Glossybox Sweden - December

January 3, 2013

Привет!

Честита нова година на всички! Пожелавам ви най-вече здраве и късмет, бъдете истински щастливи и обичани.

Старая се да не си правя равносметка на живота и допуснатите грешки, както и на пропуснатите моменти, но в главата ми напоследък изплуват едни такива мисли и колкото и да ми се иска не мога да избягам от тях.  Усещам, че 2012 макар и успешна за мен, бе лишена от истински емоционални преживявания и съм заредена с много енергия за нови предизвикателства и начинания, които да разнообразят живота ми и да го направят по-интересен.

Абонирана съм за Glossybox от 9 месеца и с ръка на сърцето мога да заявя, че до момента съм получила само една кутия, която до някъде да не е оправдала очакванията ми.
Момента на изненадата е според мен най-специалното на този тип абонаменти и това ги прави толкова привлекателни, особено за нас жените, които в по-голямата си част сме любопитни по природа.  Дава ни се възможност и да пробваме различни по вид продукти, които иначе едва ли бихме загледали, а до голяма част от тях дори нямаме и достъп. Отделно от това поне за себе си мога да кажа, че спрях да пазарувам излишно, защото задоволявам необходимостта си да тествам нови продукти, именно чрез Glossybox и цялото преживяване ми се отразява чудесно.
Казвала съм и преди, но държа да повторя, че козметиката тук е много скъпа и за цената, която плащам всеки месец (139 крони) нямам голям избор от продукти, които бих могла да си купя.

Този месец Glossybox Sweden празнува първата си годишнина, което пък съвпада и Коледните и Новогодишни празници. Бях сигурна, че ще ни изненадат с нещо специално и се оказах права. Всички включени продукти ми допадат изключително много и съм нетърпелива да ги покажа и на вас, за да видите за какво става дума.


Обикновено кутията е розова на цвят, но този месец са се постарали да я направят по-празнична и вместо розова е тъмно сребърна и блестяща. 




За съжаление изхвърлих картичката върху която бяха упоменати цените на различните продукти, както и темата на месеца.



Anatomicals – The Showering Inferno Hot and Fiery B-Movie Body Cleanser



Отнема ми цяла вечност да изпиша имената на продуктите на Anatomicals.
Благодарение на Glossybox имах възможност да пробвам доста от техните неща и като цяло впечатленията ми са добри. В предишна кутия получих скраб за тяло , който в момента използвам и не смятам, че е лош, но ми се искаше аромата (който би трябвало да е грейпфрут) да бъде по-интензивен.
Този душ-гел има мирис на кока кола (този изкуствен аромат, който имат някои дъвки или желирани мечета) и не съм сигурна, че ми допада. Не зная дали остава по тялото и колко е издръжлив, но като цяло не ми се струва особено примамлив. Не искам да си правя прибързани заключения обаче и ще му дам шанс, надявам се да ме изненада приятно.
Продуктите на Anatomicals се предлагат на asos.com и са с доста по-ниска цена, от тази, на която се продават тук. Надписите по опаковките им са доста закачливи с някои неприлични препратки понякога и на мен лично са ми доста забавни. Ако имате желание може да ги пробвате, аз харесвам маските им за лице и бих ги препоръчала.


Max Factor Clump Defy by False Lash Effect



Изобщо не харесвам Max Factor като марка (няма някаква конкретна причина, за което) и много рядко си купувам техни продукти, но преди няколко месеца си бях взела спиралата им в златната опаковка (пак от False Lash Effect серията) и останах изключително доволна от нея. След като свърши бях решила да си я купя повторно, но цената и тук е почти 40 лева и набързо се отказах.
Имам големи очаквания към тази им спирала и едвам се възпирам да не я отворя. Не съм чела никакви отзиви за нея, а не съм и срещала ревюта из блоговете, така че наистина не зная какво да очаквам. Доколкото виждам на картинката четката е извита от едната си страна, предполагам само, че ще бъде голяма и обемиста, както и на останалите им от този вид.
В момента използвам една спирала на Oriflame, която никак не е лоша и веднага, след като привърша с нея, ще ви информирам какви са отзивите ми и за тази на Max Factor.


Zoya Storm



Излишно е да казвам, че звездата в кутията е именно този продукт и веднага щом го зърнах огромна усмивка се появи върху лицето ми. До момента съм нямала възможност да пробвам лаковете на Zoya, а се е случвало много пъти, разглеждайки техни колекции, да си харесам някои цветове.
Нюанса, който аз получих е черен  и съдържа миниатюрни блестящи частички в различни цветове, името му е Storm. В бутилката изглежда много добре и искрено се зарадвах, че е нещо, което с удоволствие бих носила. При първа възможност ще се лакирам с него и като цяло съм наистина ентусиазирана.


