Нови придобивки.. Отново.

November 11, 2011

Здравейте, момичета!

Честно да ви кажа точно днес нямах намерение да пускам подобна тема, а исках да ви покажа един от новите ми лакове, но за съжаление не успях да се лакирам и да направя снимки, докато навън беше светло.
Цял ден се чувствам ужасно и ако утре положението не е по-добре явно ще се наложи да отида на лекар. Сърцето и изобщо лявата част от тялото ми много ме боли, почти не съм мигнала снощи.

Съжалявам много ако подобни публикации не са ви интересни, нито пък имам за цел да се хваля или нещо такова, но това е най-лесното, което успях да измисля. В противен случай рискувах да не пиша нищо днес, а наистина ми се иска да успея да приключа с предизвикателството успешно.

Тази седмица се сдобих с няколко нови продукта, които са ми подарък от роднини и приятеля ми. Той често обича да ме изненадва с по-нещичко, защото знае, че това е моята страст и съм благодарна, че ме разбира и отделя толкова финанси, за да поощрява хобито ми.



Идва зима и подготвям специална публикация, в която ще включа моите предложения за продукти, които да хидратират и предпазват кожата от студения вятър и в този смисъл съм доволна, че се сдобих с няколко балсама за устни и лосион за тяло.


Обожавам балсамите на Korres! Използвала съм толкова много видове, но никой не може да се сравни с тях. Новият, който имам се казва Jasmine и не само мирише разкошно, но оставя устните бляскави и ги прави да изглеждат много добре.
Най-евтино съм ги виждала да се продават от Asos.com (7 евро с безплатна доставка) и всеки лев си струва. Ще направя отделно ревю за тях.



Харесвам body butters, защото са по-плътни от обикновените лосиoни и малко по-мазни, което е направо чудесно, имайки в предвид колко суха е кожата ми напоследък. Марката се казва DermaVio и никога не съм я виждала да се продава в България, но все пак не гарантирам, че я няма. Конкретно този лосион е с аромат на Манго и мирише много приятно, без да бъде прекалено силен. Хидратира добре и мисля да погледна дали имат нещо кокосово, за да си ги сменям.



Основният виновник изобщо да проявя интерес към тези лакове е lepidopteria! Благодарение на нея майка ми от накрая на света ми ги изпрати, защото много ми харесаха и двата цвята. Blue Addicted на Essence е тъмно син с големи частици брокат, а този на Revlon Facets of Fuchsia e подобен, само че в лилаво. Ще направя отделни публикации за тях. Много ми харесват.


Ментовия балсам за устни на Yes to Carrots отново е по препоръка на lepidopteria. Използвам го от скоро и нямам още пълни впечатления, но ми харесва гъделичкащото усещане върху устните ми. Не е твърде мазен и доколкото знам е с натурални съставки, което е плюс.




Estee Lauder Pure Colour Lipstick in Vanilla Truffle e другата ми нова придобивка. Не ме разбирайте погрешно, харесва ми (особено като се има в предвид, че е подарък), но никога не бих дала толкова пари конкретно за този нюанс. Червилата на Revlon ми допадат повече.

Това е за днес :) Дано не съм ви отегчила твърде много. Снимките са с ужасно качество, но без дневна светлина това е най-доброто, което успях да направя. Ако имате някакви допълнителни въпроси, не се притеснявайте да питате.

Ще включа новите продукти в някои други публикации и ще споделя повече информация за тях и как точно действат.

6 comments

  1. Миличка стискам много палци всичко да е наред и да се оправяш.Чакаме добри новини за зравето ти!
    Успех с лекари всичко друго :)

    Gossip boy

    ReplyDelete
  2. Лакът на Ревлон изглежда страхотно!
    Надявам се, че си добре вече! Успешно оздравяване!

    ReplyDelete
  3. Благодаря много!

    Скоро ще покажа как стои лакът нанесен.

    ReplyDelete
  4. Много ми допада червилото съвсем скоро ще го изпробвам

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей, Снежана! Доколкото ми известно този цвят е спрян от производство. Все пак можеш да провериш :)

      Delete