Красиви за под 10 лв.

June 25, 2011

Здравейте, момичета!

От днес започвам нов вид публикации, които имат за цел да ви представят достъпни и евтини продукти за под 10 лв.

Самата аз не използвам много скъпа козметика, имам няколко неща на МАС, които обаче в никакъв случай не са равностойни на цените на Dior или Chanel например, но все пак никога не е излишно да спестим малко пари.

Golden Rose - Silky Touch Eyeshadows 



От собствен опит знам колко е трудно да си намериш хубави сенки за очи на нормална цена. Четворка сенки на Revlon или Maybelline се продава за по 16-20 лева, а често комбинациите от цветове не отговарят на предпочитанията ни.



 Ето как ги описват на сайта на марката :

Най-новите сенки на Golden Rose са разработени с иновативна формула, обогатена с копринени протеини, които осигуряват лесно нансяне и дълготраен ефект. Благодарение на кадифената си текстура, сенките Silky Touch MATTЕ и Silky Touch PEARL , стоят на клепача изключително изискано и елегантно. Цветовете варират от бонбонено нежни, до драматично наситени и завладяващи. 

Единичните сенки на Golden Rose се предлагат на цена от 3 лева (за брой) и се предлагат в две разновидности - матови и перлени. Продават се в черни пластмасови кръгли опаковки, съдържат 2,5 гр. продукт. Цветовете нямат имена, а само номера.

От това, което съм забелязала си давам сметка, че в различните магазини се предлагат и различни цветове, но никъде не съм видяла особено голям избор. На фирмените щандове на ГР в моловете асортимента е по-богат. От това, което виждам в сайта, цветовете са над 30.


Реших да пробвам два цвята и от двата вида, за да мога да добия представа. Като за начало трябва да ви препоръчам да пробвате тестерите преди да си изберете цвят. Част от матовите не са много пигментирани и се губи смисъла от покупката им. За щастие обаче повечето предлагат наистина добра наситеност и аз лично съм много доволна. 
Използвам и база за сенки, което допълнително спомага цветовете да са ярки и наситени.

За тези от вас, които не обичат сенките да са много прахообразни (или както се казва "брашняни") и щом потопите четката си в тях да се разпръскват навсякъде, мога да кажа, че и при двата цвята, които аз имам няма такъв проблем.



206 - Matte Eyeshadow

От много време си търсих именно матов лилав цвят и съм много доволна от тази си покупка. Цвета е просто разкошен, но имайте в предвид, че когато го тествах, върху пръста ми изглеждаше много пигментиран, нанесен обаче не стои така.

Трябва да уточня, че за разлика от други сенки, които имам чувството, че направо са кремообразни, то тези са с много странна текстура. Не бих казала, че са груби, но някак си ми се струват сухи. Нямат проблеми с преливането и са много издържливи. С основа нямам проблеми да издържат цял ден. Без база не съм ги пробвала. Не мога да споделя впечатленията си.

116 - Pearl Eyeshadow

За съжаление изпуснах сенките и се отлепиха от дъното, но не се счупиха, което предполагам е добре:)

Цвета е тъмно розов с лилав подтон и за разлика от предния, чиято текстура ми се стори леко суха, този цвят се нанася страхотно лесно. Отново както и при горните съм много доволна от издържливостта. Стоят въртху клепача и не мърдат. Имат съвсем лек перлен блясък, който е много нежен и приятен.

Golden Rose се предлага навсякъде из страната, така че сенките са определено много достъпни. Ако имате възможност ги пробвайте и се надявам да останете доволни, както останах и аз.
Ако не знаете къде да ги намерите във вашия град, може да погледнете тук : http://www.goldenrose.bg/buy_details.php?id=17

В случай, че не знаете ГР се продава и онлайн. Може да си закупите пълния им асортимент и да бъде доставен директно до вратата ви. Погледнете за повече детайли тук : http://goldenshop.bg/text.php?tid=12

Надявам се да ви е било полезно и интересно, а аз ще се старая за в бъдеще да откривам все повече продукти на достъпна цена, които да са качествени.

5 comments

  1. Ако те интересува,в едно клипче на българска ютюбърка видях,че номер 126 от тези сенки е точно копие на Satin Taupe на МАК.Чудесен пост!

    ReplyDelete
  2. Да, ако можеш да ми дадеш линк ще е най-добре. Ще ми е приятно да видя някой българин на youtube :) Ще погледна и номер 126, Satin Taupe е разкошен, но 30 лева за 1 цвят сенки на този етап няма как да дам :)

    ReplyDelete
  3. http://www.youtube.com/user/Policosmetics82
    Заповядай!На мен много ми допада и я гледам с удоволствие.

    ReplyDelete
  4. Мерси много! Ще погледна дали има нещо, което да ме заинтересува.

    ReplyDelete
  5. уникални сенки, силно впечатлена съм от представянето им :) и на много добра цена разбира се

    ReplyDelete