Нокти за лятото - Точки

June 22, 2011

Здравейте, момичета!

Първо искам да се извиня за качеството на снимките, но наистина исках да пиша днес, а да не отлагам за утре, така че липсата на светлина определено се отрази доста.
Не си падам особено много по декорации върху ноктите, макар че понякога и на мен ми се иска нещо по-различно и специално. Ако имам възможност да отида на маникюрист - чудесно, но често се случва тъкмо вечерта да ми дойде настроението за нещо свежо, така че се налага да се справям сама. За може съжаление обаче ми липсва талант и поради тази причина ми се налага да се справям с по-простички "дизайни".

Един от най-любимите ми такива са точките. Отнема само няколко минути и изглежда много сладко.





Може да изберете различна комбинация от цветове според вашия вкус. Аз съм фенка на бебешко розовото и бялото. Използвам бял лак на Golden Rose (номер104), розов цвят на Perfect (номер 10), основата ми отново е на Perfect, а топ лака е на Revlon - No Chip Top Coat.


Ако си имате подобно "устройство" подходящо за подобни декорации може да изпозлвате него, но ако сте като мен, тогава и обикновена фиба ще свърши работа, само внимавайте за големината на точките.


Лакирам палеца, средния пръст и кутрето в розово, а останалите в бяло. Нанасям два слоя, за да са по-наситени цветовете.


След като леко са изсъхнали върху листче хартия слагам малко от лака и с помощта на фиба за коса(чиито край е заоблен под формата на топче) правя точките върху ноктите.



Върху белият лак правя розови точки и обратното - върху розовият бели. След като лака изсъхне добре нанасям топ лака.







6 comments

  1. Majete vinagi zabelqzvat kogato edna jena e lakirana po po-interesen na4in no dali e krasivo zavisi po na4ina po koito e napraven.

    ReplyDelete
  2. Да, между другото и жените забелязват ноктите на мъжете! Не е зле и вие да си давате малко зор от време на време.

    ReplyDelete
  3. Мерси :) Много съм зле на тема маникюр и декорации, но пък понякога малко разнообразие не е излишно.

    ReplyDelete
  4. Аз обожавам декорации! Понякога ходя на маникюр, но по-често сама се грижа за ноктите и ръцете си. Идеята ти е много свежа :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Радвам се, че идеята ти допада. Пробвай и сподели впечатленията си.

      Delete