Какво нося в дамската си чанта?

March 19, 2012

Здравейте, момичета!

През последните няколко дни се опитвам да направя снимките за днешната публикация, но времето само се мръщи и така и не успях. 

Миналата седмица ви попитах дали бихте искали да ви покажа какво нося в дамската си чанта, защото на мен лично подобни публикации винаги са ми били много интересни. Няколко от вас проявиха интерес и най-накрая днес успявам да изпълня обещаното.

Между другото искам да ви се похваля, че вчера бяхме на пазар и си купихме някои много хубави неща за апартамента. Взехме си нови хавлии, лампи, килимче, завивки, възглавници и още много други неща, в които съм просто влюбена и подозирам, че това е новата ми страст и ще пренасоча финансите си там, вместо да "инвестирам" в козметика. 


Не съм голяма фенка на чантите и имам само няколко, които сменям от време на време според сезона и повода. В момента обаче нося ето тази, която получих за Коледа от приятеля ми и съм много щастлива от придобивката. 
Чантата е на английска марка Paul's Boutique и се казва Quilted Molly Bag.

Не съм от този тип момичета, които носят твърде много неща в дамските си чанти и ненавиждам да ми тежат. Почиствам я от време на време, но пак могат да се намерят касови бележки и опаковки от дъвки примерно.






1. Калъф за очила 

Аз съм късогледа и нося очила, когато имам нужда. Поради тази причина винаги в чантата си имам калъфче за тях, за да мога да си ги прибера ако реша да ги махна. 

2. Тефтер

Всеки ден си записвам какво имам да свърша, какви са ми ангажиментите и си водя списък, кога и какво имам да купя, да сготвя, да проверя и да не забравя. 

3. Портмоне и телефон

Всъщност аз никога не нося розови дрехи и не съм фенка като цяло на този цвят и нямах търпение да си купя ново портмоне, което и направих, но не е пристигнало все още. В момента не използвам телефона си, защото нямам шведски номер все още, но обикновено нося слушалки, за да слушам музика.

4. Малко портмоне

В малкото портмоне си държа еврото, за да имам в случай, че си загубя картата или нещо се случи.

5. Билет за градския транспорт

6. Несесер

В момента в него имам червило, гланц, балсам за устни, молив за очи, фиби, ластик за коса, нурофен и пинсета.

7. Четка за коса

Не мога да живея без четката си за коса, на която скоро ще направя ревю. Казва се Tangle Teezer и е спасение за тези, които имат проблеми със заплитането на косата си.

8. Ядки

В момента имам пакетче ядки - макадамия, които не бих казала, че харесвам невероятно много.

9. Крем за ръце

Много харесвам специално този на Atrix. Попива бързо и оставя ръцете ми много меки.

Както виждате не нося нищо невероятно или невиждано и винаги се стремя да не взимам със себе си излишни неща, които само да ми тежат. 
Спестих ви дъвките и бутилката с вода, защото са твърде тривиални, но винаги присъстват в дамската ми чанта и са неизменна част от моя живот.

Дано днешната публикация да ви е била приятна и да съм разнообразила малко вечерта ви. Съвсем скоро ще се завърна с нещо ново, отново на козметична тематика, така че не се притеснявайте.

3 comments

  1. Я, аз си нося същата флашка, само дето е сивичка ^^ Много си я харесвам :)
    Впрочем не ми беше хрумвало да си нося глосовете, балсамите и моливчетата в несесер, а само ми се търкалят из чантата и ги преследвам като луда, докато си намеря нужното >.< Ще гледам да поправя този пропуск скоро.
    Много интересна и идейна публикация, хареса ми :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. О, супер. Аз моята флашка не помня от къде я имам, най-вероятно съм я откраднала от майка ми, но ми е много полезна. Качвам си там разни важни неща, които искам да са ми под ръка.
      Колкото до гланцовете, аз бях абсолютно същата до скоро. Постоянно ми се търкаляха из джобове на панталони, якета, чанти.. Загубих няколко, които много обичах и реших, че е време да предприема някакви действия.
      Радвам се, че публикацията ти е харесала :)

      Delete
  2. Jeni,
    ne sme sigurni,che si poluchila predishniq ni komentar,no iskahme da te pokanim da uchastvash v edna ot rubrikite na predavaneto Apartamenta po BNT,vuv vruzka s temata,koqto prekrasno si zasegnala tuk.Ako proqvqvash interes pishi mi na wardrobe@mail.bg.
    Pozdravi
    Jeni ;)

    ReplyDelete