Почивка

December 29, 2012

Здравейте, момичета!

Благодаря ви от сърце, че следяхте моят блог през последната година, подкрепяхте ме и ми оставяхте коментарите си. Щастлива съм, че ви имам в живота си и споделям това, което обичам със страхотни хора като вас. 
Не бих могла да ви опиша с думи колко много се промених самата аз, откакто водя този блог и колко позитивно ми повлия. Преминах през много промени и се изправих пред много препятствия и в моменти, когато нямах друго останало, това място бе моето позитивно кътче и място, където мога да бъда себе си. 

Реших да си взема малка почивка от блог пространството и няма да публикувам нищо ново до началото на следващата година. Наслаждавам се максимално на свободното си време в момента и съм отдадена на няколко домашни проекта, които отнемат цялото ми време и енергия. При всички положения обаче ще се включа в първите дни на 2013 година, за да обявя кой спечели последната награда от конкурса, който организирах и ще ви покажа какво получих в новогодишния си Glossybox.

Пожелавам ви хубаво изкарване на предстоящите празници и една богата на хубави емоции, здраве и любов нова година. 

Прегръщам ви силно.

6 comments

  1. Приятна почивка, Жени! Напълно заслужена :)
    Весело посрещане на новата година!

    ReplyDelete
  2. Весело посрещане на Новата година и от мен! :hug:

    ReplyDelete
  3. Приятна почивка Жени, със сигурност имаш нужда от нея. Весело посрещане на новата година! Определено ще ми липсваш и с нетърпение ще чакам завръщането ти :))))

    ReplyDelete
  4. Приятна почивка Жени, със сигурност имаш нужда от нея. Весело посрещане на новата година! Определено ще ми липсваш и с нетърпение ще чакам завръщането ти :))))

    ReplyDelete
  5. Незабравимо посрещане на Новата година :) И да събереш много творческо вдъхновение и да си починеш качествено :)

    ReplyDelete
  6. Пожелавам ти много ползотворна 2013 година - успешни домашни проекти и професионална реализация, която вероятно излиза на дневен ред, напредък с шведския, хубав личен живот и сбъднати желания. Разбирам напълно необходимостта от почивка от блог пространството, но... Много ще ми липсваш, наистина!

    ReplyDelete