Glossybox Sweden - March 2015

April 3, 2015

Glossybox този месец ме изненада приятно, както с оригинален дизайн на кутията, така и с интересно съдържание.
Още в началото на март, бяха обявили на facebook страницата си, че работят в колаборация с известна шведска фото-художничка - Clara Hallencreutz, която се е ангажирала с изработване на дизайна на кутията. Бяха споделили и няколко снимки, които да документират процеса, като и бе обявено, че всички червила върху заглавната снимка са на Make Up Store, а във всяка кутия ще има пълноразмерно такова за всички абонати на Glossybox.


Капака на кутията е изцяло бял, а върху него с помощта на червила са изобразени женски устни. Семпло, но идейно, а резултата поне в моите очи е прекрасен и е нещо, което ще запазя. Самата кутия е изработена от твърд и много издръжлив картон, не ми се е случвало никога да се повреди или разпадне.


Долната част на кутията е също много цветна - стил омбре. Според описанието върху картичката, Glossybox иска да провокира всички свои абонати да се престрашат да носят повече цветове в ежедневието си. 


Корицата на Glossymag списанието краси дизайнерката на мартенското издание. Нейното име стои и върху картичката с описание, като тематиката, обединяваща всички продукти този път е : Glossybox By Clara Hallencreutz.


Включените продукти са 5 на брой и всички са пълноразмерни.


1. Royal Apothic - Tinties Lip Butter - Pink 140kr/3.4 g
2. Make Up Store - Alarm Lipstick 170kr
3. Naobay Natural & Organic - Moisturizing Peeling 179kr/100 ml
4. Elizabeth Mott - You're So FINE Liquid Eyeliner - Glitterati 148kr/2,3 g
5. Oral-B 3D White Luxe Pearl Shine 35kr/75 ml


Оцветения балсам за устни на Royal Apothic идва в една от най-сладурските опаковки, които някога съм виждала и изглежда толкова симпатично, че чак се притеснявам да си пъхна пръстта вътре, за да не разваля хубавата презентация. Съдържа арганово масло, гроздово масло, масло от сладък бадел и масло от ши. 
Дългоочакваното червило на Make Up Store се оказа разочарование, тъй като цвета, който ми се е паднал на мен е червен - нюанс, който рядко слагам. 
Пилинг маската на испанската натурална и еко марка Naobay е сред най-интересните продукти като цяло, съдържа 98,8% натурални съставки, сред които зехтин, масло от ши и масло от сладък бадем. Има ексфолиращо и успокояващо кожата действие.
Очната линия на Elizabeth Mott е друга приятна изненада, четката изглежда тъничка и се надявам да се окажа достатъчно сръчна, за да се справя с нея. 
Пастата за зъби е винаги необходима, особено, когато идва от марка, която така или иначе предпочитам и си купувам сама (Oral-B в България е с име Blend-a-med), но не е най-забавният продукт, който човек може да получи в подобна кутия. 3D White Luxe Pearl Shine е от съвсем скоро на пазара, обещава премахване на до 90% от потъмняването върху зъбите до една седмица.


Всичко ми харесва и ще използвам, което може само да ме радва. Съжалявам само, че не ми се падна цвят червило, който бих могла да използвам. 

Като цяло Glossybox този месец ми донесе само приятни емоции, беше ми изключително забавно да разгледам съдържанието на кутията и да заснема снимките за блога. 

Какво мислите вие? Използвате ли червени червила?

9 comments

  1. Royal Apothic наистина са супер бонбонести балсамчета. От жал да бъркам в моето си купих четка за устни. Иначе аз имах 2 - едно от специалната Коледна кутия в по-тъмен нюанс и едно от любовната кутия за 14.02, коралово, което подарих на сестра ми.
    Кутията на мен ми харесва. Е, паста за зъби не е "уау", но пък е практична ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Напоследък изобщо не ми се носят червила и си давам парите за всякакви вариации на балсами, гланцове и уникални формули, които не съм имала възможност да пробвам.
      Балсамчето в тази кутия ми се струва също уникално и съм много доволна, че са ми пратили нещо по-различно.

      Кутията е много симпатична, чак ми е жал да я затворя в някой шкаф, но не си излагам козметиката на показ така или иначе, просто нямам къде да я поставя.

      Delete
  2. И кутията е страхотна и самите продукти в нея :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз съм на същото мнение, жалко за червилото :(

      Delete
  3. Прекрасна снимка с червилата даде ми идеа как да снимам червилата си на Шанел.:)Исках нещо по-специално,

    ReplyDelete
    Replies
    1. На мен също ми хареса, супер идейно е, а пък крайния резултат е успешен.

      Delete
  4. На хейтърите да спомена, че знам как се пише идеЯ, и съм ударила грешен клавиш, да не се тревожат.

    ReplyDelete
  5. Ооооо, балсамчето е върхът!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не съм го пробвала все още, но изглежда много обещаващо.

      Delete