Glossybox Sweden - December 2014

January 1, 2015

Честита Нова Година!

От сърце ви желая 2015 да ви донесе вълнуващи приключения, дано създадете прекрасни и незабравими спомени, бъдете щастливи и целеустремени.

За мен изминалата година не беше толкова динамична, колкото би ми се искало, но съм щастлива, че не бе белязана от неприятни моменти или поврати. Не искам да правя някакви равносметки, но като цяло може да се каже, че съм доволна от взетите решения. Пожелавам си тази година преди всичко здраве, повече самоувереност и самочувствие, другото ще си го постигна сама. 
Блогването все още е любимото ми хоби и се надявам вдъхновението да не ме напуска и да успея да напиша още много полезни и интересни публикации. Благодаря за подкрепата, благодаря, че продължавате да харесвате това, което правя и във формата, в който го правя. 


Новата година в блога започва с кратка презентация на последната за 2014-та Glossybox кутия, която получих преди около 10-тина дни. 
Обикновено празничните им издания винаги са ме впечатлявали, за това и имах високи очаквания за съдържанието. Като цяло не мога да кажа, че съм разочарована, имаше някои интересни попадения, колаборацията с Make Up Store бе налице и този месец, озадачи ме единствено дизайна на кутията, който не ми се стори особено Коледен, но пък ми хареса, така че не бих могла да се оплача. Maria Nilsdotter - дизайнер на бижута е лицето, което стои зад тазмесечния облик на Glossybox.


1. Burt's Bees - Lip Balm 39 kr/4,25 g
2. Bella Pierre Cosmetics - Cosmetic Glitters 139 kr/ 3,5 g
3. Hot Make Up - Glitters 39kr
4. Make Up Store - Nail Polish 130 kr/ 10 ml
5. Sasco - Aloe Vera Gel 79kr/100 ml
6. Anthon Berg - Dark Chocolate Stick With Chili, Honey & Almonds 9 kr/37 g
 
Балсамчето за устни на Burt's Bees съдържа 100% натурални съставки и е особено подходящо за употреба при зимните месеци, защото според описанието осигурява на устните богата и дълготрайна хидратация. 
За съжаление няма да имам възможниост да се убедя във възможностите му сама, тъй като го добавих като бонус към един от Коледните подаръци, които подарих, но се надявам притежателката му да остане доволна.


Абсолютно излишно бе наличието на два вида брокат в кутията, имайки в предвид, че този тип продукти не са за всеки и не се харесват на всеки.  Bella Pierre Cosmetics са предоставили за проба вариант в сребърно, който не е лош, но пък не го намирам и за кой знае колко интересен. Частиците са доста едри и някак си на мен ми липсва нещо, гледайки в кутийката и пробвайки върху ръката си за какво става дума.  Цената намирам за абсурдна и тотално преувеличена.
Hot Make Up са представени от друг брокат, само че този път в златно, отново съм на мнение, че не е нищо особено, изглежда добре, но не е продукт, който ме кара да ахвам или пък ме подтиква моментално да се омажа с него. 
Върху картичката в описанието и на двата е отбелязано, че могат да намерят приложение и в направата на по-специален маникюр или  да се нанесат върху различни части от тялото.
Лакът за нокти на Make Up Store определено ми е любимият продукт измежду всички този месец, не съм пробвала нищо от тази категория, на тази марка, така че тепърва ми предстои да се запозная по-обстойно с формулата и крайния ефект. Цветът, който ми се падна на мен се казва Nebil и представлява разкошно кристално синьо, което липсваше в колекцията ми. 
Гел за тяло обогатен с алое вера е последният козметичен продукт намерил място в декемврийската ми кутия, предназначен е за третиране на чувствителна кожа, удачен е за потреба при наличие на екзема, след слънчеви бани или пък след бръснене. Струва ми се практичен и ми звучи като нещо, от което бих могла да се възползвам. 

Като Новогодишен бонус са добавили парче шоколад на шведска марка, наличието на лютив пипер не ми допадна, макар и по време на ядене да не се усеща, в последствие гърлото ми се затопля и някак си не ми е особено комфортно. Не можах да го изям. 

През януари Make Up Store за последен път ще присъстват с пълноразмерен продукт в Glossybox (поне за сега) и ще поръчам кутията, тъй като наистина харесвам марката и съм изключително щастлива да опозная асортимента им по-добре. Това ще ми осигури последните 100 точки, които са ми необходими, за да получа февруарското издание безплатно, след което ще преценя дали си струва да продължа абонамента си или да си дам почивка за известно време. 

