Glossybox - November

December 1, 2012

Здравейте, момичета!

Сдобихте ли се с Коледна елха вече? Ние вчера най-накрая успяхме да намерим малко време, за да декорираме къщата, но не сме си взели елха все още. Иначе съм си купила един кашон с лампички, звездички и всякакви играчки и нямам търпение да ги вкарам в употреба. Чувствам се страхотно и настроението ми е приповдигнато.

Искам да споделя хубавите емоции, които са ме завладяли с вас и поради тази причина съвсем спонтанно реших от днес до Коледа да публикувам нова статия за вас ежедневно. Миналата година през ноември направих нещо подобно и се прие доста добре, така че се надявам и тази година да не ви разочаровам. 

Тази година е първата, в която имам възможността да получа празничната кутия на Glossybox и бях безкрайно любопитна да видя с какво са решили да ни изненадат. На мен лично съдържанието ми допадна и смятам, че определено са се постарали. Предния месец останах доста разочарована, защото не успях да открия нищо, което истински да ме заинтригува, но както и преди съм ви казвала, смятам че е напълно нормално някои кутии да са по-добри от други и не си го сложих твърде много на сърце.


Очаквах самата кутия да бъде декорирана по някакъв специален начин или дори да бъде в друг цвят, но не се оказах права - пристигна в традиционния си бебешко розов вид.



Включили са обаче списание с предложения за подаръци, което не бе никак лошо. Публикували са снимки на различни популярни личности (разделени в различни категории - романтичен грим, женствен грим, предизвикателен грим и т.н) и са дали списък с продукти, за да покажат как можем да постигнем този грим. Има и статии с нови продукти на пазара, червените червила, парфюми и прочие. Като цяло интересно четиво, което на мен много ми допадна. 


Опаковъчната хартия, в която са сложени всички продукти бе празничният елемент в кутията и червената панделка, която я обгръща. Много ми допадна и смятам да си я запазя и опаковам някои от подаръците, които подготвям, в нея.


Темата обединяваща съдържанието на кутията този месец бе Beautiful Dreamer, a описанието на шведски за съжаление все още ми е непосилно да разбера на 100%.

The Body Shop Chocomania Body Butter
* Тестер 50 мл. Пълен размер 200 мл/175 крони



Харесвам продуктите на The Body Shop (които между другото в Швеция са много скъпи) и бях супер щастлива, че са включили тестер на един от най-популярните им продукти - боди бътърите. Този, който аз получих е с аромат на шоколад, макар че на мен повече ми удря на ванилия и какао. Доста сладникав и силен, не съм сигурна, че е точно по вкуса ми, но пък това е и най-голямото предимство на този тип абонаменти, че ни дава възможност да пробваме нещо, което иначе едва ли бихме си купили.

ModelCo Lip Duo

*Пълен размер Гланц 149 крони/5 мл; Червило 3.5 гр/189 крони


Никога не съм чувала за тази марка, според картичката, която получих предполагаемо това дуо е любим продукт на Кайли Миноуг и Камерън Диаз, От едната си страна съдържа гланц в светло розов нюанс, а от другата червило в тъмни кафяво (мирише на сладко от малини). По средата има огледалце, което е с доста добър размер и определено върши работа. 
Като цяло самият продукт е доста обемист и нетипичен за мен, много ми е интересен и се надявам да ми отива.


Oriflame Hyper Stretch Mascara
 *Пълен размер 8мл/155 крони


За втори път получавам спирала на Oriflame в кутията си, което не е изненадващо, имайки в предвид, че марката е шведска. Нямам никакви впечатления от тази спирала, не ми се иска и да я отварям, за да проверя каква е четката ѝ, защото не съм сигурна кога чак ще имам възможност да я използвам. 

Glossybox Glossy Pink Blusher

*Пълен размер 2,5 гр/110 крони

Ружът е разработен от Kryolan специално за Glossybox. Между другото червилото Glossybox подарих на едно момиче от моя курс и ѝ е много любимо, така че очаквам и този продукт да не разочарова. Цвета е много симпатичен тъмно розов, кутийката също изглежда много стабилна и като цяло съм щастлива, че включват повече декоративна козметика в кутиите напоследък.

Decleor Harmonie Calm Soothing Milky Cream

*Тестер 15 мл. Пълен размер 50 мл/675 крони

Последният продукт, който получих бе тестер на успокояващ дневен крем на Decleor. Тук искам да ви споделя, че предния тестер с крем на Balance Me, ми хареса толкова много, че дори не съм очаквала. Кожата ми в момента е в прекрасно състояние, нито мазна, нито суха. Грима ми се нанася по-добре, изглежда по-добре и със сигурност ще инвестирам в пълния размер на продукта. Ще изпробвам и този крем, който сега получих, така че евентуално може да се спра и на него, ако ми пасне по-добре.

Много съм доволна и нямам абсолютно никакви оплаквания. Ще продължа абонамента си и през новата година.
Имам вече един куп кутии, които се чудя какво да правя. В началото беше забавно, защото ми се отвори възможност да намеря дом на много дребни неща, които се търкаляха из шкафовете ми, но вече започнах да се виждам в чудо къде да ги слагам.

Хубава и спокойна вечер!


7 comments

  1. От много време им се чудя на тези Glossybox-ове, особено откакто прочетох на фейсбук страницата ти, че има варианти и за доставка до България. И в крайна сметка току що си поръчах от немския сайт! Благодаря за цялата информация, която ни даваш за тях, надявам се да имам успех :P и ако някой се интересува от подробности, нека ми пише :) (Очаквам пратката да пристигне около 19.12, така че тогава ще имам пълната информация.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей, Ели!

      Нямам търпение да покажеш какво си получила :) Надявам се да не останеш разочарована и винаги си имай едно на ум, че някои месеци са по-силни от други. На мен ми е голямо удоволствие да си получавам кутията всеки месец и я чакам с такъв копнеж.. :)

      Delete
    2. Ами да, като чета твоите коментари и ми е много интересно и направо и аз нямам търпение вече :D
      Задължително ще споделя какво е дошло и мисля, че даже и да не е много силен месец, пак ще е супер!
      Единственото, което за момента ме притеснява, е тази фирма, до която ще го доставят и която трябва после да ми докара пратката от Германия. НО вярвам, че всичко ще е страхотно :P

      Delete
  2. Много готина кутия! Червилото с гланц изглежда най-любопитно :)

    ReplyDelete
  3. Ех, кога вече и в България има тези кутии :)

    ReplyDelete
  4. И моята първа кутийка пристигна току що!

    Много съм доволна, нещата са страхотни и доставката от Германия ми излезе само 2,50 лв.!
    Има един лак на Essie с много много интересен кафеникавао-бежев нюанс и кафяви сенки на Korres, което вече ми е достатъчно :D Другите продукти са: много приятен крем за ръце с коледен аромат :) на марка, непозната за мен: Alessandro; четка за очна линия Beauty Makeup и коректор на Cosline.
    Цялата кутия е страхотна! Честно казано си я представях по-голяма :D, но определено не останах разочарована, а напротив.

    Ако някой се интересува от подробности относно доставката от Германия, нека ми пише.

    Отново благодаря, Жени!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Всичко, което си получила ми звучи страхотно. Много се радвам, че първите ти отзиви са толкова позитивни и се надявам да не те разочароват и за в бъдеще. :)

      Delete