Малък подарък

July 3, 2011

Както може да се досетите от заглавието на  днешната публикация става дума за подарък, който получих наскоро и искам да споделя с вас.


Първата част на подаръка се състои от 3 продукта за тяло на марката H&M.  Два лосиона за тяло, от които единия придава блясък на тялото и душ гел.( Body Cream, Body Lotion и Shower Gel). И трите са от серията Luxurious Pink Passion. Не мога да ви опиша колко божествено миришат. Използвала съм само лосиона за тяло до момента, но определено ми допада много.

За съжаление изхвърлих опаковката на лосионите и много съжалявам, защото ми се искаше да ви я покажа, но все пак важно е съдържанието.


Другата част е несесер с няколко козметични продукта.


Не съм имала възможността до сега да пробвам нищо от марката №7 и бях много щастлива, когато ми се предостави таква възможност. 

Moisture Drench Lipstick - 55 Pink Crush


Първото нещо, което прикова вниманието ми бе червилото. Цветът е 55 Pink Crush. Обожавам опаковката. Стабилна, затваря се много плътно и изглежда много стилно. Цвета е малиново розов и нанесен върху устните не изглежда толкова плътен, но все пак е доста дързък. Определено ми допада много и бях приятно изненадана. Разнася се много лесно, цвета е плътен и наситен. Аромат почти няма, долавям съвсем лека плодова нотка.

Stay Perfect Eye Mousse - Pewter 

Любимата ми част от сета е тестер на кремообразни сенки в нюанс Pewter.  Леко кафеникав цвят с метален отблясък. Текстурата наистина наподобява мус, разнася се прекрасно върху клепача. Според мен може да бъде използван, както самостоятелно, така и вместо база. Леко кафеникав цвят с метален отблясък. 

Не мога да ви опиша колко съм влюбена в този продукт. Вчера си сложих малко върху клепачите без нищо друго - нито основа, нито друг цвят сенки и през целия ден очите ми изглеждаха много нежни с дискретен блясък.

Cleanse & Care Eye Make-up Remover (30 ml)

Отново малък тестер (30 мл) за изтриване на очен грим. Нямам много какво да кажа за този продукт. Използвах го веднъж, върши чудесна работа. 

Lash 360 (4,5 ml)


Спиралата ми се стори малко изсъхнала и нямам идея дали трябва да бъде така или не, но пък прави миглите много обемни. Обещава обем от 360 градуса на миглите, но честно казано според мен не е точно така. Хубавото е, че миглите изглеждат много естествено и не се слепват. Харесва ми апликатора, защото е доста голям. Наистина ми допада. Имам доста спирали, но тази е много по-различна от всички тях. Ако успея да убедя някой да ме снима, ще постна снимки, за да видите и вие.

Hello Kitty Lip Balk by H&M


Балсама за устни на H&M с логото на Hello Kitty изобщо не ми допадна. Кутийката е метална и много сладка, но изисква огромно усилие, за да се отвори. Самият продукт изобщо не е кремообразен, колкото и да натискам с пръст, за да успея да събера достатъчно количество, което да нанеса върху устните си просто не се получава. Мирише добре, но едва ли ще го използвам. Имам далеч по-добри балсами.

Markwins International - Blush 


Последният продукт е тестер на руж на марка, която не съм чувала през живота си. Искам да ви кажа, че никога не съм използвала по-естествено стоящ руж от този. Цвета е невероятен! Много нежен, придава онзи цвят на бузките, който ни кара да изглеждаме някак си по-здрави и свежи. Не е твърде силно пигментиран и за тези, които нямат много опит с ружовете е просто идеален. Имам чувството, че направо е кремообразен. Нанася се много лесно, слива се с кожата безпроблемно само след няколко завъртания на четката. Знам само, че на всяка цена искам да си купя нормалната разфасовка. Обожавам го.


Чудесния ми подарък бе допълнен от две черни диадеми. Особено за летните горещини подобни аксесоари са ми крайно необходими, защото не мога да понеса да държа косата си пусната. Диадема и плитка или странична опашка са всекидневните ми прически, които обожавам.

Надявам се ви е било интересно. За мен е най-голямо удоволствието, когато използвам продукт на марка, до която се докосвам за първи път и винаги съм силно впечатлена и щастлива. Надявам се за в бъдеще да имам отново възможността да получавам подобни подаръци, които да ме изненадват и да ме карат да се усмихвам.

2 comments

  1. Много са хубави нещата - особено червилото. Жалко, че балсама Хелоу Кити не е хубав, кутийката е направо убийствено сладка! А Маркуинс са една марка, която се предлагаше в Бонжур, най-вече имаха комплекти. Сега не знам дали ги има някъде в БГ.

    ReplyDelete
  2. Да, много е готина кутийката. Замислям се дали не мога да изкарам продукта вътре и да си запазя само нея :(

    ReplyDelete