Lipstick Obsession : Rimmel - Vintage Pink

October 21, 2011

Здравейте, момичета!

Извинявам се за отсъствието на нови публикации през последната седмица, но имах нужда от малка почивка, за да презаредя батериите. Надявам се да успея да влезна в ритъм скоро и да започна да бъда отново активна. Имам някои набелязани идеи за нови статии, но не мога да се концентрирам достатъчно, за да ги осъществя.  
Не съм се отказала от идеята да правя по една публикация всеки ден през Ноември и се надявам да компенсирам отсъствието си.

Между другото поръчах си ново червило на Rimmel от колекцията на Kate Moss и нямам търпение да пристигне, за да мога да го пробвам. Цялата колекция е уникална и очаквайте повече информация веднага щом е в ръцете ми.

В миналата публикация споменах (Линк ) за едно червило, което много харесвам и използвам ежедневно и реших да му обърна по-специално внимание. Важно е да споделя, че съм си го купувала от България, така че е достъпно за всички.


Vintage Pink на Rimmel е от серията Moisture Renew ( в лилавите опаковки) и формулата напълно отговаря на името си. За първи път си купувам червило от точно тази серия и съм доста приятно изненадана. Свикнала съм червилата, които използвам да изсушават устните ми и поради тази причина направо ахнах, когато за първи път използвах това. Действително е много подхранващо и прави устните много меки. 



Цвета е розово-лилав с леко сив подтон и е много есенен според моите представи. Подходящ е както за много светлите жени, така и за тези с по-тъмна кожа. В комбинация с лек ежедневен грим придава завършен вид на лицето и е нещо по-различно от това, което нося обикновено. В началото ми беше трудно да се възприема, но сатенения завършек доста омекотява цвета и го прави лесен за носене.
Формулата е много кремообразня и се нанася така все едно е балсам за устни. Не подчертава линийките на устните и ги прави ги по-плътни и свежи.

Издържливостта е нещо доста индивидуално. При мен обикновено е (ако не ям и не пия) около 3 часа и с течение на времето ми харесва как стои дори повече. Всички знаем как някои червила, когато започнат да "падат" как остават линия по контурите на устните и за щастие тук този момент липсва.

За съжаление както и останалите червила на Rimmel и това има специфичен аромат, който аз не понасям. Не е голям проблем, но все пак имайте го в предвид.

Препоръчвам ви да го пробвате, защото е универсален цвят, който би намерил място в козметичната чантичка на всяка жена. Подходящ е както за ежедневен грим, така и за вечерен. Стои добре с различни комбинации цветове сенки и руж  и като цяло качеството му е много добро. 

Надявам се публикацията да ви е била интересна и полезна. Самата аз имам нужда от някои нови червила, след като разчистих огромна част от тези, които имах, така че очаквайте попълнения в близко бъдеще. Ще се радвам да получа и някои препоръки от вас.

Благодаря за вниманието.

3 comments

  1. Ще го пробвам определено по-нататък,тъй като сега съм обсебена да си купувам тъмни червила(по-нататък ще има включване в блога ми по тази тема).Много е хубаво!

    ReplyDelete
  2. Имай в предвид, че това червило не е много светло. Пробвай го, почти съм убедена, че ще ти хареса :) Чакам нова публикация!

    ReplyDelete
  3. Прекрасни кармини,
    Rimmel - my all time favourite! :)

    ReplyDelete