Любими продукти - Март 2015

March 31, 2015

Март е на път да остане завинаги в миналото и макар да съм супер щастлива, че вече официално е пролет, в същото време ми е малко тъжно, че годината се изнизва толкова бързо.

В козметичен план месецът за мен бе повече от успешен и факта, че бях толкова активна в блога определено го доказва. Показах ви изразходваните си продукти за последните няколко месеца и как върви прогреса ми по използване на това, което имам. Видяхте любимите ми лакове за нокти в синята гама, както и абсолютното ми пристрастяване по новата колекция на Max Factor. Похвалих ви се с новите си козметични придобивки и разкрих кои продукти не напускат дамската ми чанта.
Определено имах много за казване и показване и съм много щастлива, че осъществих всички запланувани публикации - нещо, което не ми се е случвало от много отдавна.
Най-същественото събитие в блога от изминалия месец обаче бе обновяването на основния дизайн - проект, който бях замислила да превърна в реалност от дълго време и съм повече от щастлива, че е най-накрая факт.


Март бе и много ползотворен откъм любими продукти, както съвсем нови такива, така и някои по-стари притежания намериха пътя към сърцето ми и нямам търпение да ви ги покажа.
Lovely Pink, Nude Mauve и Seductive Pink (горе)


Няма да изненадам никого като кажа, че тези сладурски ружове за относително кратко време се превърнаха в тотален фаворит и не съм спряла да ги нося. За първи път ми се случва толкова много да харесам цяла серия от продукти и макар и да изглежда прекалено, не съжалявам грам, че си взех всички цветове, които ме грабнаха.
Харесва ми, че се преливат с кожата до съвършенство, не изискват никакви специални техники на нанасяне или принадлежности, издръжливи са до безкрайност (не точно, но достатъчно) и правят лицето ми да изглежда супер сияйно в добрия смисъл на това определение. 
Новото ми попълнение е Lovely Pink, който е в светло-розовата гама, отново разкошен, с отлична формула, съдържа обаче видими блестящи частици, които не биха се харесали на всеки. 



Urban Decay - Naked 2

Сенките на Urban Decay са ми много любими и изцяло отговарят на това, което харесвам в един такъв продукт. Този месец най-често използвах Naked 2, която съдържа отлична компилация от матови и блестящи сенки в студени тонове. Любими ми са ми матовия хайлайтър и блестящото розово, както и матовото лилаво, което използвам в сгъвката на окото по-често, отколкото би трябвало. Сивите цветове в края са пък ми тоталните фаворити. 

Bourjois - 123 Perfect CC Cream

CC крема на Bourjois е сравнително ново откритие, което купих по препоръка на няколко други блогърки. Не знам до колко има някакви коригиращи действия, но прикрива успешно повечето несъвършенства без да изглежда тежък върху лицето. Не е продукт, който изцяло прикрива пъпки, покривността му е по-скоро от лека до средна. 
Харесва ми, лесен е за употреба, цвета също ми пасна добре, най-добре изглежда, когато кожата ми е добре хидратирана и нямам сухи участъци.

Essie - Petal Pushers & Make Up Store - Nebile

Любимите ми лакове този месец са цели два. Petal Pushers от пролетната колекция на Essie е уникално сиво с лилав подтон. Формулата е съвършена, просто не би могла да бъде по-перфектна. Nebile също е с разкошна формула, нанася се безупречно и изглежда безупречно. Изложен на пряка слънчева светлина разкрива и микро-блестящите частици в лилаво, които са във формулата му. Най-любимото ми синьо от много време насам. 


Колекцията ми от червила се разшири драстично през последните два месеца, но новите колекции на почти всички любими марки се оказаха твърде изкушаващи, за да бъдат пропуснати .
Сред любимите ми продукти за устни се нарежда Refined Rose на Max Factor - хидратиращо червило/балсам в  пепел от рози цвят. Много пролетно, комфортно, отива си с всичко и оставя лек стейн върху устните, което прави издръжливостта драстично по-дълга.

Lancome - Flash N' Fuchsia

Купих си този гланц импулсивно, без да имам каквито и да е впечатления за формулата и цвета. Оказа се, че Lancome правят страхотни продукти за устни и вече съм им голям почитател. Опаковката е семпла, но много добре издържана стилово и допълнителната екстра с натискащо бутонче е точно за хора като мен, които се впечатляват лесно. Формулата прави устните ми да изглеждат много сочни и плътни, без да е лепкава или прекалено бляскава. Цвета е пигментиран и може да се носи самостоятелно, което аз и правя. 


Dove - Nourishing Oil Care Conditioner

Благодарения на приятелка, която работи за производителите на тази марка, се сдобих с някои неща за пробване, които едва ли иначе бих купила самостоятелно.
Останах много приятно изненадана от балсама на Dove с масла и ще потърся шампоана и маската от същата серия, за да ги пробвам и тях. Драстично омекоти краищата на косата ми, което ме впечатли моментално, направи я лесна за разресване, бляскава и жива. 

Nuxe Body - Deodorant

Любимите ми дезодоранти против изпотяване са тези на Dove, ползвам ги от години и с никоя друга марка не постигам същите резултати. 
Този си взех от едно намаление във feelunique и очаквах, че няма да ми хареса. Аромата му е сходен с този на други продукти на марката - на мен ми е приятен, успокояващ, дава ми чувството за чистота. Много е кремообразен и хидратиращ - друг фактор, допринасящ за това да ми хареса. Най-важното от всичко обаче е, че предпазва от изпотяване и неприятен аромат,  чувствам се суха, мога да разчитам на него и едно нанасяне сутрин е достатъчно да ме издържи цял ден.


Skin Food - Cocoa Hand Balm

Никога до момента не съм срещала крем за ръце с подобна формула, Всъщност определението крем не отговаря на истината, тъй като консистенцията е подобна на мека вакса. След като започне да се втрива в кожата става маслен и доста мазен, не попива моментално, така че го възприемам като процедура, отколкото като нещо, което мога да ползвам постоянно. Отличен е за нанасяне преди лягане, връща живота на ръцете и кожичките и се справя много успешно с третирането на всякакви сухи участъци. 
Аромата макар и какаов не е твърде натрапчив и сладък, за съжаление съдържа парабени, което означава, че не бих го купила отново, но ще изразходвам тази опаковка с удоволствие. 

От април стартирам нова рубрика в блога, посветена на актуалните корейски козметични продукти, които използвам. 

Това бяха всичките ми любимци за този месец, постарах се да подбера само онова, което съм ползвала достатъчно и се надявам предложенията ми да са ви допаднали.

Кои са вашите любими продукти? Ще се радвам да споделите с мен какво ви е впечатлило в последно време и към коя категория имате афинитет.

4 comments

  1. Страхотен облик, честито :) И тези ружове на Макс Фактор, дано дойдат и при нас, след твоите хвалби, нямам търпение да ги видя наживо :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хаха, дано ги пуснат. Разгледай ги всичките, защото вените във всеки са различни :)

      Delete
  2. Ех, тези ружове. Да идват по скоро! Страхотни любимци.

    ReplyDelete
  3. Много ми харесва новия дизайн, в момента и аз работя по моя, да видим какво ще се получи! А от поста ти искам абсолютно всичко, не преувеличавам! :)

    ReplyDelete