Summer Nail Polish Picks

August 14, 2013

Здравейте!

През последните няколко дни нямах възможност да се застоявам твърде много пред компютъра, но ето че гостите си заминаха и най-накрая мога да се съсредоточа на спокойствие и да ви зарадвам с няколко нови публикации.
Времето се мръщеше и валя на няколко пъти, което направи процеса по заснемане на продуктите малко по-трудоемък, но в крайна сметка успях да се преборя и ще имате възможност да видите част от любимите ми летни лакове за нокти.

Първоначалната ми идея бе да ви покажа всеки един от лаковете поотделно, но се оказва, че скоростта, с която прибавям нови шишенца към колекцията си е доста по-бърза от тази, с която мога да насмогна да ви разказвам за тях. Реших, че вместо да разтягам локуми и да ви затормозявам излишно, ще бъде по-добра идея да впрегна усилията си и да ви покажа кои цветове красят ноктите ми през последните седмици в една публикация.

Част от лаковете, които подбрах за вас са от сравнително скоро мое притежание, но вече съм ги използвала няколко пъти и мога спокойно да ги сложа в списъка с летните любимци. Лятото за съжаление е към краят си, но това изобщо не ме спира да заглеждам красиви ярки нюанси и неони. Предполагам, че все още имам време да си купя това онова и да успея да им се нарадвам, сезоните всъщност не ме спират да нося каквото ми дойде на сърце, но все пак.


Избрах 5 лака, които искам да споделя с вас, постарах се да бъдат максимално различни един от друг, така че да ви дадат по-ясна представа за това към коя цветова палитра е ориентиран вкусът ми. Откъм текстура предполагам няма да ви изненадам с нещо специално, докато цял свят е луднал на тема пясъци, моите предпочитания отново клонят към кремообразните формули. Искам да се похваля, че се престраших да си взема и един неон, за който ще прочетете в подробности след малко, това е и първият такъв, с който разполагам и след като вече е в ръчичките ми просто няма как да не се зачудя какво ме е спирало до този момент да експериментирам повече в тази посока.

China Glaze - Sun Of A Peach


Един от фаворитите ми напоследък е Sun Of A Peach, неон, който бе включен в лятната колекция на марката. Цветът е разкошно светло прасковено, без да бъде прекалено оранжев. Интересен факт е, че изсъхва матов, макар че аз лично предпочитам да нанасям отгоре топ лак, бляскав ми се струва доста по-симпатичен. Нанасянето е малко проблемно, нуждае се от 3 плътния слоя, за да не си личат следите от четката и да няма празни петна. 

Nails Inc - Brook Street


Лаковете на Nails Inc като цяло не са нищо особено и поне аз смятам, че цената им е твърде завишена. Получих в Glossybox обаче малък тестер на Nails Inc, който ми грабна вниманието и много ми допадна откъм издръжливост и краен резултат.
В шишенцето цветът изглежда ярко розов, но веднъж нанесен върху ноктите се улавят и леко кораловите му подтонове. След само един нанесен слой изглежда, че формулата ще бъде полупрозрачна, но пък се нанася много равномерно (за разлика от горния), веднага след втория слой се преобразява и изглежда перфектно.

Barry M Gelly Nail Paint - Passion Fruit


От тази колекция бях хвърлила око на два цвята, но количеството им бе изчерпано, когато правих поръчката си, така че се спрях на Passion Fruit вместо това.
Цветът му е смесица между розово и червено, много ярък и много летен. Формулата е впечатляващо добра, достатъчен е дори и само един нанесен слой, за да изглежда лака плътен, бляскав и абсолютно зашеметяващ.

Bourjois - Adora-Bleu


Цели два месеца това бижу седя в чекмеджето ми преди да се наканя да се лакирам с него и как само съжалявам, че съм отлагала толкова дълго да го направя.
Бебешко синият цвят, който е в бутилката отлично се пренася и върху ноктите, отново много сполучлива формула, безпроблемно нанасяне и идеален финиш след два слоя.

China Glaze - Aquadelic


Разбрах за съществуването на този лак благодарение на Ида от http://idaandmakeup.blogspot.se/. Като абсолютен фен на зелените нюанси, нямаше как да не ахна пред красотата на този светъл тюркоаз и веднага се забързах да си го поръчам. На живо изглежда още по-добре от на снимките, формулата е леко кофти - става на черти, нанася се неравномерно, но след 2 по-дебелички слоя или 3 по-тънки, успявам да го накарам да проработи.



Опитах се да съм максимално кратка в описанията си, за да не утежнявам с текст публикация, в която много думи са просто излишни. Постарах се да се спра на най-важните моменти при всеки един от лаковете, но ако съм пропуснала нещо, което ви вълнува само ми оставете коментар и аз с радост ще го добавя в последствие. 
Ако някои от лаковете ви се е сторил особено интригуващ, нямам против да направя повече снимки и да ви ги покажа в отделна статия. 

Кои са вашите актуално любимци в тази категория? Ако имате блог и вече сте направили такава публикация, оставете ми линк, за да мога да прочета.

9 comments

  1. Страхотни цветове, особено Aquadelic ! :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Страхотен е, откакто си го взех преди няколко месеца не съм спряла да го нося и на краката и на ръцете.

      Delete
  2. И на мен страшно много ми харесва Aquadelic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Горещо го препоръчвам ако можеш да се сдобиеш с него.

      Delete
  3. Аз обожавам неонови лакове, този прасковения изглежда супер :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз така и не успявах да намеря неон, който да ми хареса. Видях на няколко места ревю специално на този и прецених, че е нещо, което би ми паснало. Много съм доволна.

      Delete
  4. Супер са всички! Много ми се ще да се докопам до Son of a Peach, но не знам дали ще успея. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, Ида! Аз моят си го поръчах от ебай, от магазина на някакъв ирландец. Точно тогава всички лакове от серията бяха по 6.90 евро, в последствие видях, че е увеличил цената на 8 и нещо. Всичко това с безплатна доставка, съжалявам, че не си взех и някои други неща. Ако искаш мога да ти дам линк.

      Delete
  5. Страхоотни цветове и с радост мога да споделя, че са и по моя на моменти малко откачен лаков вкус;)

    ReplyDelete