Разопаковане Glossybox - Шведско издание Февруари 2019

February 15, 2019

Здравейте, приятели!

Последните няколко месеца разкривам съдържанието на абонаментната кутия Glossybox, която получавам ежемесечно в инстаграм.
Получих обаче няколко запитвания да правя отново публикации по темата и реших да се възползвам от идеята. Знам, че и много от вас са любопитни като мен, стане ли дума за изненади и понеже така или иначе от почти 7 години получавам кутията, защо пък да не я отваряме в блога заедно.
Не зная дали ще повярвате, но дори и след толкова време, все още се вълнувам, виждайки я в пощенската ми кутия и е имало дори случаи, в които съм се връщала вкъщи (ако съм се била запътила на някъде), за да я отворя от нетърпение. 

Истината е, че не ползвам всички продукти, които получавам и отделям настрана всичко, което ми е интересно, за да мога да подаря на познати, колежки или последователи на блога. Тук там обаче има по някое супер попадение (последните два месеца бяха идеални примери за което - скраб за лице и нощна маска - НЕВЕРОЯТНИ) и докато това продължава да е факт, нямам намерение да преустановявам абонамента.

Glossybox разопаковане Февруари 2019


Разопаковане Glossybox - Шведско издание Февруари 2019


Съвсем тематично февруарската кутия е посветена на любовта. Аз отдавна спрях да пазя лимитираните издания, но тази ми е доста симпатична и може и да се задържи за по-дълго време в някое от чекмеджетата ми.


Съдържание  : Glossybox - Шведско издание Февруари 2019


1. SKINCHEMISTS - Rose Quartz Youth Defence Lip Plump
2. LARITZY - Dew Pot "Glory"
3. MASKERAIDE - All Nighter Hydrating Sheet Mask
4, DECLEOR - Hydra Floral Ultra-Moisturising & Plumping Mask
5. CLINIQUE - Hight Impact Mascara



Разнообразното съдържание ме изненада приятно. Най-обичам да получавам спирали за мигли и всякакви маски за лице, като този месец са предоставили цели две. (Което май бе и случая миналия месец също.)

Glossybox абонамент разопаковане Швеция

Първи впечатления от продуктите във февруарското издание на Glossybox - Швеция  :

Глоса за обемни устни мирише леко подозрително и изпитвам леко притеснение да го пробвам. факта, че е и почти безцветен не ми се нрави особено много, защото трябва да го комбинирам с нещо друго и ми се струва като твърде много работа. 
Хайлайтъра по-скоро ми допада. Мисля, че цвета ще ми пасне, аз съм с топъл подтон на кожата (макар, че по-скоро клоня към неутрален, но това е друга тема) и златисти нюанси обикновено ми ходят. Не съм фен на кремообразните продукти обаче, така че ще преценя в последствие дали има смисъл да го започвам. 
Sheet маската ще влезне в употреба вероятно още днес. Никога не отказвам на такъв тип продукти и почти винаги оставам доволна от ефекта.
Маската на Decleor е нова за мен, въпреки че съм ползвала някои от кремовете им за лице. Имам спомени, че ме бяха оставили с добро впечатление. Тази може да се остави да престои цяла нощ, което вероятно и аз ще направя. 
Спиралата на Clinique пък съм почти убедена, че съм ползвала вече и не бе никак лоша. Опитвам да изразходвам 10-те отворени, които имам, но обещавам да споделя какво мисля за нея. 


Glossybox Швеция Февруари 2019 абонаментна кутия разопаковане

Това бе всичко от шведското издание на Glossybox за Февруари 2019 година.

Нямам търпение за март. 

2 comments

  1. Значиии отново да си кажа, че обожавам новия дизайн на блога ти и ме вдъхновяваш много да пиша <3
    А постовете за Глоси са ми любими хихи
    Винаги съм харесвала повече шведското издание пред немското. Докато живеехме в Германия и получавах кутията, може и 3-4 бяха наистина впечатляващи. Останалите над 10 посредствени. Обачееее така ми се иска някаква подобна кутия да имам пак :Д Трябва да разуча възможностите за Люксембург :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ох, аз така да не съм сигурна за новия дизайн между другото. Много ми хареса първоначално, но не знам дали е лесен за навигиране. Ще видим как ще го бъде. Радвам се много, че пишеш повече!

      Почвам ги пак постовете за Глоси. Лесни са за писане, не ми е проблем никакъв.

      Иначе аз съм доволна от кутията. Не е невероятна, но струва 13 евро, което на фона на 8 за кафе примерно не е кой знае колко. И ми е забавно всеки месец да си я отварям, носи ми радост и я очаквам с нетърпение. Този месец например бях забравила да си въведа новата банкова карта в профила и за малко да не ми я пратят. Бях живо притеснена! Значи още ми е интересна :)

      Delete