4 Days Of Memebox - Day 2 : Global Edition 15

October 3, 2014

Здравейте!

През последните няколко месеца се заричам, че тотално прекъсвам поръчването на нови Memebox кутии и точно в тези моменти се случва някоя изкушаваща промоция да ми промени решението. Това се случи и днес, когато получих мейл, в който ми обясниха, че съм получила 5$ кредит, които имам 3 дни да изразходвам. За момента стискам зъби и категорично отказвам да отворя сайта им, но като знам колко ми е слаб ангела съм почти убедена, че до края на деня ще съм си похарчила парите. Отново.

Междувременно обаче имам цяла купчина с кутии, които чакат търпеливо да бъдат показани, за мога след това да намеря място на всички съкровища скрити в тях, а искам само да вметна, че съм обсебила чекмеджетата в хола за моите неща и където и да погледне човек има кремове, мазила и спрейове. 


Постоянно ви повтарям как глобалните издания на Memebox са ми любимите и са в бъдеще искам да се придържам предимно към тях и категорично мнението ми по този въпрос не се е променило. 15-тото издание, за което ще ви разкажа днес е отново успешно, асортимента от продукти е добре подбран и има за всекиго по нещо. 
Интересно впечатление прави, че продължават тенденцията от предишната кутия и отново са включили няколко неща, които са част от декоративната козметика. 
Продуктите този път са цели 7 като 6 от тях са пълноразмерни.




1. Mise en scene - Perfect Repair Treatment Pack 180 ml/16$
2. Mise en scene - Perfect Serum 70ml/9$
3. Ariul - Stress Relieving Purefull Cleansing Foam 75ml/8$
4. Tonymoly - BCDation All Master SPF30 PA++ 20g. Full Size Product 50g/24$
5. miss.age - Snail Anti Wrinkle Serum 50 ml/53$
6. Tosowoong - Makeon Lip Manicure 30 Seconds (Cynical Plum ) 5.5g/12$
7. Shara Shara - I Wanna Pencil Gel Liner (Deep Black) 8$



Mise en scene е марка, която ми звучи прекалено познато и трябва да се разровя из чекмеджетата си, за да видя дали пък не съм получавала нещо тяхно и преди. 
Определено съм доволна от факта, че виждам повече продукти за коса в кутиите си, самата аз имам нужда от такива и ми е интересно да пробвам нови и различни неща. Имам страхотни впечатления от шампоана и олиото за коса на Kerasys и като цяло ми се иска да видя какво друго предлага корейската козметика в този департамент.
Този път ще имам възможност да тествам маска за коса, която има за цел да погрижи за изтощените краища, за съжаление върху картичката не е описано нищо допълнително за съставките и начина на действие, така че не бих могла да споделя много по темата. 
Отново на същата марка са пратили и серум за коса, който се нанася преди сушенето и предполагаемо дава на косата копринен и добре подхранен завършек. Съдържа комплекс от 7 вида масла - арган, чаено олио, зехтин, жожоба, кокосово олио, прасковено олио и марула. Указано е, че попива бързо в косата и не я оставя лепкава или мазна. 

От известно време използвам един отличен измиващ продукт на Max Clinic, който получих в едно от първите глобални издания и на който Ели има ревю - http://maquilab.blogspot.se. Този път пък са ми пратили един под формата на крем, чиято пяна след разпенване образува балончета и успешно премахва остатъци от грим, нечистотии, черни точки и натрупана мъртва кожа, като оставя кожата освежена, мека и по-сияйна. Много се надявам да открия заместител на гела, за който вече споменах и като цяло впечатленията ми от корейската козметика са положителни, така че винаги подобни неща са ми интересни и любопитни. 

