Нови козметични придобивки - Февруари 2019

February 22, 2019

Макар и сериозно да ограничавам онова, което купувам, що се касае до козметика обаче, страстта си е страст.
Всеки път, когато мина през локалната дрогерия изпитвам непреодолимото желание да изкупя всичко ново и само силна воля и мъничко здрав разум ме възпират от непредвидими за джоба ми последици. И тъй като животът е твърде кратък, за да са лишаваме от онова, което ни носи удоволствиe и този месец попълних колекцията си с някои нови козметични придобивки. 

Някак си сериозно съм загубила тренинг да си купувам декоративна козметика и макар все да заглеждам някакви нови на пазара продукти, самата аз рядко изпитвам нуждата да си купувам такива. 
За сметка на това пък съм в някаква нова фаза, където ми се тестват всякакви шампоани, четки и други принадлежности за коса. Маски за лице, фон дьо тени и всякакви кремове и лосиони са ми също свръх интересни и со купувам предимно такива. 

В днешната публикация ще ви покажа с какво ново се сдобих през февруари и ще ви подскажа какви ревюта бихте могли да очаквате през идните седмици в блога. 




1. NYX  Blush - Taupe
2. Garnier - Micellar Cleansing Milky Water
3. Revlon Professional -  Uniq 1 Dry Shampoo
4. Revlon Profsesional -  Uniq 1 Shampoo
5. IsaDora - Cover Up Foundation & Concealer
6. Maybelline SuperStay Foundation 24 Hour
7. Garnier Respons - Argan Richness Shampo & Conditioner



Нови придобивки - грим Maybelline фон дьо тен, IsaDora

Новите ми козметични придобивки този месец макар и привидно нямащи общо една с друга са всъщност резултат от премисляне и преценка и всички до една са продиктувани от интересите ми или опита с други сполучливи продукти на марката. 


Фон дьо тените на Maybelline рядко ме разочароват и след като цялата серия Superstay ме остави приятно изненадана, реших, че няма как да пропусна и последното им предложение. 
Избрах си номер 10 Ivory, който уж е най-светлият в колекцията, но на живо е далеч по-тъмен от очакваното. Не потъмнява след нанасяне, което е сред най-големите му предимства и освен, че е издръжлив се оказа и много покривен. За него ще прочетете повече съвсем скоро. 

Другият покривен фон дьо тен, който реших да тествам е този на IsaDora - Cover Up Foundation & Concealer. Купих го с известни резерви, които се опровергаха напълно след първата употреба. СТРАХОТЕН. Не съм ползвала по-хубав от много, много време насам. 
Цветът е идеален, не се оксидира, покрива всичко, но седи естествено, не изисква фиксиране, издържа цял ден.. Спирам с хвалбите, за да не ви досадя, но задължително ще му отделя подобаващото място в бъдеща публикация. 

Ружът Taupe на NYX е стар любимец, който съм купувала няколко пъти и обожавам за контуриране. Бях се затъжила за него и попадайки в полезрението ми при последното ходене по магазините, реших че е знак от съдбата и си дойде с мен вкъщи. 
Не е от най-издръжливите, но цвета е доста неутрален и подходящ за по-естествено скултуриране, ако имате като мен светла кожа. 

Нови придобивки -  кожа - Garnier Micellar Cleansing Milky Water

От години ползвам мицеларната вода на Garnier и освен, че е много достъпна и бюджетна, смятам и че има отличен ефект при премахването на грима ми. От извесно време забелязвам, че са разширили асортимента и вече има варианти за различен тип кожа. 
За първи път обаче виждам този вариант, който много ми наподобява на тоалетно мляко, което аз принципно не мога да понасям.
Не съм я пробвала все още и не мога да ви дам конкретни отзиви, но ще се радвам да споделите вие, ако имате такива. 
Концепцията му е, че съчетава функциите на тоалетно мляко и мицеларна вода - отрстранява грим и почиства кожата, но в същото време я хидратира. 

Нови придобивки - коса - Garnier - Argan Richness - шампоан, балсам

От серията Argan Richness на Garnier имам изявен фаворит, а именно маската им за коса, която ухае невероятно и прави косата ми уникално мека и блестяща. 
Рядко купувам продукти за коса от висок клас, споменавала съм и преди, че имам приятелки, които ползват ексклузивно такива - без силикони, сулфати и т.н. и като цяло косата им не изглежда впечатляващо по-добре от моята. За това и си се придържам към по-бюджетните версии, като разбира се от време на време експериментирам и с нещо по-така. 
Та реших да си купя цялата серия и да я ползвам, за да видя дали е нещо, което си струва бъдеща покупка и бих могла да препоръчам и на вас или не е точно правилният за мен продукт. 

Нови придобивки - коса - Revlon Professional Uniq 1 шампоан, сух шампоан.

От професионалната серия за коса на Revlon купувам и използвам от години балсама без отмиване Uniq 1. Казвала съм ви и преди, че нищо друго не се отразява на косата ми така добре и е абсолютно незаменим. 
Може да си представите учудването ми, когато случайно попаднах на шампоан и сух шампоан от същата серия (имат и маска, но бе изчерпана). Излишно е да казвам, че поръчах веднага и имам МНОГО големи очаквания и към двата продукта. За момента мога да кажа, че сухия шампоан не впечатлява, шампоана обаче е сравнително сполучлив. 
Ще тествам повече преди да правя генерални заключения и ще споделям повече, когато имам такива. 

Това бяха всичките ми нови козметични придобивки за изминалия месец. Взех си всичко онова, което прецених, че искам да пробвам и се надявам да съм направила добър избор и добра покупка. В крайна сметка независимо от крайния резултат, ще се постарая да разкажа колкото мога по-подробно за впечатленията си, ако с вас имаме сходни интереси и се колебаете дали да направите собствена покупка.

Post a Comment