Забравени на дъното на шкафа

June 12, 2011



Наскоро правих пренареждане на  гримовете си и открих някои забравени любими продукти, които много харесвам, но така и не намирам време да използвам. Не знам дали ви се е случвало и на вас, но всеки път, в който си купя нещо ново и се влюбвам веднага в него, тогава всички останали продукти, които притежавам просто остават на заден план. Този месец обаче съм заставила себе си да започна да ги използвам отново. 

Избрах някои от моите "бижута" да ви покажа :
1. Комплект от 6 цвята сенки на E.L.F. - Успях да си ги купя само за 2 паунда и въпреки, че се ронят като за световно пигментацията им чудесна и са много издържливи. Обожавам златния брокатен цвят. За съжаление успях да ги изпусна и един от цветовете леко се счупи. За 4 лева обаче нямам никакви оплаквания.





  


2. Руж на Sleek в Rose Gold - Ако си спомняте преди повече от 6 месеца, първата публикация в блога ми беше специално посветена на Sleek. Тогава ви показах този невероятен руж, но както често се получава - остана забравен, след като добавих още няколко към колекцията си. Цвета е разкошен - розов със златен отенък. 

 
3. MNY гланц за устни - Купих си в началото на годината от Холандия. някак си този нюанс остана на заден план и е време да влезне в употреба. 
4. L'Oreal Intense очна линия - Много дълго време я използвах, но в момента, в който започнах да използвам гел версията, спрях да се занимавам. Много е удобна, защото апликаторчето е под формата на гъбичка и се плъзга много лесно по клепача.

5. Maybelline Affinitone пудра - Признавам си, че не ми е най-любимият продукт на света (особено, след като вече имам база за сравнение с няколко марки), но е почти пълна и направо ми е жал да я изхвърля. Предполагам мога да я вкарам в употреба върху някой по-лек фон дьо тен.


Разровете се из вашите шкафове и чекмеджета за подобни забравени бижута. Сигурна съм, че ще откриете поне едно нещо, за чието съществуване дори и не подозирате.

Post a Comment