Нови покупки - месец Юни

June 28, 2011


Здравейте, момичета!

И този месец се изниза неусетно, а аз бях толкова заета, че не ми остана никакво време да пазарувам, което разбира се е чудесно, защото успях да си спестя малко излишни разходи. Малко скромно, но все пак се надявам да ви бъде интересно!

Започвам с покупките, за които вече съм споменавала, за да ги отметна набързо. 


В началото на месеца се сдобих с два от новите гланца на Maybelline, за които ако не сте прочели можете да го направите тук : http://www.rainofmakeup.com/2011/06/maybelline-colorsensational-luscious.html.

За новите сенки на Golden Rose, които също си купих в началото на месеца направих публикация, която също може да прочетете ето тук :
http://www.rainofmakeup.com/2011/06/10.html

Поглезих се с бял лак на Golden Rose в цвят 104 и както съм споменавала вече тази серия ми допада много и ще продължавам да си купувам техни продукти.




За мое щастие приятелка от Америка ми изпрати два ружа на MAC и за цената, която бих платила тук само за един, аз се сдобих с цели два. Със сигурност мога да кажа, че на този етап приключвам с покупката на ружове на МАС. Имам всички, които искам да имам и евентуално в случай, че изкочи нещо от някоя лимитирана серия може да се замисля.
Новите ми ружове са в цветовете Pink o Peach и Tenderling. И двата са Sheertone (Много леко пигментирани). Първият е розов със съвсем лека, почти незабележима нотка на прасковен цвят, а втория е много естествен неутрален цвят, подходящ за всеки ден. (Очаквайте специална публикация за колекцията ми от ружове на MAC).



Друга покупка, за която особено много се вълнувам е новата пудра отново на MAC - Magically Cool Liquid Powder в цвят Truth&Light. Нямах никакво намерение да си я купувам, но в мига, в който ме гримираха с нея и се влюбих. Усещането при нанасяне е много приятно, все едно ти нанасят леко влажен крем. Действа много освежаващо. Гримьорката ми каза, че е мултифункционален продукт, който може да се използва както като хайлайтър, така и да се смесва с фон дьо-тен или да се нанася върху цялото лице. Запълва порите много добре, изглежда лицето и придава много фин блясък. Изглежда много естествено. Искам да си взема и по-тъмния цвят, с който контурираха лицето ми, но 120 лева ми се видяха твърде много (въпреки, че пудрата бе подарък от приятеля ми, не искам да прекалявам). Евентуално за в бъдеще. Очаквайте ревю скоро.

В wishlista ми за месеца бях включила Cream Color Base в Pearl на MAC и разбира се си го купих. За съжаление не съм чак толкова впечатлена, колкото очаквах, че ще бъда. Не че не съм доволна, но издържливостта е много под очакванията ми. Снимки и ревю - скоро.


След като останах толкова очарована от сет-а ми с четки на Ecotools, реших да си взема и чеката за фон дьо тен, която се продава отделно. Използвала съм я няколко пъти до момента, но все още ми е малко странно, защото просто не съм свикнала на подобен тип нанасяне и съм в процес на учене. Качеството е страхотно, както и на другите, които притежавам. Отново очаквайте детайлно ревю.

След тоталния провал на предния дезодорант против изпотяване, който си купих ми трябваше нещо ново и то спешно. Единственото, което успях да открия в онзи момент е Garnier Mineral Deodorant, който за момента ми допада, но съм го използвала само няколко пъти, така че все още събирам впечатления.

Последния продукт, с който се сдобих е на MaxFactor и е така популярния им shimmer stick, който може да се използва както върху лицето, така и върху тялото. Не съм го пробвала все още, защото откровено казано нямах никакво време, но веднага щом го направя ще споделя с вас.

Вече започвам да си записвам ревю-тата, които съм ви обещала, защото откровено казано просто забравям, така че ако ви е интересно да прочетете в детайли и снимки за някой продукт в частност, не се притеснявайте да ми пишете. 

Така като гледам списъка май не бях толкова скромна, колкото си мислех, че съм, но поне част от нещата са подарък, а останалите не чак толкова скъпи, така че мога да спя с чиста съвест и да не се чувствам ужасно гузна. 

До скоро!

4 comments

  1. Да са ти честити новите придобивки! И аз бих искала да пробвам такъв тип пудра като Magically Cool, и доколкото знам Ревлон имат такава, която обаче ние все още нямаме тук :( Но ще почакам. А четката на ЕкоТулс е направо страхотна - влюбих се в нея още от първото използване :)

    ReplyDelete
  2. Трябва да пием кафе с теб скоро. Ще донеса пудрата да я пробваш :) В интерес на истината е хубав продукт, но не е нещо, без което не мога. По-скоро някаква глезотийка. Шанса да си я купя отново след това е просто минимален. 62 лева са доста пари за подобен продукт по мое мнение. Виж ако можеш Careblend да си вземеш, ти я препоръчвам горещо. Няма нищо общо с обикновените пудри.
    Четката на Ecotools много ми харесва. По-добре да се ползва с по-гъсти продукти според мен, отколкото с по-водни. Аз имам и другите им комплекти, но така и не остава време да им направя ревю.
    И сенките на ГР ми допадат доста. Останах изненадана честно казано.

    ReplyDelete
  3. Само не ми харесва как започва статията ти с "здравейте момичета". Вярно, е че пишеш предимно за дамска козметика и гримове но все пак има и представители от силния пол.
    Иначе Юни месец малко бедничко от към покупки.

    ReplyDelete
  4. Хахахах, добре! Вече ще пиша момичета + Живко. Няма проблем.

    ReplyDelete