Memebox - My Pouch Essentials

December 21, 2014

Здравейте!

Болна съм! Приятеля ми се разболя преди няколко дни и силно се надявах, че ще ми се размине, ама не се случи така за мое огромно съжаление. Планирахме днес да се отбием до центъра и исках да ви покажа това-онова, а вместо това прекарах по-голямата част от времето, лежейки. Много исках да ви пусна нещичко обаче, имам някои предварително написани публикации, които да ме спасяват в такива момент. Дано ви е интересно!

My Pouch Essentials e най-новата ми Memebox придобивка и последната, която съм поръчала до този момент (имам още 2 , които ще ви покажа следващия месец). 
Мислех, че ще ми е далеч по-трудно да се откажа от импулисвното пазаруване на техни кутии, но премахването на кода за намаление от 5$ определено улесни процеса. 
Интересно ми е да видя как ще се доразвият през новата година, на какъв принцип възнамеряват да работят и изобщо дали ще задържат вниманието ми и занапред. 
При всички положения възнамерявам да се придържам към кутия месечно, така че вашето мнение за това дали харесвате повече глобалните или тематичните издания, определено ще изиграе роля при взимането на това решение. 


Кутията този път е посветена на продуктите, които всяка една жена трябва да притежава в козметичната си чантичка и за разлика от останалите Memebox кутии беше и с няколко долара по-евтина. 
Като цяло се въздържам да поръчвам кутии, които предполагат наличието на декоративна козметика, тъй като цветовете, които са включени много често не допадат на вкуса ми, този път имах добро предчувствие и се престраших. Някак си имах представата, че ще включат някое малко несесерче, пинсетка, дори мини-четка, което не се случи, но пък като цяло съм доволна.


1. Kwailnara - Perfume de Moist Hand Cream Glam Savanna 50g/4$
2. Hanskin - Bio Origin Royal Ampoule B.B SPF30 PA++ 4.5g. Full Size Product 35ml/54$
3. Tonymoly - Face Mix Cover Pot Concealer 4g/5$
4. Tonymoly - Crystal Stick Shadow 1.35g/5$
5. Witch's Pouch Radiant Lolli Tint 2.5g. Full Size Product 4.5g/15$
6. Rosemine - Vitamin E Lip Balm Rose Fairy 12g/7$

Продуктите в кутията този път са 6, като 2 от тях са пълноразмерни, а останалите 4 тестери. Два от тях съм получавала и друг път, останалите са ми непознати, но съм на мнение, че разнообразието е добре подбрано и действително виждам как повечето дами биха носили именно такива продукти в козметичните си несесери.


Кремът за ръце съдържа екстракти от бадемово масло, масло от ши, както и алантоин и пантенол. Според картичката аромата му наподобява този на свежи цветя, попива в кожата бързо и оставя след себе си копринен финиш. 
Опаковката е симпатична и компактна, дизайна е сладурски и като цяло по това време на годината подобен продукт е особено необходим. 
Моят е запечатан доста "професионално" и на този етап ще се въздържа да го отворя, защото не съм решила дали няма да го подаря.
Ампулата на Hanskin получавам за трети път. Името предполага, че продуктът ще е нещо супер екзотично и невиждано, реалността обаче е по-различна и става дума за обикновен BB крем, чиято опаковка е малко по-нестарданта и съдържа пипета, която изпълнява ролята на апликатор. Пробвах крема няколко пъти, когато го получих, но нямам спомени да ме впечатли. Може би е време да видя как ще се отрази на "зимната" ми кожа и дали резултата ще ми допадне. 
За първи път получавам и коректор, който на всичкото отгоре е и в по-свтлия цвят, от какъвто аз имам нужда по това време на годината. В опаковката изглежда много кремообразен и вдъхващ доверие, не съм го пробвала все още, но със сигурност и това ще се случи веднага щом привърша този на Maybelline, който използвам в момента. 
На картичката е написано, че е водоустойчив и е предназначен за прикриване на пъпки и несъвършенства, съдържа колаген, екстракт от лотус и е подходящ за чувствителна кожа.



Кремообразните сенки са сред любимите ми продукти изобщо и се зарадвах, че са включили такива под формата на стик. На мен ми се е паднал златистия цвят, като другия вариант е бил - шампанско. 
Още при отварянето усетих, че писеца се мърда свободно и установих, че се вади от опаковката. Натиснах го лекичко, при което за момента поне успя да се задържи там, където му е мястото. Цвета е наистина доста златист, допада ми макар и да не е точно най-любимият ми нюанс на света, но бих го носила, което е позитивното в случая. Допадна ми формулата, която се оказа доста приятна за нанасяне, не е твърде мек, не е сух, разнася се безпроблемно, оставя след себе си пигментирана и равномерна линия. До този момент съм с положителни впечатления. Остава да видим дали ще се събира в сгъвката и колко ще е издръжлив.
Следващият продукт е стейн за устни в оранжев цвят. Разполагам с ярко розовия вариант, който ми се падна от друга кутия и харесвам. Не съм голям фен на стейновете като цяло, но специално този не беше никак лош и съм го слагала няколко пъти, въпреки че е супер крещящ. Ще видим как ще ми се стори оранжевия вариант, на първи поглед ми изглежда доста "страшен" и ще се въздържа да го отворя за момента.

Последният продукт е балсам за устни на марка, която също ми е позната. Съдържа витамин Е, серамиди и 7 вида масла. Описано е, че оставя върху напуканите устни подхранващ слой, който заключва влагата и предпазва от външни влияния. 
Мирише доста дискретно, консистенцията му наподобява не много гъст гел, оставя след себе си блестящ слой, който не лепне. Не мога да кажа много за хидратиращите му свойства, ще го пробвам по-обстойно, за да придобия впечатления. 

Това беше всичко този път. 
Надявам се публикацията да ви е била интересна, ще се радвам да споделите кои кутии смятате, че са по-добрите - глобалните или тематичните, за да ми помогнете да взема правилното решение.

Post a Comment