Е.L.F. Cream Eyeliner - Purple

October 10, 2011

Здравейте, момичета!


Преди много, много време (в началото на годината) си бях поръчала кремообразната очна линия на E.L.F. в лилав цвят. Пристигна в комплект с ужасно малка и неудобна четка, която изхвърлих на секундата. Нямам обяснение защо изобщо бе включена, имайки в предвид, че е честно казано неизползваема.

Цената е 3,5 паунда или малко повече от 7 лева и за парите си получаваме 4,7 грама продукт, което е напълно приемливо. Опаковката е пластмасова с черно капаче, което по мое мнение се завива добре и предпазва очната линия да изсъхне по-бързо от необходимото. 


Като изключим разочарованието от четката първото, което направих бе да тествам самия продукт върху ръката си. Линийката се получи леко прозрачна и с две думи не бях доволна от пигментацията.

Миналата седмица обаче изпращах баща ми на летището и докато го чаках да се приготви (беше 4 сутринта и се опитвах да не заспя права), реших да си 'ударя" една очна линия за из път. Отворих шкафа и ме чакаше най-отгоре.


Помислих, че вече е изветряла, изсъхнала и е готова за боклука и познайте изненадата ми, когато се оказа, че далеч не е така. Стоеше си кремообразна все едно никога не бе отваряна. И изненадите не свършват до тук! Щом я нанесох върху клепача си ахнах - буквално! Не съм предполагала, че може да изглежда толкова добре. Цветът е просто разкошен - нентрапчив, дискретен, а в същото време леко закачлив и по-различен от драматичното черно. Пигментацията е супер! Нямам обяснение защо я бях отписала толкова бързо, но в момента се чувствам така все едно съм направило някакво огромно откритие.

Запечатва се върху клепача и не мърда. Няма значение колко е горещо навън - линията си стои абсолютно непокътната. Издържа цял ден без никакви проблеми, не се размазва и наистина много ми харесва.

Аз използвам четката, която дойде с очната линия на Maybelline (Lasting Drama) и ми се получава доста добре. 

Нямала съм възможността да изпробвам някой от другите цветове, но при следващата ми поръчка няма да пропусна да тествам зеленото и тъмно синьото. 

Знам колко е трудно в България да се намерят подобни продукти. Доколкото знам L'Oreal предлагат голямо разнообразие от цветове в HIP серията си, но за съжаление не са достигнали до нас.
Essence е другата алтернатива, цената им е 6 лева, но все още не съм имала възможност да си ги купя. Ако някой от вас има впечатления ще се радвам да сподели.

Преглеждайте facebook страницата на E.L.F. от време на време (аз публикувам и на страницата на блога, когато има код) , защото пускат страхотни оферти (включително 50% намаление на всичко) и добавете към поръчката си една очна линия. Дано и останалите цветове да са сполучливи. Съжалявам, че не се бях усетила по-рано.

Подготвила съм ви много интересни публикации през този месец и ще се радвам ако продължавате да следите и подкрепяте блога.

8 comments

  1. В България вече се предлагат и продуктите на Catrice,които също имат гел очна линия.Иначе тази изглежда много добре!

    ReplyDelete
  2. Оо, нямам търпение да пробвам Catrice. Чувала съм, че сенките и червилата им са много хубави. Как са цените?

    ReplyDelete
  3. Доста нормални,единичните сенки са по около 5 лв,лаковете и те,червилата и гланцовете са по 8-9,фдт-по 13,спирали около 7-8 лв.Харесала съм си доста неща по снимки в нета и скоро ще ходя на пазар и ще докладвам в блога впечатления. :-)

    ReplyDelete
  4. Супер много искам сега да ги пробвам :( Тука си нямаме тези марки. Нито Essence, нито Revlon..

    ReplyDelete
  5. Ооо това е изненада. Ида, би ли споделила къде точно ги има Catrice. Ще ги пробвам с удоволствие.

    ReplyDelete
  6. Даниела, доколкото знам се продават в дрогерии Lilly.

    ReplyDelete
  7. Много благодаря за информацията. От всичко установих, че съм много разсеяна - бях в Lilly преди 2 седмици, а не съм ги видяла. ;)

    ReplyDelete