Flormar - 437

August 21, 2012

 Здравейте, момичета!

В неделя най-накрая имахме възможност да посетим един от островите тук. Никога до сега не бях ходила там, не се бях и качвала на корабче, така че бях двойно по-радостна. За съжаление не бяхме преценили добре времето и макар че прекарахме там цели 7 часа, пак не бе достатъчно и ще се върнем съвсем скоро.
Бях ви споменала също така, че имам един продукт на Flormar, който много харесвам и бързам да ви го покажа преди да е дошла есента. Сега си давам сметка, че имам и бронзиращата пудра на същата марка, за която тотално изключих и не знам дали е удачно изобщо да правя публикация и за нея, пишете ми дали бихте желали или не. 


Знаете колко много харесвам лаковете на Flormar и не веднъж съм ви показвала някои от по-интересните им цветове, които притежавам. Случайно попаднах обаче на пролетно/лятната им серия за 2012, която е с цветните капачки и веднага бях привлечена от шарените и забавни нюанси. Гледах обаче да бъда реалист и да си купя само това, което наистина ще използвам, защото нямах никакво място в багажа за излишни придобивки. 
Погледът ми се спря моментално на една тъмно синьо-зелена бутилка и дори не се поколебах за секунда, че трябва да притежавам. Братовчедка ми беше с мен и се оказа, че тя също е голяма почитателка на специално този нюанс, което ме наведе на мисълта, че би било интересно и на вас да го видите.






За съжаление фотоапарата изобщо не успява да улови красотата на цвета и интензитета му така че препоръчвам да го видите на живо преди да си го купите. Подобно на останалите им лакове и този е сравнително гъст и се разнася по плочката равномерно, без следи от четката. Изглежда сравнително добре само с един нанесен слой, но за перфектен, гладък и блестящ завършек, препоръчвам два. Нанесен върху ноктите на краката направо спира дъха, седи уникално красиво. В зависимост от светлината, на която е изложен може да изглежда по-зелен или по-син. 



Ще се радвам да споделите с мен, ако вече притежавате това "бижу" и дали сте толкова влюбени, колкото аз съм. Всички сме различни и харесваме тотално различни неща (мен например много рядко, да не кажа никога може да ме видите с някакви декорации или камъчета по ноктите), така че напълно е възможно някой да не споделя ентусиазма ми.


16 comments

  1. Лакът е страхотен, ще си го купя възможно най-скоро... Мерси за препоръката :)
    Снимките са уникални! Какво е това животно на предпоследната снимка, прилича на някакъв вид морж? Хаха, много е сладък :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Стискам палци да ти хареса лака :) Пиши ми, за да ми кажеш. Колкото до животното - тюленче е. Имаше вълци, мечки, лисици, екзотични животни.. Имам над 200 снимки, но няма как да ги покажа всички. Невероятно изживяване беше за мен, много съм доволна.

      Delete
  2. Страхотен цвят!
    А снимките са като от приказка :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Беше невероятно, Стокхолм е уникално красив град. Пожелавам да всички да имат възможност да го посетят.

      Delete
  3. Уникално място и уникални снимки :)
    и лакът е прекрасен, но просто с тези снимки се размечтаааах <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Просто е невероятно, нямам търпение да се върна отново и да разгледам целият остров.

      Delete
  4. Имам същия лак, адски много го харесвам, но наистина не може да се улови цветът му, а е тооолкова хубав <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Явно имаме еднакъв вкус за хубавите неща.

      Delete
  5. Върна ме в края на миналото лято, когато посетих Стокхолм за няколко дни и се разходих в Скансен. Беше прекрасно и се влюбих в стадото северни елени.
    А по темата - мисля, че още има промоция в Лили: три лака от серията Summer на цената на два и освен този хубав цвят има лилав и цикламен, може би още някакви други.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз тепърва започвам да се запознавам с града и малко по-малко започвам да се убеждавам каква късметлийка съм, че попаднах тук. Невероятно място, уникална атмосфера.

      Delete
  6. Лакчето е страхотно и аз съм голям фен на лаковете им ;)
    само се надявам след като Ив Роше закупят марката да не развалят качеството или да дигнат цените.
    Снимките са страхотни , ще чакам още от следващото посещение :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ив Роше купуват Flormar? И няма да се произвеждат вече в Турция? Дай повече инфо, моля.

      Delete
    2. Да закупили са 51% процент от акциите на Флормар , което ги прави главните акционери :( и кукловоди на фирмата.

      Delete
    3. http://btvnews.bg/lifestyle/moda/iv-roshe-kupi-flormar.html

      Delete
  7. Този лак ме доведе на твоя блог и ми изгуби голяма част от деня, за да го прегледам:) Прави ми впечатление, че тук сте едно доста сплотено общество ... ще се ориентирам и ще се включа!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Много се радвам, че си попаднала на моя блог и се надявам да ти хареса и бъде полезен.

      Delete