Lipstick obsession : Rimmel - Pink Blush

July 9, 2011

Здравейте!

Както повечето момичета, така и аз обожавам продукти за устни - гланцове, балсами, червила и прочие глезотийки (убеждавам сама себе си, че наистина ми трябват). Винаги, когато съм в козметичен магазин няма как да не се изкуша да си взема нещо новичко, от което в повечето случаи нямам нужда.



За наше щастие в България асортимента на Rimmel е доста богат и могат да се намерят някои интересни цветове, цените са много достъпни и нещо, което е много важно за мен - срока на годност на червилата е 30 месеца! За тези като мен, които имат 15-20 червила и отгоре това е огромен плюс, който не е за пренебрегване.

През лятото в мен се събужда едно странно чувство, което ме кара да си падам особено много по розовия цвят и новото червило в колекцията ми е точно в тази гама. 

Червилото Rimmel - Pink Blush е от серията Lasting Finish (в черните опаковки). Ако вече сте пробвали друг нюанс от същата серия, то тогава сте наясно, че определено отговаря на името си, защото тези червила издържат много дълго време. Не мога да се ангажирам с точни часове и минути, но като цяло много повече от други марки, които имам и използвам.


Преди време ми бяха подарили едно червило на Wet n Wild в подобен цвят, но незнайно как и къде то изчезна и се принудих да си потърся ново. Случайно загледах Pink Blush и със сигурност беше любов от пръв поглед. Въпросният цвят е много близък до този на червилото на Lady Gaga 1 и ако харесвате него, то шанса да ви харесва и това на Rimmel е доста голям. Прекрасен бебeшко розов цвят, който не е твърде крещящ или предизвикателен, а в комбинация с гланц за устни е направо неустоим.

Като голям негатив отчитам аромата. Всички от тази серия имат наистина специфичен мирис (оприличавам го на черешов), който или ще ти допадне, или ще те отблъсне напълно. При мен е второто и се опитвам да не обръщам внимание, но все пак ми се иска да го нямаше.

Текстурата е много нежна и нямам никакви проблеми с нанасянето, но предпочитам да нанеса малко балсам върху устните си предварително, защото подобно на други дълготрайни червила формулата е леко суха.

Не вярвам, че ще е по вкуса на всеки, защото не е от този тип неутрални тонове, които отиват на всички и остават незабелязани, но пък от друга страна животът е твърде кратък, за да си поставяме ограничения и да се притесняваме да носим по-дръзки цветове. Ако все пак цвета ви допада, но ви се иска да не бъде толкова пигментирано може да използвате пръстта си при нанасянето, за да контролирате количеството, което използвате.


Post a Comment