Красиви за под 10 лв - Bourjois Vernis 10 Jours Nail Polish Collection

July 1, 2011




Здравейте! Както обещах се опитвам да включвам в публикациите си продукти, които са евтини и достъпни за всички.
Започваме месеца с нещо новo и много любимо и се надявам да прикове и вашето внимание и интерес. 

От скоро на нашия пазар може да бъде намерена най-новата колекция лакове на Bourjois. Тя включва 12 много свежи и летни цветове, а цената им е 8 лева. 

Обещанието на марката е за 10 дни издържливост, а четката е ъглообразна, така че да бъде лесна за поправки в случай, че лака започне да се бели.





По мое мнение селекцията от цветове е впечатляваща и всеки може да намери нещо за себе си. Лаковете нямат имена, а вместо това са номерирани.

Взех си само един за момента и искам да споделя с вас своите впечатления.

Нюанса, който аз имам е номер 14 и е в цвят пепел от рози. Няма брокат, но стои много бляскаво. Според мен цвета е много уникален и приятен, поне аз нямам в колекцията си нищо, което да го наподобява. Подходящ за всеки ден, също и за работещите дами.

Знаете как някои лакове са много плътни и се разнасят трудно, при този няма такъв проблем, консистенцията е много лека. Пигментацията е много добра, само 2 слоя ми бяха необходими, за да получа наситеност, която ме удовлетворява. Не се забелязват линийките от четките при нанасяне.

Като за начало най-уникалното в целия продукт е четката. Аз лично не я харесвам и ми беше първоначално малко трудно да свикна как да я държа настрани, за да може количеството лак да се разнесе равномерно по нокътя ми. От друга страна имам 2 косъмчета, които не са отрязани наравно с другите и стърчат дразнещо, но веднага след като съм готова със снимките към публикацията ще ги оформя с ножичка. 

Като изключим това обаче съм много притно впечатлена от нюанса, който избрах. Първото нещо, което ми направи впечатление е колко наситен е цвета. С два слоя се постига невероятен ефект. Дори и без топ лак стои изключително бляскаво върху ноктите. Изключително плавно и безпроблемно. 

Дали ноктите стават два пъти по-здрави все още не мога да кажа, но силно се надявам да е така, защото планирам да си купя още няколко цвята. 

Относно издържливостта. При мен първите 4 дни лака не мръдна, което е странно, имайки в предвид, че аз мия чинии на ръка, постоянно използвам ноктите си и ако лак издържи 3 дни за мен е истинско постижение. На четвъртия ден показалеца ми започна леко да се бели и реших да пробвам (както се и препоръчва върху етикета) да "поправя" така да се каже мястото. 
Махнах лака на шестия ден и за мен това е максимума. Предполагам при други жени може да действа по друг начин, тъй като ноктите са нещо строго индивидуално.

Цената им е 7,80 лв., но имайки в предвид като цяло цените на другите продукти на същата марка не се учудвам. По мое мнение си заслужават напълно.

Ще се радвам ако споделите с мен вашият опит с лаковете (ако имате такъв разбира се) и очаквайте ново включване с някои от другите нюанси от серията.

Хубав ден.

*Some of these pictures are ones I found through Google images, no copyright intended. 

6 comments

  1. Здравей!Цвета е много хубав,но може ли да сложиш и снимка как стои на нокти?

    ReplyDelete
  2. Да, няма никакъв проблем. В момента тествам един друг лак, отново на Bourjois и веднага щом го сваля, ще си сложа този цвят и ще направя снимка :) Благодаря, че следиш блога.

    ReplyDelete
  3. Добре,супер!Също бих искала да попитам за прасковения лак на Ревлон дали си доволна,колко слоя му трябват,за да покрие?Следя блога ти с интерес,много ми харесва! :-)

    ReplyDelete
  4. Лака е хубав. За да стане хубавото прасковено, което аз искам слагам 3 слоя, но зависи ти какво предпочиташ. Ще сложа едно ревю тия дни, за да погледнеш малко снимки и да прецениш :)
    Благодаря, радвам се, че ти харесва!

    ReplyDelete
  5. Здравейте! Аз си купих 21 от тази серия. Лакът е чудесен, но и аз се измъчих с четката. Предполагам, че има някакъв номер, който не съм усвоила, но ми беше много трудно. Два слоя ми бяха напълно достатъчни, на снимките обаче изглежда по - тъмен. На дневна светлина е по - скоро черешов. Ето снимка:

    http://img580.imageshack.us/img580/1695/161120111217d.jpg

    Ето и с друг подобен на Perfection limited edition
    http://img207.imageshack.us/img207/339/171020111042.jpg

    И френски: http://img717.imageshack.us/img717/7687/fffbo.jpg

    http://img832.imageshack.us/img832/6092/fffffffyt.jpg

    ReplyDelete
  6. Здравейте, благодаря за коментара.

    Съгласна съм, че четката е ужасна. Аз лично си я изравних с ножичка и положението е по-добро.

    Цветовете, които сте показали ми допадат много. Особено 21 е нещо, което нямам и се замислям дали да не си купя.

    Радвам се, че лаковете Ви допадат и се надявам да намерите и други полезни и интересни статии в блога ми.

    Желая Ви хубав ден!

    ReplyDelete