Christmas Presents Part 1 : Lush Christmas Miracles

December 2, 2012

Здравейте, момичета!

При нас четвърти днес вали сняг и е красиво като в приказка. Принципно не обичам да ми е студено, но някак си тази година ми е особено приятно да посрещна снега и да му се зарадвам повече от обикновено. През седмицата планувам да се отбия до големия Коледен базар в центъра и ако има нещо за показване, задължително ще споделя с вас.

Предполагам повечето от вас вече сериозно се замислят над това какво да подарят на любимите хора в живота си и знам колко стресираща и трудна задача може да се окаже това. Всички малко или много сме задължени да се съобразяваме с определен бюджет, а и е много трудно да сме наясно какво и къде се продава, по всяко едно време.

Ако трябва да съм откровена с вас, аз не подарявам твърде много козметика, защото почти никой от близките ми не се вълнува от подобни неща, но пък ми се е случвало да подаря продукти за тяло и винаги са се приемали чудесно. За това и реших първата Коледна публикация да бъде именно с такава насоченост. Не съм наясно какво точно се предлага в момента на пазара, за това реших да се обърна към Lush и да ги попитам за празничните им предложения и съответно да ги споделя с вас. Спрях се на тях, защото са доста актуални, а и като цяло продуктите им са доста оригинални и нетипични, биха се харесали на широк кръг от хора и не на последно място имат магазин, където може да видите и пипнете това, което ви е привлякло интереса.

Нямам нищо общо с марката, нито съм получила каквато и да е била компенсация за днешната публикация, идеята за нея бе изцяло моя.

STARDUST



 
Подарък за глезени сетива, за всеки, който иска да угажда на детето в себе си, който обича да язди еднорози и да брои падащи звезди – тази пада под елхата и носи подаръци с дъх на Коледните сладки на баба. Всеобщият любимец сред душ-геловете Snow Fairy, магическата пръчица за вана, обещаваща много балончета и нежна кожа, пяна и соли за вана, за още по-вълнуващо време в банята, парченце хладно цитрусово утро – сапунчето Snow Globe и накрая добрата фея-кръстница те посипва с прашеца си и прави кожата ти неустоимо ароматна и блестяща с маслото-бронзант Shimmy Shimmy.

JOLLY HOLIDAYS

  


Духът на Коледа, събран в една кутия. Семеен подарък или намек за целувка под имела, вътре имаш всичко необходимо, за да се радваш на празничната топлина – добра KARMA, масълце Each Peach, за заскрежени летни спомени и трите ни нови Коледни почерпки – Sandy Santa – пясъчно-захарен ексфолиант, Ponche душ-гел – опияняващ, топъл плодов шот под душа и парченце весел Mr. Punch – истински резен пунш.

HAPPY CHRISTMAS



Подаръкът-мечта за почитателите на дългите топли вани в дългите студени вечери (или кратките забързани сутрини, преди празничен шопинг). Коктейл от ром, портокали, канела, жасмин, уиски, ванилия... Мистичен, секси, но и весело-наивен подарък. За всички – от сърце. Пяна, балончета и луксозна ароматерапия за послушните и непослушните.

MERRY CHRISTMAS





Луксозен, чувствен и изключително стилен начин да поднесеш и споделиш топлина по празниците – перфектен за любимата учителка, обичните роднини, почитателите на лукса в банята и живота и хората съус стил.
Една златна селекция от топли, елегантни и дълбоки аромати – пяна за вана с цитруси и златен прашец, допълнена от златна ароматерапия с алкохолен привкус, бадемов сапун за нежна кожа и нежен душ-гел,употребим и като шампоан, прегръщащ с многомед и букет лилии. Завършек дава най -луксозният лосион за ръце и тяло на LUSH – Creme Anglaise. Шафран, смирна, бадеми и ванилия, които ще останат по-кожата дълго и насищащо – също като спомен от сърдечна зимна вечер.

'TWAS THE NIGHT BEFORE CHRISTMAS




От всичко по  малко за тези, които искат всичко. Най-новите ни аромати при ду-геловете, с акцент на легендарният Twilight, който е аромата на най-обичаната ни ароматерапия за вана. Резенчета от новите ни сапунчета – Mr. Punch и North Pole – с дъх на къпинии мента и ванилия, неразделните балсам за тяло Ro's Argan и душ-крем Turkish Delight, които ще обгърнат нощта в аромат на арган и зимни рози, плодово желе за весели мигове в банята, Sandy Santa подава лице из зад луната, а Buffy ще се погрижи кожата ви да е деликатно ексфолирана и нежна, за да бъде всяко докосване още по-нежно.
Чудесен избор като подарък, ако бъдещият получател (получатели) ще пътува за празниците – вътре в кутията има всичко необходимо за непомрачимо празниочно странстване.

Аз още от сега мога да кажа, че със сигурност ще се възползвам от идеята и при първа възможност, ще се сдобия с някой от посочените комплекти.


Не забравяйте, че през този месец ще публикувам статии за вас всеки ден до Коледа. Подготвила съм ви няколко ревю-та, няколко лака за нокти и други подобни теми, които се надявам да са ви интересни. Ще включа и няколко публикации, които не са свързани с тематиката, за която пиша обикновено, дано ми се получи, както искам.

Надявам се да съм ви била полезна и да споделите с мен ако решите да подарите някой от посочените комплекти.


3 comments

  1. Ами аз подарих два от празничните комплекти на Lush и мисля, че и двата подаръка си приеха повече от добре!
    Точно тази комбинация я няма в ревюто, но включва два продукта: Sandy Santa и душ-гел Ponche.
    Разбира се, разбрах за комплектите благодарение на Жени, за което искрено й/ти благодаря :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много се радвам, че съм успяла да бъда полезна! Съжалявам, че не съм включила всички празнични комплекти, които предлагат, но е трудно, когато не живея в България да знам точно какво и къде има. Хубаво е обаче, че си се ориентирала и най-вече, че подаръците са се приели добре, няма по-важно от това!

      Delete
    2. Ама няма за какво да съжаляваш :) Аз, ако не бях прочела публикацията, никога нямаше да се сетя да отида в Lush за подаръци!
      Едната получетелка дори е толкова очарована от подаръка, че... нямам думи.

      Delete