Glossybox Sweden - January 2016

February 3, 2016

Първата Glossybox кутия за новата година пристигна при мен преди няколко дни и бях нетърпелива да споделя с вас какво получих, тъй като абсолютно всичко ми хареса. 

Знаете мнението ми обикновено варира от кутия на кутия и като цяло нямам огромни очаквания към съдържанието, тъй като съм наясно на какъв принцип такъв тип абонаментни услуги работят. Важното е, че в крайна сметка успявам да си харесам по нещо всеки път и това ме мотивира да продължавам да поръчвам и я очаквам всеки месец с нетърпение. 



Дизайна на кутията този месец е в стандартното розово - без никакви промени или интересни колаборации, а темата обединяваща продуктите е съвсем подходяща за това време от годината - Hello, 2016!

1. Mememe Cosmetics - Lip Glide, Playful Peach. Full Size Product 149kr/2g
2. Nicka K - FX Airbrush Beauty Sponge. Full Size Product 69kr
3. Royal Apothic - Holland Park Cream Creme Body Moisturizer. Full Size Product 269kr/240ml
4. Cetaphil - Moisturizing Lotion. Full Size Product 129kr/500ml
5. Colgate Max Expert White & Max White Toothbrush - Whitening Pen. Full Size Product 49kr. 99kr/set


Mememe са ми познати като марка и преди съм получавала стейна им за устни/лице отново в коралово, който не се оказа никак лош. Този път са ни предоставили за проба червило под формата на молив (изисква острене) в коралово-оранжев цвят, много пролетен и симпатичен. На пръв поглед ми се стори кремообразен и хидратиращ, освен това е и доста добре пигментиран. Със сигурност ще го нося, когато времето се затопли и ще мога да споделя повече отзиви тогава.

Гъбичката за нанасяне на фон дьо тен и кремообразни продукти (подобно на Beauty Blender) на Nicka K не съм срещала до момента и поне на пипане ми се струва подобна на останалите алтернативи на оригинала, които имам. Доста е твърда при стискане, но ми се струва леко пореста. Интересно ми е да я пробвам, макар че като голям почитател на BB, съм леко скептична към всевъзможни нейни копия.

Лосиона за тяло на Royal Apothic идва в много сладурска опаковка и носталгично ми напомня за един крем за ръце, който баба ми ползваше преди много, много години. Много е парфюмиран, леко цитрусов, определено има специфичен аромат, който подобно на опаковката някак си ме връща в миналото и е нещо, което някога някъде съм използвала, Гъст крем, доста приятен при ползване, попива много бързо в кожата - съдържа масло от макадамия и витамин Е. 

На Cetaphil са ни предоставили за проба мостра от крема им за тяло и лице, който ако не се лъжа е доста популярен в бюти средите. Консистенцията е леко водниста, аромат почти няма, състава е доста интересен - съдържа силикони и някакви алкохоли, за които трябва да прочета повече. Попи бързо, но не съм го ползвала върху лицето си все още и не мога да споделя до каква степен ми харесва. 

Сред най-интересните продукти този месец се нареди и новата избелваща паста за зъби на Colgate, която обещава по-бели зъби само след 5 дни. Към нея обаче има и четка за зъби + избелващ крем, който идва в тубичка, която се поставя в самата четка и при миене изпуска гел, който предполагаемо прави зъбите до 3 тона по-бели. 

Това бе всичко от шведското издание на Glossybox за януари месец. Много съм доволна от всичко получено и с радост ще пробвам всеки един от продуктите. За първи път от много отдавна възнамерявам и да запазя всички за себе си, което може само да ме радва и се надявам впечатленията ми да са все така позитивни и след като имам възможност да ги използвам. 

Post a Comment