Glossybox Sweden - December 2015

January 7, 2016

Здравейте, приятели!

Честита да ви е новата година! От сърце ви желая да сте много здрави, заредени с позитивна енергия, замечтани и целеустремени! 

Благодаря ви, че отново сте тук с мен и за шеста поредна година, имаме възможност да се поздравим едни други. 

Преди да ви покажа всички обичани продукти, които открих през изминалата 2015, реших (вече по традиция) да ви покажа и полученото в последната Glossybox кутия - тази за месец декември, която между другото имам от вече цели три седмици и нямах търпение да споделя с вас. 



Кутията пристигна със специален дизайн, който допълва кампанията, която Glossybox поддържат вече няколко месеца - за повече позитивизъм в интернет пространството и върху капака са изписани различни фрази - както на английски, така и на шведски. Смееш се прекрасно; Обичам лицето ти; Ти имаш значение; Правиш ме щастлив/а, са малка част от тях. От вътрешната част на капака пък е изписана фразата - "Ти си фантастичен", което аз също харесах.
Подкрепям идеята и мога само да се присъединя към призива за повече толерантност и доброта и то не само в интернет.


Продуктите също харесах и макар част от тях да са леко "нестандартни", ще ми влезнат в употреба и искрено ме зарадваха. 

1. Maria Nila - Cream Heat Spray. Full Size Product 229 kr/150 ml
2. Benefit Cosmetics - Benetint. Full Size Product 315 kr/12,5 ml
3. Glossybox Eyeshadow - Frosted Taupe. Full Size Product 99 kr/3 g
4. Kiss - Nail Wrap. Full Size Product 99 kr
5. GUM - Soft-Picks. Full Size Product 49 kr/30 броя 



Maria Nila произвеждат продукти за косата и благодарение на Glossybox в миналото съм пробвала и други техни неща.
Този път са ни предоставили термозащитен спрей за коса, който има и възстановяващи косъма свойства, както и да предотвратява накъсаните краища. Подходящ е за използване от вегани, не съдържа парабени и сулфати. 
Веднага ще призная, че съм несериозна в използването на такъв тип продукти и то определено не поради липсата на такива вкъщи. Не съм убедена до каква степен всъщност има полза от тях, което допринася за слабия ми интерес към тях. Благодарна съм обаче за напомнянето и ще се постарая да си поставя за цел да включа поне този към останалото, което допълва грижата ми за косата 

Benefit е позната и харесвана от мен марка и се зарадвах, когато открих малък тестер на така популярния им стейн за устни и лице - Benetint. Пробвала съм варианта в оранжево и може да се каже, че ми допадна, но определено тази разновидност на руж/червило не е сред предпочитаните от мен и не посягам твърде често към него. Леко пресушава устните и не стои съвсем равномерно, но върху лицето изглежда наистина добре - стига човек да е бърз при преливането, защото дава само няколко секунди за коригиране. Иначе е издръжлив и стои естествено, без да нарушава целостта на грима ми като цяло.
Подобна ще е и съдбата на този продукт, който подозирам, че едва ли ще нося ежедневно, но при всички положения ми е любопитно да го сравня с този, който имам.

Glossybox включва обикновено по това време на годината по един продукт, произведен специално за тях и този път са избрали да ни пратят сенки. Цветът, доколкото зная е един за всички и поне на мен ми допадна веднага. Бляскав е, но не брокатен и е разкошна смесица между сиво/кафяво и може би съвсем мъничко лилаво. Формулата е също прекрасна - не се рони, кремообразна е и поне върху ръката ми се преля много лесно. 

Никога не съм пробвала лепенки за нокти, но ето че ми се отдаде възможност, след като в кутията си открих и комплект на Kiss в леопардова шарка с цветни камъчета. 
Няма да крия, че за себе си едва ли бих се спряла точно на този мотив, тъй като животински принтове като цяло не харесвам, но както съм казвала и преди, Glossybox ме привлича именно с това - да ме провокира и запознава с онова, което сама не бих намерила или купила.

Последният включен "продукт" са клечки са почистване на венци от марката GUM. От време на време получавам такива изненади и макар да не са наистина особено вълнуващи, то поне са практични и нещо, което така или иначе ще ползвам в един или друг момент. 
С чувствителни венци съм и се надявам да ми се отразят добре.

Не мога да се оплача, съдържанието отговаря на цената, която съм заплатила и определено не е лошо.
Рефлектирайки върху полученото през миналата година, установих, че от всяка една кутия съм успяла да намеря поне един любимец и ще продължа абонамента и през 2016. 
Подготвям ви и публикация по темата, в която ще ви разкажа кое харесах и защо и се надявам при първа възможност (в зависимост дали и кога ще имаме дневна светлина), да ви покажа кое съм подбрала. 

1 comment

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ReplyDelete