Glossybox Sweden - July 2013

August 1, 2013

Здравейте!

Още един месец остана в миналото и колкото и да съм щастлива, че новата кутийка Glossybox e в ръцете ми, не мога просто да пренебрегна факта, че лятото е към своят край, а рожденият ми ден е заплашително близо - факт, който не ме прави особено щастлива.
Веднага бързам да разсея негативните мисли от главата си и да обсъдя с вас нещо далеч по-интересно от моите страхове и притеснения.

След миналия месец, когато съдържанието на кутията бе тотално бомбастично, очаквах този път да радостта ми да бъде доста по-умерена и всъщност се оказах права, но за това малко по-късно. 
За пореден път (и повярвайте ми не последен) искам да изразя задоволството си от услугата като цяло, следващият месец дори получавам безплатна кутийка, защото усърдно си събирах точките и нямам намерение да прекратявам абонамента си в близко бъдеще, така че заедно ще имаме възможност да разопаковаме още много кутии и да се изненадваме много пъти.


Този месец ни бяха обещали кутия със зашеметяващ дизайн и да си призная бях по-ентусиазирана да получа самата опаковка, отколкото каквото и да е било включено в нея. Всъщност зад този факт се крие интересната история, че Glossybox от време на време пуска лимитирани кутии, които обикновено са много красиви и лъскави с не по-малко впечатляващо съдържание, само че винаги, когато това се случва бюти бюджетът ми е изчерпан и нямам възможност да се възползвам. За това и съм така радостна от факта, че най-накрая и аз държа в ръцете си нещо "по-така", което да ме развълнува повече отколкото иначе би. 



Та...Въпросният дизайн се крие в специалния ярко тюркоазен цвят на кутията, върху която са изобразен коралови корали и морски звезди. Аз като любител на всякакви малки, средни и големи кутийки няма как да не оценя по-достойнство замисъла и изпълнението и обещавам да ѝ измисля предназначение, което само да подчертае красотата ѝ.
Всичко това бе допълнено с хартия върху, която отново бяха изобразени оранжеви корали и синя панделка, която да замени традиционно розовата.


Съдържанието споменах, че не ме впечатли до там, че да се прехласвам, както обикновено, но в никакъв случай не бих могла да го определя и като разочароващо. Наистина предпочитах да има повече декоративна козметика, но предполагам трябва да има някакво разнообразие и този път бяха заложили на продукти от друг вид. Темата на месеца този път бе : Le Grand Bleu и е вдъхновена от морето и плажа.

Goldwell - Dualsenses Color Extra Rich 60 Sec Treatment
* Тестер 50 ml. Оригинален продукт 200 ml/183 kr.


Goldwell е непозната за мен марка, макар че имам спомени някога да съм чувала това име по някакъв повод. Това не е от голямо значение обаче, важен е факта, че имам възможност да пробвам свръх интензивен балсам за коса, който е предназначен за боядисани и изсушени коси и обещава да им върне живота, блясъка и здравината. На опаковката е изрично упоменато, че продуктът е предназначен ексклузивно за салонна употреба. 

Kevin.Murphy - Fresh.Hair
*Тестер 57 ml. Оригинален продукт 250 ml/249kr


Аз съм вярна на така обичаният от мен сух шампоан от Batiste, но няма как да откажа да пробвам и предложената ми алтернатива, която обаче е с далеч по-непосилна за мен цена и имайки в предвид как минавам през бутилките като торнадо още от сега мога да кажа, че освен ако не ме срази с едно ползване едва ли ще имаме възможност да се запознаем отблизо за втори път. Интересен факт е, че върху опаковката освен традиционните хвалебствия и обещание типични за такива продукти е отбелязано, че изтрива и греховете от предната нощ. Звучи много обещаващо, а аз от своя страна ще го подложа на тест и няма да пропусна да ви споделя за резултата.

BeautyBird - Fly High Active Foot Gel
*Продукт в пълен размер 75ml/79kr


Гел за крака, който има за цел да съживи, охлади и съживи горещите, уморени и разтегнати стъпала. Има успокояващ и ободряващ ефект, особено след физически упражнения, дълъг и горещен летен ден или след нощ с бурни танци. Висококачествените подхранващи съставки като : ментол, камфор и евкалиптово масло осигуряват гореизброените ефекти.
С две думи звучи добре, не съм особено голяма почитателка на краката си и често ги игнорирам за сметка на други части от тялото си, за които се грижа далеч по съвестно, така че предполагам няма лошо в това да се погрижа и за тяхното благополучие. Не, че се уморявам особено много, но все пак се надявам, че ще дойде и такъв момент.

Nails Inc - Brook Street
*Тестер 4ml. Оригинален продукт 10 ml/149 kr


Първо искам да кажа, че мразя мини лакове! Развалят ми целият план за това как да си подредя лаковете и никога не знам какво да правя с тях. 
След като преодолях първоначалното си неудобство и успях да забележа красивият ярко розов цвят предполагам, че все пак мога да му намеря място и дори ще ми влезне в употреба. Шегата настрана, но всички лакове, които някога съм получавала в кутиите си са били в страхотни нюанси, които пасват идеално с това, което аз харесвам и този не прави изключение. 
Никога обаче не бих платила цената, на която се продават в оригинален размер лаковете на Nails Inc, за мен е неоправдано висока, а формулата не е кой знае какво.

Anatomicals - You Need A Blooming Shower Gel 
*Продукт в пълен размер 300ml/79kr


След като преди няколко месеца ми бяха пратили душ гел на същата марка, само че с аромат на Кока-Кола (не се шегувам дори), който на мен лично не ми хареса и се опитах да го пробутам на няколко души в обкръжението ми, които също не се оказаха големи фенове, не бях особено ентусиазирана да видя голямата розова опаковка в кутията си. Този път обаче продуктът е с аромат на роза и се нрави далеч по-добре на обонянието ми. Като добавим факта, че не съдържа парабени и сулфати спокойно може да кажем, че имаме попадение. 

Това бяха всички продукти, с които се сдобих в тюркоазената кутийка. Не бързам за следващата обаче и се надявам август да мине мноооооооооооого бавно и да ми се стори безкрайно продължителен, защото изобщо не ми се иска да отметна още една годинка в календара си. 

Хубаво лято и се наслаждавайте максимално на всеки момент.

2 comments

  1. Доставят ли до България и цената на доставката включена ли е в абонамента?

    ReplyDelete
  2. Не, Glossybox не прави доставки до България, но цената е включена в абонамента.

    ReplyDelete