NOTD : Golden Rose Rich Color - 38

July 22, 2013

Здравейте!

Налегнал ме е голям мързел и дори най-малкото действие ми се струва като истинско предизвикателство, надявам се да успея да си намеря работа възможно най-скоро, преди тотално да съм полудяла. Седенето сама по цял ден затворена не ми се отразява особено положително, макар че гледам да си намирам задачки. Следващата седмица ще пътуваме до малък град в южна Швеция, за да разнообразим обстановката, броя секундите до този момент. След това пък майка ми и баба ми, ще дойдат на гости, което ще ме държи заета, докато започна училище отново в средата на август. 
Днес се събудих в приповдигнато настроение и реших да си направя живота по-шарен, като се лакирам с един симпатичен лак на  Golden Rose и нямаше как да не споделя с вас резултата в една кратка и неангажираща статийка.


При последното прибиране в България се заредих с не малко летни лака - предимно такива на Golden Rose. Основната причина да заложа на тях бе на първо място разнообразието от нюанси, след това цената и не на последно място практичната опаковка, тоест мога да ги съхранявам изключително удобно.
След като имах възможност да използвам всичко купено със сигурност бих могла да препоръчам серията, действително качеството е доста прилично и аз посягам към тях точно толкова често, колкото и към някои от по-скъпите си придобивки.





В предишна публикация ви запознах с разкошното коралово с гръмкото име - номер 50 и ви разказах в подробности за формулата и нанасянето, като цяло отзивите ми за този лак са сравнително същите с малката разлика, че формулата не е така гъста и задължително се нуждае от 2 пласта.


Цветът е светло лилав със син подтон, много свеж и симпатичен. Не спада в графата лакове, които са свръх уникални или специални, няма го факторът уау, когато си погледне човек ноктите, но пък е достатъчно интензивен, за да направи впечатление и достатъчно неутрален, за да не предизвика неприятни погледи.


Завършека е изцяло кремообразен, аз го комбинирах със Sparkling на Revlon върху безимения пръст.

Post a Comment