Golden Rose Jumbo Eyepencil - 303

March 11, 2012

Здравейте, момичета!

Тази седмица очаквам да разбера дали има някакъв прогрес по въпроса с документите ми, а и приятелят ми има важно интервю за работа, което се надявам да бъде успешно, защото и за двама ни ще бъде много добре. Стискайте палци всичко да мине нормално и най-накрая и на нас да ни излезне късметът, след всички трудности, пред които бяхме изправени.

Не знам дали сте обърнали внимание на факта, че най-много ревю-та съм направила на моливи за очи. Не знам защо, но поради някаква причина винаги са ми представлявали голям интерес и обичам да ги сменям и да тествам различни видове.


Разбрах за съществуването на този продукт от Ели (MakeupButHow), която го използва често в своите клипове и разбира се бях заинтригувана да го тествам. Моливите се продават на цена от 4 лв. навсякъде, където се предлагат продуктите на Golden Rose и според това, което видях ги имаше в две разновидности - с и без частици брокат. Цветовата гама е сравнително разнообразна, може би около 10-тина цвята, които в по-голямата си част не са оригинални или впечатляващи. 

Принципно подобни моливи би трябвало да могат да се използват по много различни начини и бях много нетърпелива да видя до колко биха се справили и дали най-накрая мога да намеря на българския пазар нещо подобно на любимите ми jumbo моливи на NYX. 



Текстурата на моливите е сравнително суха, но въпреки това се разнасят лесно и безпроблемно. Не оставят мазно усещане след себе си и се преливат много лесно до постигане на желания ефект. Не забелязвам да изсъхват и да се запечатват върху кожата, което от една страна е добре, защото имаме време да работим с тях, но от друга ги прави много лесни са за размазване. 
Тук идва момента, в който да споделя, че освен за база на прахообразните сенки и евентуално ако изберете някой от светлите цветове, който да ви служи за хайлайтър, аз лично не намирам друго приложение на този молив. 
Не го препоръчвам да се носи самостоятелно, а особено под долните мигли (дори и да сложите прахообразни сенки отгоре), защото се размазват страшно. 

От друга страна е важно да се спомене, че не се събират в сгъвката на окото и издържат през целият ден, като правят прахообразните сенки много наситени.


Цвета, който аз имам е номер 303 - тъмно наситено сиво, с почти металически ефект, който обаче след размазването се губи. Странното при този нюанс е, че не е от варианта с брокат, но въпреки това съдържа ситни блестяши частички. 

Като цяло не бих могла да кажа кой знае колко много за този продукт, защото няма нищо уникално при него, но на мен лично ми допада и бих си го купила отново. Много обичам кремообразни бази и ефекта, който постигам с тях, а цената на молива е много прилична и според мен си струва "инвестицията".

Надявам се да съм ви била полезна и ако имате впечатления от въпросните моливи да споделите с мен. 


3 comments

  1. От кога имам желанието да ги пробвам, а хич не ги намирам! Аз обичам размазан черен молив върху горния клепач, до линията на миглите. Според ревюто ти биха били подходящи. Тъкмо на време ми идва :)

    ReplyDelete
  2. Здравей! Страхотно ревю на БГ продукт. Искам да те попитам дали се събира в гънката на окото при склона към омазняване кожа? Благодаря предварително :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей! Аз лично не съм имала проблем със събирането нито веднъж, нито дори мъничко. Ако все пак си с мазни клепачи, не забравяй да използваш база за сенки и нанеси тънък слой от молива.

      Delete