Glossybox Sweden - November 2014

December 1, 2014

Здравейте!

Този период от годината ми е изключително любим и се намирам в страхотно настроение, което се надявам да успея да придам и на вас в моите публикации и всичко онова, което съм ви приготвила в следващите няколко седмици.
Имам някакви идеи за бъдещите публикации, но както винаги с най-голямо удоволствие съм готова да се съобразя и с вашите желание и съвети. 
 
Междувременно обаче по традиция, новият месец започва с Glossybox кутията ми - какво получих, какво ми хареса, какво не чак толкова и всичко останало, което ме вълнува по темата. 


Празничните издания на Glossybox в повечето случаи са били доста успешни и поради тази причина реших да изчакам малко преди да взема решение дали да преустановя или не абонамента си. Това и фактът, че колаборацията им с Make Up Store са нещо, което ми е интересно и искам да пробвам, са и основните причини да си купя поредната им кутия. 
Като цяло нямаше някакви големи изненади нито откъм дизайн, нито откъм продукти, но пък  у мен остана едно чувство на задоволство, което всъщност се случи и миналия месец, така че определено съм оптимистично настроена и ми остава само да се надявам да задържат инерцията. 

Темата, която обединява продуктите този път се казва - Christmas in Pink и според описанието върху картичката, продуктите са подбрани, така че да бъдат от полза при всякакви пред-Коледни приготволения и партита. Специално по този повод са включили цели три продукта от декоративната козметика. 

1. Make Up Store - Gloss Lips - Past 145kr
2. Model Co - More Brows, Eyebrow Thickening Gel 179kr
3. Topz - Wet Wipes 35kr
4. Sumita Beauty - Eye Shadow Pencil - Champagne 119kr
5. L'Occitane - Shea Butter Hand Cream 199kr


Sumita, Make Up Store, Model Co

В началото на публикацията ви подсказах, че Glossybox работи в колабирация с Make Up Store (5 кутии, като три вече минаха) и този месец ни предоставят за тестване продукт за устни, като на мен ми се падна глос варианта в тубичка. Цветът се казва Past и ако човек съди по това как изглежда в опаковката ще се уплаши, но веднъж нанесен върху устните е по-скоро полупрозрачен с много лек лилав отенък. Не е нещо, което бих си купила, виждайки в магазина, но пък ми допадна и откъм формула - плътна, леко лепкава, но все пак комфортна за носене, и откъм цвят. Прави устните сочни и много бляскави, бих го носила в моментите, в когато съм в настроение за нещо такова.

Горе - Benefit, долу - Model Co

Гелът за вежди на Model Co e очевидно копие на Gimme Brow на Benefit, който аз имам и макар и да съм го пробвала този на Model Co веднъж, не ми бе нужно много, за да установя, че макар и да са до някъде сходни, крайният им ефект е различен. Това не значи, че този продукт е лош и поне до този момент впечатленията ми са изненадващо позитивни. Четчицата е малка и компактна, влиза добре между косъмчетата и запълва празните пространства, а самият цвят макар и малко да ми червенее в опаковката, върху веждите ми изглеждаше доста натурално. Няма ги фибрите, които правят Gimme Brow толкова добър, колкото е, но пък работи на друг принцип, който на мен ми допадна. 
За кърпичките за премахване на грим нямам какво много да кажа, споделяла съм ви за афинитета си към тези на Бочко и предпочитам тях пред останалите по-скъпи и луксозни марки. Ще ми влезнат в употреба в един или друг момент и макар да не се развълнувах при вида им, то са поне практични.
Най-любимият ми продукт от всички се оказа моливът на Sumita. Тук е моментът и да вметна, че на същата марка имам гел за вежди, който е също страхотен и използвам много често. 
Всъщност го пробвах едва днес, приготвяйки се публикацията и направо не можах да повярвам на очите си колко кремообразен, пигментиран и издръжлив се оказа. Доста неохотливо го разнесох върху ръката си и самият писец без помощта на какъвто и да е натиск се плъзна, оставяйки след себе си равномерна линия, без празни местя или прекалено нслояване. Цветът пък се оказа точно моят - кафеникаво-бронзов и нямам търпение да го видя в действие върху клепачите си. Премахвайки суоча от ръката си с мокра кърпичка, установих пък, че до някаква степен е и водоусточив, тъй като дори и няколко часа по-късно се вижда бледата линия върху ръката ми.
Кремът на L'Occitane в мини вариант ми се стори чудесно допълнение към останалите продукти, имала съм го, ползвала съм, споделяла съм ви и за това какво мисля за него в една от публикациите с празни опаковки. Ако не ви се рови в архива, накратко ще обобщя, че ми допада, имаше позитивен ефект върху състоянието на ръцете ми и ми се искаше цената му да бе една идея по-поносима, за да мога да го ползвам редовно.

Това беше всичко от Коледното издание на Glossybox, останах доволна, ще използвам всичко, което е и най-важното в случая. 

Желая ви прекрасен ден, ако не сте украсили домовете си все още (като мен), пожелавам да намерите време и да сте в настроение да го направите скоро.
Ако имате желание да ми покажете дръвчето си, ще се радвам да ми пишете във фейсбук, определено ми е нужно екстра вдъхновение.

2 comments

  1. Имам и аз моливчето на Сумита и много го харесвам! :) Както и ваксата им под формата на молив, за мен тя е един от най-успешните продукти, падали се в кутията.
    Много се радвам, че направи сравнение на двете спирали за вежди, защото ми беше много интересно. При мен тази на Модел ко дойде в светлия и вариант и малко ме хвана яд, защото забравих да си оправя профила, но пак си я ползвам. Като реално ефектът, който им при мен е по-скоро сресани вежди с леко просветляване :) Не мога да реша дали ми харесва или не. И ето къде се криело разковничето - фибрите на Бенефит! :)
    Прекрасен пост, както винаги! И нямам търпение да видя какви са идеите ти за коледни постовеее, ако са такива идеите ти за публикации, де <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз имах в предвид, че имам ваксата, но човек като не пише известно време и явно започва да си измисля разни работи.
      <3 Mерси!

      Delete