My Summer Must Haves : Color Club - Age of Aquarius & Golden Rose Jolly Jewels - 115

July 3, 2013

Здравейте!

Шведското лято по никакъв начин не може да бъде сравнено с нашето си в България, но пък аз съм доволна и на тези температури, имайки в предвид в коя част на света се намирам, не бих могла да проявявам твърде много претенции. 
Липсата на жарко слънце определено се отразява и върху това каква козметика подбирам да нося и мога да си позволя да нося продукти, които не е задължително да са водоустойчиви или свръх издръжливи. 

Надявам се до края на месеца да ви покажа кои продукти намериха своето местенце в рутината ми и се надявам блогът да се превърне в по-весело и пъстро местенце. 


Без да усетя, съвсем постепенно съм успяла да натрупам сравнително голяма колекция от лакове и не веднъж съм изправена пред дилемата кой да избера. За добро или лошо върху моите нокти лак се задържа за изключително кратко време и ми се налага доста често да посягам към различен цвят, така поне успявам да държа по-голямата част в ротация и не им позволявам да залежават твърде дълго.
От миналата година имам определена слабост към зелените нюанси и подсъзнателно се улавям, че посягам към тях доста често. Бях се зарекла да не купувам такива повече, но имам чувството, че те сами ме намират и разкошният лак, който ще ви покажа днес е именно такъв - случайно намерил ме.

Получих Age of Aquarius на Color Club в майската си кутия Glossybox и веднага разбрах, че сме създадени един за друг. Имам какви ли не разновидности на зеленото, но ярко тюркоазено така и не ми бе попадало пред полезрението и не притежавах.




Марката не ми е позната, макар че съм чувала за нея и доколкото знам ценово е изключително достъпна, опитах се да намеря техни продукти в сайтовете, от които обикновено пазарувам - за съжаление безуспешно, така че единствен вариант, който бих могла да препоръчам е ebay - Color Club - Age of Aquarius.

Дизайна на бутилката по моите критерии е симпатичен, съхранява се лесно и от опит знам, че издържа на изпускане. Количеството продукт, което се съдържа вътре е 15 мл.


Формулата е абсолютно стандартна, при нанасяне на първия слой обаче остават много празни пространства там, където е минала четката и е добре да се изчака малко преди да се нанесе вторият. Аз лично най-харесвам ефекта след три, защото в момента не използвам основа, а и ноктите ми са доста неравни.

Четката е доста тъничка, но се "разперва" добре и покрива нокътя сравнително лесно. Не мога да споделя много за изръжливостта, защото не съм добър кандидат за подобен тест, мисля си, че е в рамките на нормалното.



Обожавам този лак и с много малки прекъсвания посягам към него, когато съм в настроение за лакиране. Много е ярък и летен, под слънчевите лъчи е още по-наситен и грабващ погледа. Комбинира се много добре с всякакви глитъри, аз от време на време слагам по нещо шарено на безимения пръст за разнообразие.


Днес подбрах една от най-новите си придобивки -  Golden Rose Jolly Jewels - 115, бяла основа със зелени, червени, сиви, сини, бели брокатени частички. Носила съм го и самостоятелно, но премахването ми представлява известно затруднение и отнема прекалено дълго време, така че в този му вид го предпочитам доста повече.
Нанасянето не е трудно, въпреки че от време на време броката се насъбира от едната страна или става на бучки върху четката. На няколко пъти ми се случва да направя дебел слой, който да се обели бързо. При всички положения е много красив, горещо препоръчвам тази им серия, имам няколко техни лака и всички са ми много любими.


Ако сте почитатели на зеленото, задължително трябва да пробвате Age of Aquarius  или поне нещо подобно на него, носи хубаво настроение и е цветен и весел. Не разполагам с много такива лака, но определено се вдъхнових да пробвам нещо по-различно и се оглеждам за някой неон, защото не разполагам с нито един такъв.

Кои са вашите любими летни лака? Ще се радвам да ми споделите снимки във фейсбук.

3 comments

  1. Супер! Много е яко!

    ReplyDelete
  2. Тюркоазът е разкошен :)))

    ReplyDelete
  3. И двата лака са много сладки!
    Ивана
    dreamofjoe.blogspot.com

    ReplyDelete