4 Days Of Memebox - Day 3 : Pinkaholic

October 4, 2014

Здравейте!

Остана съвсем мъничко до края на поредицата и силно се надявам да не съм ви отегчила. До този момент коментарите ви свързани с Memebox кутиите ми са били изцяло позитивни и поради тази причина не исках да пропускам да ви покажа какво съм купила. Същевременно осъзнавам, че на тези от вас, които не се вълнуват особено много от подобни публикации, може би вече им е станало досадно.

Pinkaholic поръчах в последния ден на месец август, отново повлияна от промоция, която не можех да изпусна и сред всичко налично в онзи момент, някак си идеята зад тази кутия ми се стори най-привлекателна. Двата спойлера също допринесоха за решението ми и улесниха покупката. 
Нямах някакви сериозни очаквания към това какво ще ми пратят и ако трябва да съм честна дори не бях свръх ентусиазирана, тъй като не се прехласвам особено много по розовото, а и малко ме беше страх да не ми пратят разни розови неизползваеми сенки или такива странни неща. Тук е времето да вметна, че основната ми критика към Memebox е, че при представянето на новите им кутии, описанията са доста неопределени и не те насочват по абсолютно никакъв начин какво да очакваш. 

В крайна сметка открих разнообразие от декоративна и козметика за грижа за кожата, продуктите са 6 и всички са пълноразмерни. 





1. Style Y - Glossy Pit Crayon Lipstick 01 Strawberry Tea / 11$
2. Style Y - Color Fit Bling Bling Auto Crayon Shadow 01 Pink 0.5g / 9$
3. Shara Shara - Aurora Liquid Highlighter 01 pink 9g / 8$
4. Insobeau - Perfect Deep Clean One-Step Cleansing Water 200ml / 22$
5. Secret Key - Color Recipe The Pink Cream 55g / 34$
6. Awesome - Awesome Glow Glow Balm 45g / 35$



Бях сигурна, че ще включат някакъв розов продукт за устни, което мен лично напълно ме устройва така или иначе, но пък ме зарадваха с чъби молив, който изпълнява функцията на кремообразен руж/червило. 
На първо четене ми се струва прекалено бляскав, за да го използвам като руж, не се усеща мазен, но има една такава хлъзгава текстура, която аз лично не искам да върху лицето си. 
Цвета обаче е доста натурален, а фактът, че продуктът идва под формата на молив и улеснява целият процес по нанасяне, при всички положения означава, че е нещо, което бих ползвала ежедневно. 

Бях съвсем права, предполагайки, че розовите сенки няма да ми се разминат, но пък за мой голям късмет поне се оказаха използваеми. 
Моливът е автоматичен, което изключва необходимостта от подостряне, а освен очевидното розово, веднага се набиват на очи и златистите блестящи частички, които до някъде омекотяват цвета и го правят по-интересен. 
Използвам такива продукти, а някои от най-любимите ми сенки изобщо са в розово-златистата гама, така че издръжливостта се окаже задоволителна и нищо не ме подразни в начина на нанасяне, ще имам с какво да си допълня скромната колекция от кремообразни продукти за очи. 
Тествах го веднага, за да видя как се представя, линията се нанесе много равномерно, не остави буци брокат след себе си и не се събра на малки топчици, което съм срещала не веднъж при употребата на такива продукти. Самият цвят е доста бляскав, но не натрапчив. 

Хайлайтъра бе един от предварително обявените продукти, който допринесе за това да си купя кутията. Не разполагам с подобен течен озаряващ продукт и много ми се искаше да видя как се използва, с какво се различава от прахообразните и кремообразните ми такива и изобщо дали е нещо, което лесно би се вписало в козметичната ми рутина. 
Апликатора е гумен и някак си дървен, не мога да кажа, че съм му фен, но на картичката така или иначе е записано, че се препоръчва употребата на четка. Цвета ми се стори супер блестящ, дори добре разнесен може да се каже, че е доста "драматичен", но на този етап не мога да дам крайно мнение за това дали ми харесва или не. При всички положения съм щастлива да видя нещо ново от Memebox.

Почистващата вода, предварително обявена под формата на спойлер, бе основната причина, която ме подтикна да направя покупката. Умирам си за някакви такива странни почистващи лицето продукти, а тъй като мицеларната ми вода е така или иначе на свършване, реших, че е удачен момент да пробвам нещо ново.
В съдържанието се откриват съставки като : екстракти от кора на мандарина, лимон, витамини и минерали. Водата е представена като мултифункционално средство за почистване на кожата и би трябвало лесно и без усилия да премахне остатъци от грим и мъртва кожа, като същевременно да хидратира, успокои и предпази кожата. 

Бях приятно изненадана да видя продукт на Secret Key включен в кутията ми, тъй като марката е популярна и разпознаваема. 
Решили са да предложат на нашето внимание крем за лице с гелообразна текстура, който освен, че е розов, съдържа и малки розови топчета, които предполагам се пръскат при допир с кожата. Мирише доста приятно, а предназначението му е да предотврати появата на бръчки и линийки, като стегне кожата и да повдигне сухата и евентуално увиснала кожа, като придаде на тона сияен и жизнен вид. 

Последният продукт, който получих е розово бурканче с много гъста текстура наподобяваща на вакса. Според картичката съдържа високо количество арганово масло, зехтин и масло от макадамия и е предназначен за успокояване и съживяване на сухата кожа. Балансира нивото на хидратация, като дава на лицето здрав и бляскав вид. Може да се смесва с крема за лице за екстра подхранване и краен ефект, а самостоятелно може да се използва като крем за лице, балсам за устни и хайлайтър. 

Заключението ми е, че съм доволна от това, което получих. Определено намирам продуктите за интересни и най-вече нещо към, което не бих посегнала самостоятелно, което е всъщност и главният ми мотиватор да купувам този тип кутии. 

Надявам се публикацията да ви се е сторила интересна и ако евентуално проявите желание да си купите ваша собствена Memebox кутия не забравяйте да използвате код за намаление - ZA8O, който да ви спести 5$ от стойността на поръчката. При направата на регистрацията си, ще получите автоматично 3$ бонус, а ако в рамките на 3 месеца имате поръчани поне 5 кутии, автоматично ще получите статуса "VIP", което ще ви даде лични кодове за намаление (които между другото аз не намирам за много удобни, нещо от сорта на 10% намаление при поръчка от 100$ и т.н.), ранен достъп до новите им кутии, които са намалени за VIP-овете, от време на време в акаунта ви ще се появяват разни точки, благодарение на програмата и разни такива екстра неща, които само ще ви подтикнат да поръчвате още и още. Не забравяйте да се абонирате за newsletter-a им, за да получавате мейли с известия за всякакви промоции.

3 comments

  1. Как няма да ми хареса толкова много розово на едно място :)) <3 Чудесна кутия.

    ReplyDelete
  2. Колко много сладурски неща на едно място! Много ми харесва кутията и определено не ни отегчаваш, а само ни караш да ни е яд, че и ние не сме си поръчали. :D

    ReplyDelete
  3. Тази кутия е толкова розова и страхотна! Замислям се и аз дали да не започна да си поръчвам такива кутии, хах

    ReplyDelete