Garnier - Miracle Skin Perfector

October 6, 2011

Здравейте, момичета!


Преди известно време пуснах публикация, в която ви показах нови и интересни продукти, които ще намерите на българския пазар през месец Октомври. Ако сте пропуснали публикацията може да посетите линка : Ново на българския пазар.

Кучето нагриза опаковката докато се подготвях за снимки.
Най-очакваният сред новите продукти се оказа  BB крема на Garnier - Miracle Skin Perfector. Заинтригува ме и бях решена да го намеря, за да мога да го представя и на вас преди официалната му премиера в България. Разходих се из магазините тук и след известно търсене се добрах до него. Цената е 10 евро, но пак казвам тук козметиката е много скъпа (за сведение рол он-а е също 10 евро при цена 14 лева в българските дрогерии). Съдържа 50 мл продукт, което не е твърде зле, имайки в предвид, че повечето фон дьо тен-и са само 30 мл. Продава се в два цвята - light и medium. За съжаление обаче тук , явно всички светли шведки бяха изкупили другия. 

Погледнете линка, който дадох в началото, за да прочетете какво представлява всъщност BB крема и какви са обещанията на Garnier за качеството на най-новия им продукт.



Приветствам иновативната идея на Garnier и въпреки че не ми допадат като марка твърде много, мисля че този път са се справили изключително добре.
Първите впечатления от крема са, че попива в кожата много лесно, без кой знае какви усилия. Консистенцията му е същата като на крем за лице и усещането е абсолютно същото. Обещанията за хидратация не са преувеличени. Текстурата е изключително лека. Няма го мазното и тежко усещане, което често се случва да присъства при някои кремове. Аромата му е малко силен и честно казано не ми е супер любим, но за щастие се понася.

Самата аз нямам петна по-кожата си или някакви тъмни участъци и откровено мога да ви кажа, че изравнява тена ми перфектно. Признавам си, че останах искрено изненадана. Кожата  ми изглежда наистина сияйна и въпреки факта, че този цвят не е подходящ за мен, не изглежда оранжев върху лицето ми. Допълнителен бонус е, че не подчертава бръчиците и линкийките по лицето ми, а ги запълва незабележимо. И с позитивните коментари съм до тук. Харесва ми и то много, но покритието е абсолютно минимално. Да, прикрива петна и зачервявания, но ако имате проблемна кожа като мен или пък сте свикнали да използвате продукт със средна до пълна покривност, то ще останете разочаровани. За тези, които имат хубава кожа обаче съм убедена, че би им допаднал подобен лек крем, който да изравнява тена и да прави кожата сияйна и здрава.


Тук обаче идва и най-приятната изненада. Случайно реших да пробвам как би стоял ако го използвам за основа на фон дьо тен-а си и с ръка на сърцето ви казвам, че не съм очаквала подобни резултати. 
Използвам по-малко продукт, разнася се далеч по-лесно и ефекта е много по-професионално изглеждащ.

В заключение мога да ви кажа, че аз съм доволна и ще си го купя отново. Чудесна база за фон дьо тен и в дните, когато кожата ми е идеална бих си го носила самостоятелно. Ще се радвам да споделите и вашите впечатления с мен ако решите да го пробвате.



7 comments

  1. Страхотно ревю!Аз чакам да го пуснат тези дни в България и веднага ще си го взема.Дано приятелят ти вече да е добре :)

    ReplyDelete
  2. Не е лошо кремчето, но пък не е нищо невиждано. Не знам доколко цветовете биха паснали на хора с различен цвят кожа. Ако е 10, 12 лева си струва. Наистина чудесна база. Препоръчвам го.

    Мерси, че се сети. Той е добре, днес си го прибрах. Много съм впечатлена от лекарите и професионализма им. Надявам се възстановаването да е бързичко и нещата да си дойдат по местата.

    ReplyDelete
  3. Нямам вече търпение!

    ReplyDelete
  4. А за какъв тип кожа е предназначен? За всички типове или е по-скоро за суха кожа?

    ReplyDelete
  5. Na opakovkata ne pishe nishto, no samata az sym s mazna koja i ne me omaznqva dopulnitelno. Ako vse pak si s naistina mnogo mazna koja ne znam dali bi bil nai-podhodqshtiqt produkt za teb. strogo individualno e.

    ReplyDelete
  6. Аз попаднах на блога в търсене за какво точно се използва кремчето. Сега ми е ясно, но се колебая все още. Най- вероятно ще реша в зависимост от цената :)

    ReplyDelete
  7. Радвам се, че съм била полезна. Дано ти хареса в случай, че решиш да си го купиш!

    Лека вечер.

    ReplyDelete