Matrix Vavoom Freezing Spray



Ако трябва да съм честна лак за коса използвам едва няколко пъти в годината, а ако не разполагам с такъв няма и да се сетя, че ми трябва.  Страдам от лесно заплитаща се коса и съм доста внимателна какво ново добавям към рутината си.
Специално този отива директно в кутията ми с продукти, които са „на изчакване“ и не съм много сигурна какво точно ще правя с него. Чела съм отзиви за тази марка като цяло и продуктите им се славят с добра репутация, което ме води на мисълта, че може би все пак ще му дам шанс по някое време. 
В момента имам малка бутилка от лака за коса на l’Oreal Elnett Satin и впечатленията ми от него са чудесни, по никакъв начин не изсушава косата ми и не я заплита допълнително, върши доста добра работа специално за моите нужди.


La Sultane De Saba The Vert Gingembre Body Lotion



За първи път в живота си чувам за тази марка и доколкото разбирам от етикета е френска. Аз получих тестер на този им лосион за тяло и като цяло мисля, че ми допада. Аромата не е натрапчив, много ми е трудно да го определя, защото е по-различен от всичко, което съм помирисвала до момента, не е сладникъв ни най-малко, долових лека цитрусова нотка. Не говоря френски, но от самото име подразбирам, че има нещо джинджифилово в него, което вероятно го прави и толкова нетипичен за мен, тъй като по принцип не харесвам подобни миризми. Пробвах го върху ръката си и попи мигновено без да оставя мазни следи, но ми се стори не достатъчно хидратиращ за зимните месеци.
Не бих си го купила в пълен размер, някак си не успява да ме грабне, но пък ще си изразходвам тестерчето през лятото.

Като бонус в кутията бе включен и код за двумесечен достъп до интернет сайт, на който могат да бъдат гледани филми, сериали, телевизия, спорт и т.н.
Като цяло годината за Glossybox бе много силна, забелязвам, че популярността им тук нарастна многократно и съм щастлива, че поддържат еднакво ниво на качество всеки месец. Много ми се иска да започнат да включват повече декоративна козметика и по-малко лосиони за тяло или сапуни. Оставам тях клиент и съм нетърпелива да видя какво са ни приготвили и за в бъдеще.

Чудех се дали би ви било интересно да прочетете кратко ревю на любимите ми продукти, които получих от Glossybox през изминалите месеци. 

12 comments

  1. Здравей, Жени! Много приятна публикация, мен не иска да ме пуска празничното настроение и бляскавия фон, на който си снимала е в унисон с него. Бих искала да прочета кои са любимите ти находки от Glossybox, следих внимателно всичките ти публикации по темата и един "обзор" ще ме насочи към някои бъдещи покупки, надявам се!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти. Малко се бяхме престарали за Коледа и цялата къща бе доста украсена, включително и кухненската маса, която както си личи от снимката е бляскава и празнична.

      Delete
  2. Аахахахха, името на душ-гела е направо удивително! :D А лосиончето за тяло съдържа зелен чай и джинджифил, правилно си се насочила. С удоволствие ще прочета ревю, особено за спиралката!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Лосиона е окей, но не ми е любим. Душ гел-а също, аз съм свикнала след баня да се чувствам супер освежена и ухаеща на нещо свежо, мириса на кока кола не ми се вписва в тази категория.

      Delete
  3. Здравей Жени, публикациите ти за Glossybox са едни от любимите ми, макар че всеки път съжалявам, че в България няма нищо подобно. А що се отнася до спиралата, за мен спиралите на Max Factor са едни от най-добрите! Дано и тази е добра, в което съм почти сигурна. С нетърпение ще чакам отзиви

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много съм щастлива, че тези публикации ти харесват. Аз винаги се притеснявам, докато ги пиша, тъй като не е нещо, което повечето момичета биха могли да пробват :)

      Delete
  4. Честита 2013 година, Жени!

    И на мен ще ми е интересно да прочета кои са любимите ти продукти от Glossybox и да видя как ти стои бурята на Zoya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, Кристина. Бъди и много обичана и щастлива!
      Още този месец ще покажа лака :)

      Delete
  5. честита нова година! Зоя-та изглежда супер красива- една идея по-парти и празнична :) нямам търпение да е "суотчнеш".
    Поздрави :)
    http://girlstemptation.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Надявам се през уикенда да намеря време да се лакирам, че в момента съм доста заета.

      Delete
  6. Честита 2012 Жени, с пожелания за много лични успехи, много здраве и щастие!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти много, мила! Желая ти от все сърце и на теб късмет и щастие.

      Delete