Кутията с BB/CC кремове се пръска по шевовете, а ето че днес към нея ще добавя и доста щедра мостра на един продукт на TonyMoly. Според описанието върху картичката този продукт е революционен, тъй като включва всички свойства на BB/CC кремовете, както и на фон дьо тените в един мултифункционален продукт.  Обещава естествено изглежда база, високо покритие, подхранваща лека текстура, избелващ ефект, съдържа съставки, които се борят с бръчките, обещава голяма издръжливост.
Споделяла съм ви, че основният "проблем" така да се каже, с който се сблъсках при употребата на всевъзможни такива продукти е, че не се задържат върху кожата ми. Изглеждат добре, но само след 3,4 часа се изпаряват, а на мен ми е нужно нещо, на което мога да разчитам. В момента използвам почти ексклузивно крема, който получих в кутията с водоустойчиви продукти и съм във възторг от него, така че силно се надявам да успея да му намеря достоен заместник може би в лицето на този.
Update : Току що си дадох сметка, че вече имам тестер на този същия продукт, който са ми пращали в някоя друга кутия (7мл) и съм го пробвала няколко пъти, не мога да кажа обаче, че е нещо особено и нямам спомени да съм била впечатлена. 

Серума против бръчки на miss.age съдържа повече от 5500mg екстракт от слуз на охлюв. Чувала съм хубави отзиви за тази съставка, но самата аз не съм имала възможност да видя как действа. От прочетеното оставам с идеята, че този продукт е предназначен към дами в по-напреднала възраст, които имат нужда от ударна доза хидратиране и повдигане на увисналата кожа, така че едва ли аз съм най-добрият кандидат за тестване поне на този етап от живота ми. Обещава да подобри еластичността на кожата, има и стягащ ефект. Мисля да направя подарък на майка ми (която между другото няма никакви бръчки) и се надявам да ѝ допадне.

Не съм ви казвала до този момент, но преди известно време получих кутията - "All About Lips", която се оказа изключително голямо разочарование и от всички продукти, които ми бяха пратили използвам само един (който обаче ми е толкова любим, че нямам думи да го опиша). Бяха ми пратили селекция от оранжеви, бежови и кърваво червени червила, които макар и да имах желание да пробвам, просто не ми отиваха. Вината е моя, че не прецених тази възможност, когато правех поръчката, но да кажем, че след този случай съм доста подозрителна към всякакви цветни опаковки. 
Течното червило на Tosowoong е в така "любимият" ми червен цвят.. За пореден път.. И честно казано макар и да изглежда супер красиво в опаковката, зная, че няма да го ползвам и дори не искам да го отварям преди да имам възможност да го подаря на някого другиго. 
Оставам с представата, че се касае за някакъв стейн, тъй като е упоменато след нанасяне устните да не се допират една в друга между 30 и 60 секунди. 

Много харесвам корейските моливи за очи и всички, които са ми пращали до сега използвам и мога само да похваля. За съжаление черното не е цвят, който ми е необходим точно в момента и поради тази причина не мога да се развълнувам особено много за него. Не съм решила категорично бъдещето му, но ще се постарая да влезне в употреба било то на мен или на приятелка.
Обещава матов завършек, издръжливост, включва и мини острилка, за да поддържа върха на писеца заострен по всяко едно време.

Това бе всичко!

Имам чувството, че леко се поотнесох в описанието на продуктите, но бях в настроение за писане, тъй като последните дни прекарах в леглото, благодарение на това, че за пореден път съм болна. 
Остават само още две кутии, които възнамерявам да ви покажа и след това поне за известно време няма да ви занимавам с моите Memebox преживявания. 
Ако сте решили да си поръчате и ваша кутийка може да се възползвате от код за намаление - ZA8O.

6 comments

  1. Отново супер кутия! И аз се бях зарекла, но днес поръчах и Petit Treasures... Бтв, имам драма с ужасния им съпорт (отново) - не съм получила мейлите за VIP, а би трябвало да съм VIP със сигурност, стискай палци да оправят нещата преди да изтекат точките..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Стискам ти палци, аз до сега не съм имала проблем със съпорта, но не съм ги и търсила за каквото и да е било.
      Абонирана ли си за newsletter-a им?

      Delete
  2. Прекрасна кутия! Вчера си поръчах първата и мисля, че няма да е последна :)
    http://cattlustfever.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти! Коя кутия поръча?

      Delete
  3. Здравей,
    Съжалявам, че чак сега отговарям. Поръчах N10 Luckybox ...
    Надявам се като сефте да съм приятно изненадана. :)
    http://cattlustfever.blogspot.com/

    ReplyDelete