БЛОГМАС ДЕН 13 - 25 случайни факта, които може би не знате за мен

December 13, 2020 Huddinge Municipality, Sweden




Неделята днес направо ми избяга и преди да се усетя съм в трескава подготовка за нова работна седмица и нови предизвикателства. 

За днес ви бях подготвила нещо малко по-различно, но както често се случва в живота плановете се променят. За това избрах да се възползвам от възможността да се отдам на вдъхновението и реших, че може би е време да се опознаем малко по-добре. 

За 10-те години, откакто водя този блог нито веднъж не съм правила публикации с въпроси и отговори и много ми се искаше да направя нещо в този стил. Ще ви разкрия 30 факта за мен, които може би не знаете и се надявам да отворя вратичка към едно малко по-лично съдържание, които планирам за догодина. 

1. Не виждам почти нищо без очила или лещи. Имам диоптър от -6,5, което с една дума е - много. Късогледа съм и имам астигматизъм. 

2. Много съм нерешителна. Не съм смела във взимането на решения, винаги искам да залагам на сигурното. Ако се колебая между две опции искам да избера и двете, което не веднъж ме е поставяло в кофти ситуации.

3. Не пуша цигари, дима ми е неприятен и избягвам да съм покрай хора, които пушат. 

4. Работохолик съм. Ако работата ми доставя удоволствие се хвърлям на 100% и давам всичко от себе си. 

5. Не съм добър шофьор. Имам книжка от 18 годишна, но карам от скоро. Мога да се движа свободно в квартала, но получавам паника при мисълта да трябва да отида на непознато място. Не мога да паркирам. 

6. Не обичам да се снимам. Не се харесвам на почти никоя снимка и като цяло съм потресаващо нефотогенична. 

7. Най-любимото ни нещо на света за ядене са кексовете и печивата. Мога да ям буквално до пръсване. 

8. Не вярвам в паранормалното, духове, отвъден живот и т.н. 

9. Родена съм в Добрич, където живях до 15 годишна възраст. До 24 годишна живях със семейството си в София, а от тогава до днес в Швеция. 

10. Не мога да плувам и не мога да карам колело.

11. С приятеля ми се запознахме онлайн, играейки игра заедно. Говорихме непрекъснато в продължение на година, видяхме се, влюбихме се и от тогава сме неразделни. 

12. Имам завършени три висши образования, които професионално не са ми били никога до момента от голяма помощ.

13. Поставена в ситуация, където бързо трябва да реша кое е ляво и дясно със сигурност се обърквам.. 

14. Преди няколко години докато си изправях косата с пресата след баня някак си успях да седна върху нея, което доведе до сериозно изгаряне и до ден днешен голям белег. 

15. Често не довършвам започнатото и имам милион проекти, които са ме вдъхновили за мига и след като първоначалния ентусиазъм утихне, просто не мога да се убедя да довърша. 

16. Нямам никакви проблеми с това да съм сама, дори и със самотата. 

17.  Имам способността да изкарвам хората извън кожата им само с дребен коментар. 

18. Губя си телефона и ключовете постоянно. За такива неща съм разсеяна и поне 2 пъти в седмицата след работа чакам по 1 час някой да се прибере и да ми отвори, защото не съм си взела ключа със себе си. 

19. Ужасно доверчива съм. Вярвам и се доверявам на всичко. Лесно се впечатлявам. Не мога да си представя, че хората могат да ме излъжат.

20. Много обичам да си купувам дрехи. Интересен факт е, че до преди няколко години гардероба ми бе повече от минималистичен, а такова нещо като стил нямах. През последните две обаче се чувствам много по-уверена и в комфорт със себе си, което доведе и до формирането на мой собствен стил. Знам какво ми отива и обичам да си планирам аутфитите. 

21. Най-любими за слушане преди сън са ми АСМР видеата. Особено тези на рейки тематика.

22. С много либерални виждания за живота съм и подкрепям желанието на всеки да живее, както той прецени, стига това да не вреди на околните. 

23. Не мога да прикривам емоциите си. Винаги ми личи, когато съм щастлива, тъжна или недоволна. 

24. Ужасно несериозна съм в отговаряне на коментари, мейли и всичко свързано със социалните мрежи. Обикновено преглеждам съобщенията си набързо и то на крак, след което се разсейвам и забравям да отговоря било то на познати или непознати.

25. Не вярвам в брака и нямам необходимост от това да включа такъв, нито да вдигам голяма и пищна сватба. Дори и ако това се случи някой ден, ще е в интимна обстановка и много семпло.

Надявам се да ви е било интересно да разберете повече за мен, показано през моята призма и така, както самата аз се виждам. 

//Жени

Post a Comment