Winter Nails : Red - Depend 040

December 12, 2012

Здравейте, момичета!

Надявам се публикациите ми до момента са ви интересни и ви изненадвам с по нещо новичко всеки ден. Старая се да има разнообразие и да ви представям различни теми, а съвсем скоро, ще включа и някои по-лични, за да ви направя за малко част от моя свят.


Днес искам да ви покажа един много красив и много любим лак, с който се сдобих наскоро, но подозирам, че ще се превърне в един от най-носените ми изобщо. Не знам дали ще повярвате, че това е първият червен лак, който си купувам от години и не мога да повярвам, че ми отне толкова време да преоткрия този цвят. Смятам, че червеното е от тези нюанси, които не се нуждаят от повод или сезон, а отиват на всички и всякога.
 


Разказах ви за марката Depend и моят опит с нея в предишна публикация - Link и за повече информация относно формулата и останалите ми впечатления, можете да погледнете нея.



Искам да ви кажа, че съм ужасно впечатлена от марката и изобщо не съм предполагала, че ще се окаже толкова сполучлива. Макар и този лак да не издържа върху ноктите ми толкова дълго, колкото другия, цвета е също толкова наситен, а формулата кремообразна и лесна за нанасяне. С най-голямо удоволствие бих разширила колекцията си с още няколко от по-интересните им цветове и няма да пропусна да ви се похваля.



Специално това червено е искрящо, празнично и много симпатично. Надявам се и на вас да ви хареса, а ако имате възможност да го пробвате и самите вие.

Ще се радвам да ми покажете вашите любими червени нюанси, като ги споделите на facebook стената на блога, а аз ще наградя някоя от вас например с няколко мини лака на O.P.I., четки на Real Techniques или може би нещо друго.


4 comments

  1. Напълно съм съгласна, че червеното е цвят, който отива на всеки - нужна е само малко смелост, за да се опита :)
    Аз самата в момента съм изцяло на червена вълна и много рядко посягам към друг цвят, а само до преди година нямаше и да ми хрумне да сложа нещо подобно на ноктите си..
    Трудно ми е да преценя кое е любимото ми червено - нюанс и завършек избирам спрямо настроението си и на практика всичките си ги харесвам. Все пак ще покажа една от любимите си снимки във ФБ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не знам защо спрях да нося червени лакове и какво изобщо ме накара да изхвърля всички, които имах, но в момента толкова съм се зарибила, че само мисля какво ново да си купя. Няма да е твърде скоро, че сега покрай Коледа, всички финанси са насочени към подаръци за другите, но при първа възможност възнамерявам да си купя поне още 2.

      Delete
  2. Мисля си, че с червеното червило на MUA ще бъдат страхотен дует :)
    И аз ще се отчета във фейсбук :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дали няма да съм много червена :D?

      Delete