Доставка от Америка

August 6, 2012

Здравейте, момичета!

Не знам дали ще ми повярвате, че се опитвам да напиша днешната публикация от поне две седмици и постоянно ми се разминават нещата. Не мога да си събера мислите, разсейвам се, пиша нещо и после го изтривам. В един момент се зачудих дали пък просто да не се откажа, но пък толкова много искам да ви покажа някои нови продукти, че това няма как да се случи.

Казвала съм ви и преди, че започнах да приемам новите придобивки като нещо абсолютно нормално и далеч не се вълнувам, както в миналото. Не знам дали това е нещо добро или не чак толкова, но положението е такова и за да се зарадвам истински на нещо ново, то трябва или да ми е подарък от някого или пък да съм си "мечтала" за него много дълго време. Такъв и е случаят с продуктите, които ще ви покажа днес - хем подарък, хем много желани.


Ще ви спестя излишните подробности, с две думи майка ми бе в командировка в САЩ )в началото на юли) и всичко стана много изневиделица, нито тя бе подготвена да тръгне, нито пък аз бях намислила какво да си поръчам. В крайна сметка я помолих да ми вземе няколко lip butter-а на Revlon и един руж, до който иначе нямам достъп. Тя не използва грим и бе малко шашната от цените, сторили са ѝ се твърде високи, така че не получих всичко, което исках, но съм доволна и благодарна за това, което ми донесе. 
През последните 3 седмици държах продуктите чисто новички, докато намеря време да им направя снимки и направо изгарях от желание да ги разопаковам и вкарам в употреба, едва преди няколко дни успях да ги пробвам, но не до там, че да си изградя някакво мнение.





Знаете за моята страст към ружовете и въпреки, че от много отдавна спрях да допълвам колекцията си с нови такива, нямаше как да не се възползвам от възможността да тествам тези на Tarte. Не веднъж съм заявявала интереса си към тях и съм ги включвала във всевъзможни wishlist-ове, много съм доволна, че реагирах бързичко и си заръчах това, което исках най-много. Поразгледах няколко блога и от прочетеното прецених, че най-добре ще ми пасне нюанса Exposed, който е розово-кафяв естествено стоящ и най-важното различен от другите, които имам. Дали е точно така е тема на друг разговор и евентуална публикация за в бъдеще. Чувала съм страхотни отзиви за марката като цяло и тези им продукти в частност. Според написаното на опаковката съдържат амазонска глина, която предполагаемо съдържа полезни за кожата съставки, минимизира порите и балансира кожата, възстановява нивата на влага.

 
Не получих всичките поръчани 6 нюанса lip butter-и (знам, знам...), но за моя радост се сдобих с един от тях в цвят - Peach Parfait. Не знам дали е най-удачният цвят за мен и дали бих избрала точно този ако имах право само на един, но на пръв поглед, мисля че ми допада. Бях стресирана от броката в първия момент, но не ме дразни и не го усещам. Имах нужда от прасковен нюанс в колекцията си, защото леко се бях отнесла с покупката на розови червила, така че съм доволна.
Тук искам да вметна, че за мен е непонятно вносителите на Revlon в България да не намират пазар за този продукт, при положение, че цял свят в продължение на месеци заля интернет пространството с положителни коментари за lip butter-ите.
Обмислям кои други цветове да си купя и когато измисля, смятам да си направя един скромен подарък (с помощта на ebay). Лесни за употреба, чудесна пигментация, приятна формула, богат избор на нюанси.


Последната придобивка е коректор на Maybelline от серията Age Rewind, който за мое учудване не се продава в Швеция, но пък разбрах, че от скоро може да бъде намерен в България. Нямам идея дори защо се сетих точно пък за него (сега ако ме питате, мога да изброя поне 10 неща, които искам), но не съжалявам, защото много ми харесва и съм нетърпелива да го използвам за в бъдеше. Имам този в цвят Neutralizer, който е доста бежов и се предполага, че добре замаскира тъмни кръгове. Напоследък не се наспивам добре и кръговете под очите ми са доста по-изразени, така че определено имах нужда от нещо по-силно. Много съжалявам, че нямам достъп, за да си взема и хайлайтъра от същата серия, но се надявам по някое време и това да стане. 

Не съм се изхвърляла много с поръчките, но съм много доволна от това, което получих и силно се надявам да ми се отвори възможност да се сдобия и с други продукти от Америка. Имам познати, които живеят там, но не искам да ангажирам никого да купува козметика и да се занимава с ходене до пощата и т.н. Ще видим. Човек никога не знае.

Дано публикацията ви е допаднала. Ще се радвам да споделите с мен ако сте използвали някой от посочените продукти, любопитна съм да прочета вашите отзиви и впечатления.

Желая ви хубав и спокоен ден.

6 comments

  1. Честити придобивки!
    Чакам с нетърпение публикация за коректора :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, Адри. Ще пиша скоро надявам се :) Имам да правя толкова много ревю-та, че не знам как ще насмогна.

      Delete
  2. Честито Жени и да ги ползваш със здраве! Коректора ми е в wish list-a и за съжаление още не съм го открила в София.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Доколкото разбрах го има само в магазини ДМ. Виж там :)

      Delete
    2. Имаше избор от два и взех по-светлия - Fair.Благодаря за инфото!

      Delete
  3. Честито! За ружа направо ти завиждам, задължително да споделиш отзиви! :)

    ReplyDelete