Малко уточнение

October 11, 2011

Здравейте!

Бих искала да направя едно уточнение, за да няма объркване за в бъдеще. Пиша ви провокирана от коментар оставен под една от публикациите (тази за любимите ми продукти на ЕЛФ), че говоря за очната линия като за откритието на годината, а в новата от вчера споменавам, че я използвам за първи път. Двете статии написани в един и същи ден, дори снимките са от стария ми фон в България.

Обикновено, когато имам повече свободно време подготвям 3,4 статии наведнъж и изчаквам подходящо време, за да ги пусна. Имам поне още 5,6 готови МАC ревю-та, но се старая да разнообразявам блога и да ги разпределям във времето, което понякога ми помага и да добавя впечатленията си от по-дългата им употреба. 

Друго нещо, което искам да споделя с вас е намерението ми през месец Ноември да публикувам по една статия всеки ден (30 дневно предизвикателство) и отделно да си следвам моят си план, така че очаквайте да бъда доста активна. В момента съм в трескава подготовка и използвам свободното си време, за да напиша част от публикациите и да добавя снимки към тях. Ще ви покажа себе си и мястото, където живея, ще ви запозная с приятеля ми и кучетата, както и с колекцията ми от грим и любимите ми козметични продукти. 

Благодаря за отделеното време и ви желая хубава вечер.

3 comments

  1. Спокс бе, Жени :)))

    ReplyDelete
  2. Здравей. Обожавам да се гримирам. Това е моя страст, не само начин да изглеждам добре. Блога ти е страхотен. А най-хубавото е че е на български език, което е такава рядкост.
    Аз самата в момента търся блогове на български, защото ми е страшно интересно да чета всички прекрасни неща на роден език. Моят блог е http://everlasting-velvetrose.blogspot.com/ В него пиша само авторски неща. Надявам се, че ще ти хареса, макар да е на различна тематика от твоя.

    ReplyDelete
  3. Здравей, Джулия. Още снощи погледнах блога ти и те поздравявам. Много ми допада. Продължавай в същия дух. Ще следя с интерес.

    ReplyDelete