Lancôme Hypnôse Dazzling - 305 Brun Bibliothèque

November 28, 2015

Lancôme е сред марките, които рядко отразявам, но така замисляйки се над всичко, което всъщност съм си купила от тях, май няма продукт, който да ме разочаровал напълно. Голям фен съм на травъл палитрите им, имам няколко, както и гланцовете им за устни, а след като имах възможност да пробвам и кремообразните им сенки, положителното ми мнение и опит се затвърдиха изцяло. 

В началото на този месец, при едно от посещенията ми на локалния козметичен магазин, погледа ми се спря именно пред стелажа на марката и последната им лимитирана колекция. Харесах си едно разкошно тъмно лилаво червило, което в последствие реших да не купя, но не можах да се стърпя и си взех кремообразните сенки в златния вариант. 
Много нося такъв тип продукти, имам впечатления от различни формули и марки и категорично зная какво ми харесва. Цветът, който купих пък напълно отговаря на онова, което обикновено харесвам и знаех, че ще ми влезне в употреба. 



Нямам идея дали Hypnôse Dazzling серията е лимитирана и какви точно цветове включва като цяло, но според онова, което се предлагаше при нас - бяха налични 3 различни варианта. Един леко розовеещ, тъмен бронз и златното, което аз купих.

305 Brun Bibliothèque пристига в пластмасово бурканче с черна пластмасова капачка върху, която е изобразена розата - лого на марката, на цена от около 30 евро, за 5.5 гр. продукт.
Типично кремообразните сенки от този тип идват в стъклена опаковка, за която съм чувала, че допринася за това да не съхнат бързо и определено бях изненадана, че Lancôme са се спрели на пластмасата.


Според опаковката формулата е водоустойчива, а моят опит с продукта изцяло затвърждава това твърдение. Ако търсите кремообразни сенки, които без проблеми да се задържат върху очите ви независимо от това в какъв климат живеете или колко дълъг е денят ви - то определено препоръчвам да хвърлите едно око на тези. 


В опаковката е включена и мини четчица от изкуствен косъм, която е доста практична и съвсем използваема. Аз лично обаче предпочитам за нанасяне по-широка четка или направо пръсти, тъй като тази ми идва прекалено малка като размер и понякога наслоява известна част от продукта върху клепача.


Имах големи очаквания към този продукт, които се оправдаха изцяло и макар да не съм ги носила твърде много, до този момент не са ме разочаровали и успяха да се превърнат в нещо, което е потенциален любимец. 

Текстурата им е много интересна и различна от всичко останало, което имам. Хем е супер мека и наподобяваща мус, хем не е крем, а има едно такова интересно "подскачащо" свойство. След като се нанесе изсъхва бързо и добива един по-пудрен завършек.


Hypnôse Dazzling е продукт, който е свръхлесен за използване и не изисква никакви по-специални умения или техники. Както споменах и в началото, аз лично предпочитам за нанасяне пръстите си, защото контролирам по-добре колко количество продукт искам да нанеса върху окото, нивото на интензитет и усещам, че спомагам и за по-лесното преливане на границите в последствие. 

Brun Bibliothèque е цвят, който съдържа видими ситни златни блестящи частици и макар самата аз да си умирам за всичко по-бляскаво и дори металическо, то не всеки споделя тези ми предпочитания. 
Цветът на пръв поглед в опаковката изглежда като смесица от златисто, бежово и медено и след като ги поносих няколко пъти си дадох сметка, че в зависимост от това колко го наслоя един или друг тон видимо изпъква. Определено е нещо, което на мен доста ми се понрави отчитам като плюс. 
Нанасят се сравнително равномерно и са отлично пигментирани.


Ако сте от хората, които харесват кремообразните силно блестящи сенки и си търсят нещо, което да се задържа върху клепачите цял ден, то препоръчвам да погледнете Hypnôse Dazzling серията на Lancôme
В никакъв случай не са нещо изключително, което превъзхожда останалите ми любимци като Maybelline - Color Tattoo; Max Factor - Excess Shimmer или Catrice - Made to Stay, но са отлично допълнение към скромната ми колекция и съм щастлива, че пробвах и нещо малко по-различно като формула и текстура. 

3 comments

  1. Изглеждат прекрасно, съвсем скоро се сдобих с първите си кремообразни сенки и вече разбирам защо всички обичат този тип продукти толкова много :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Кои сенки си избра? Аз от години съм почитател на този формат и си ги ползвам много често.

      Delete
  2. Аз имам много мазни клепачи и тези сенки ми звучат обещаващо. Много харесвам тези в бурканчета на Chanel и ми се иска да пробвам и на други марки. Трябва да проверя дали ги има още!

    ReplyDelete