Дано ви е било интересно да надникнете с мен в кутията и да разгледаме съдържанието заедно. Ще се радвам да ми оставите коментарите си за това кой продукт ви се е сторил най-интересен или отзивите си ако сте пробвали някой от тях.
Очаквайте съвсем скоро публикацията с любимите продукти от изминалата година, както и с любимите ми Memebox открития.
Ще върна лентата назад, за да видя дали съм получила достатъчно на брой забележителни продукти в Glossybox кутиите си за последните 12 месеца и ако видя, че имам достатъчно материал по темата, ще ви споделя по-подробно и за това. 

Хубава вечер!

7 comments

  1. Честита нова година, Жени!
    Жалко, че си се отказала от Burt's Bees, балсамите им са страхотни!
    Дизайнът на кутията ми харесва, във всеки случай повече от този на немската.
    Аз постоянно все се чудя дали да не спра абонамента, и все не го правя ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Честита и на теб! Пожелавам ти много нови читатели и неспиращо вдъхновение :)

      Приятелката на брата на моя приятел реши в последния момент да празнува с нас Коледа, не бяхме подготвени, а всички останали щяха да получат подаърк и някак си се почувствах длъжна да дам нещо, та от няма на къде, каквото ми беше ново и неотваряно в един несесер, кутия бонбони и готово. Иначе нямах намерение да го подарявам, но така се случи. Все някога пак ще ми дойде в ръчичките :)

      Дизайна е много хубав, трябваше да направя малко повече снимки, ама викам айде, какво да досаждам сега. Отдолу има перо от птица изрисувано, от едната страна пише All That Glitters, a върху капака - Catch me if you can. Абе интересна е, нестандартна, но интересна, по принцип шведските дизайнери правят някакви такива изчанчени неща, така че не съм и очаквала друго.

      Иначе аз още не съм решила твърдо да спра абонамента си, но някак си напоследък не успяват да ме трогнат много и само трупам някакви излишни продукти, които нямам нито желание, нито интерес да пробвам. Пример с двата глитъра този месец - нито ще ги ползвам, нито са от този тип продукти, които те карат да ахнеш. Не мога да ги хвърля, жал ми е. Нямам на кого да ги подаря и така с години ще седят в чекмеджето, докато накрая ми писне и ги сложа в коша.
      Ще видим :)

      Delete
  2. ЧНГ, Жени!
    Бъди здрава, щастлива и обичана! Нека 2015 ти предостави възможности да осъществиш мечтите си :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Криси, благодаря ти много! Изключително мила си, както винаги. Връщам ти прекрасните пожелания и се надявам годината да ти донесе радост и нови емоции.

      Delete
  3. Честита Нова Година!
    Имам балсамчето на Burts Bees и е супер, макар и да ми идва тежко и да седи дълго (което мен лично ме дразни). Едва ли някога ще си поръчам подобна кутия и заради това би ми било много интересно да видя любимите ти неща от Glossybox.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, Ина, че намери време да ми честитиш новата година. Желая ти много късмет, щастие и любов!

      Не съм пробвала балсамчето, макар че и друг път са ми го пращали в такава кутия, така се случи, че и двата подарих, но не е болка за умиране, тъй като имам балсами в наличност, които ще ми стигнат безпроблемно за следващите няколко години. Аз лично нямам против много мазните балсами, предпочитам да ги слагам преди лягане обаче, някак си през деня ми е по-комфортно да съм с нещо по-лекичко, което за предпочитане и да попива в устните. Пия много течности и просто няма да ми е приятно върху ръба на чашата да имам един пръст вазелин, нито пък да нанасям нов слой на всеки 30 мин. Надявам се все пак да ми се отдаде възможност да го пробвам някой ден :)

      Нямам против да направя публикация за любимите продукти от Glossybox кутиите ми от изминалата година, но не съм сигурна дали имам достатъчно фаворити, така на прима виста не се сещам за почти нищо, което е много жалко. Ще хвърля един поглед на публикациите, които съм пускала, за да видя дали не пропускам нещо и ако събера материал, задължително ще споделя.

      Delete
    2. В Burt's Bees има пчелен восък и това се усеща. Леко е твърдо и лепкаво, но на мен ми харесва. Не ми липсва онова "празно" усещане, просто някаква мазнотия, която стои на устните и с нищо не помага, което имам от доста други балсами.

      Delete