас.. Не можеш ли да си го поправиш?

    ReplyDelete
  10. Ами няма как - на парчета е, и по-малки, и по-големи.. Ще пусна снимки тези дни, като се наканя да пиша за опита си с марката. Иначе почнах да ползвам ветрилообразната четка с този руж, за да не го разпрашавам допълнително и се получава доста приятен ефект, така че ще си го доизползвам, но едва ли ще повторя покупката :)

    ReplyDelete
  11. Ами за толкова пари, не се изненадвам честно казано. Иначе тези от студио серията са доста добри. Можеш да ги пробваш ако имаш желание.

    ReplyDelete
  12. Жени,колко излиза доставката до България

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей, доставката по принцип е 4 паунда, но пускат кодове за безплатна доставка на фесбук страницата си :)

      Delete
  13. Благодаря :) и Христос Воскресе :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря много за коментарите :) Съжалявам, че ми отне няколко дни, за да отговоря :)

      Delete