Revlon Lip Butter - Peach Parfait

December 16, 2012

Здравейте, момичета!

Бях ви обещала повече ревю-та и се радвам, че постепенно започнах да изчиствам списъка с продукти, за които бях планувала да ви говоря. Избрах през този месец да наблегна специално на тези, които са ми най-любими и използвам почти всекидневно.


За съжаление подобно на ружа на Tarte, който ви показах и този продукт не може да се намери на българския пазар и единствения вариант да се сдобиете с него ако имате познат в чужбина или пазарувате по интернет. 
Моят е подарък от майка ми, която съвестно изпълни списъка ми с поръчки, докато бе в Америка. За мое огромно щастие баща ми в момента пък се намира там и смятам и на него да заръчам ако има възможност да ми купи няколко от прекрасните lip butter-и, които горещо ви препоръчвам, ако сте почитатели на червилата.

Всъщност този продукт не се рекламира изцяло като червило, а е от много модерните в момента хибриди, които в себе си съчетават свойствата на балсам, гланц и червило. В този смисъл не бих казала, че въпреки при нанасяне се усеща подхранващ като балсам, не забелязвам да притежава някакви лечебни свойства. Далеч не е бляскав като истински гланц за устни, но формулата е лека и нелепнеща, а пигментацията поне в този случай е със среден интензитет.




Опаковката е много симпатична и е същата като на червилата от нормалната им ColorBurst серия, с малката разлика, че тук капачките са оцветени. Доколкото ми е известно селекцията от нюанси е доста обширна и разполага, както със светли цветове, така и с такива в по-дълбоката гама. 




Специално този, с който аз разполагам е в розово-оранжевата гама и съдържа малки златни блестящи частички. Първоначално бях леко скептична към него, защото не обичам какъвто и да е брокат върху устните си, но този изглежда сравнително дискретно и се слива с блясъка, който продукта първоначално има така или иначе.
Обожавам начина, по който се усеща върху устните ми - леко, дори бих казала направо незабележимо, не се впива в линийките, усеща се подхранващо и омекотяващо, текстурата е подобна на балсам за устни, но наситеността на цвета е подобен на този на истинско червило. Блясъка също е изненадващо силен, но не до там, че да придава т.нар. мокър ефект.  

От гледна точка на издръжливостта има какво да се желае, защото аз забелязвам да изчезва сравнително бързо, но не оставя някакви линии по устните или да се събира в краищата. 

Като цяло съм много впечатлена от тази серия на Revlon и имам огромно желание да пробвам още няколко цвята, за да мога да направя за себе си сравнение между отделните формули и пигментация. До толкова съм свикнала с този тип хибридни продукти за устни, че ми е много трудно да нося много от нормалните си червила. Дори мисля, че някои от тях ме състаряват и като цяло дискретния блясък и средната пигментация, смятам че правят лицето и целият облик като цяло по-свеж и младежки.


2 comments

  1. Има няколко нюанса, които много ми харесват, и се надявам някой ден да са мои :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Стискам палци да се сдобиеш с тях, аз чакам татко да видим как ще се справи със заръките :)

      Delete