Givenchy - Dahlia Noir

January 16, 2013

Здравейте, момичета!

Преди известно време от www.enzo.bg се свързаха с мен и проявиха желание да работим заедно. До този момент не съм правила колаборации с нито един сайт или марка, но основната ми мотивация да приема предложението бе, да ви дам достъп до по-разнообразни публикации. 
Статиите на този етап няма да бъдат мои авторски, но си запазвам правото това да се промени за в бъдеще.

Като цяло темата парфюми до този момент не бе застъпена в съдържанието на блога, а със сигурност е много актуална и има привърженици. Надявам се подобни публикации да ви представляват интерес и да ги намерите за полезни.

Днес даваме старт с ревю на един интересен дамски парфюм - Dahlia Noir от Givenchy.

  
Dahlia Noir e новия парфюм на модната къща Givenchy, който въплъщава в себе си елегантността и стила, под вещата ръка на Riccardo Tisci. Парфюмът е представен като „Фаталния цвят“ на една невъзможна и въображаема композиция предназначен за мистериозната и запленителната жена.

Dahlia Noir или „Черната Далия“ е цветен аромат. Връхните нотки са на мандарина, розов пипер и мимоза, последвани от интензивните средни тонове роза, ирис и пачули. Финала е мистериозна композиция от сандалово дърво, ванилия и бобова тонка.


Думата, която изниква в съзнанието ми, когато се сетя за този парфюм е – промишлен! Dahlia Noir е създаден на базата, на най- успешните аромати и тенденции в последно време. Плодове! Трябват повече плодов аромат. И разбира се трябва да мирише скъпо, но все пак да не се прекалява с качеството на използваните съставки. Промишлен! Със сигурност няма да го объркате с Prada, но лесно може да бъде взет за Gucci, Yves Saint Laurent, или друг аромат от „луксозните“ дизайнерски марки.

Dahlia Noir се представя на пазара през 2011 година. По магазините се предлага във флакони от 30, 50 и 75мл, като парфюма е придружаван от колекция грижа за тялото.

Ще се радвам да споделите отзивите си за този парфюм ако имате такива, както и кои са вашите любими парфюми.
Ако пък проявявате интерес към определен парфюм, който се предлага на въпросния сайт, с удоволствие бих подготвила повече информация по темата.

Хубав ден!

*Публикацията е спонсорирана

4 comments

  1. Парфюма е страхотен и много траен!

    ReplyDelete
  2. Ще споделя първо парфюмите, от които съм ползвала повече от един флакон:
    - Nina Ricci - Love in Paris
    - Nina Ricci - Premier Jour
    - Gil Sander - Pure
    А през годините съм ползвала поне три парфюна на Valentino - Very Valentino, Rock'N Dreams, Valentina. Към последните два бих се върнала отново, особено Rock'N Dreams.
    Последните ми фаворити са Gucci - Guilty и Thierry Mugler - Alien.
    Поздрави!

    ReplyDelete
  3. "Нуждаем се от мъжка страна, но да не забравяме да е секси, но в същото време трябва и да е чист аромат, не искаме да Ви помислят за мръсница."

    Е това ме уби :)))

    Развихрена фантазия имат хората от Enzo, трябва да им се признае :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хахахах, сега ще го махна. Ужас.

      Delete