Glossybox Sweden - November 2015

December 6, 2015

Glossybox този месец успяха да изненадат и зарадват със специалното си Коледно издание и празничен дизайн, както и отлично подбрано съдържание и прекрасни продукти за тестване.

Кутията пристигна съвсем мъничко преди да замина за България и дори самата аз не успях да я погледна обстойно и да ѝ се нарадвам. За сметка на това пък направо я преоткрих веднъж, прибирайки се и нямам търпение да пробвам всичко получено. 


Темата обединяваща продуктите и съпъстващият ги празничен дизайн на самата кутия този път бе Christmas Countdown
Сериозно внимание са обърнали на грижата за кожата и цеи 3 от включените 5 продукта са представители на тази козметична категория, а един е специално необходим по това време на годината, когато повечето от нас се сблъскват с проблема сухи и напукани устни. 


Дизайна на кутията е симпатичен, но нищо, което да ме впечатли особено много и като цяло смятам, че са имали и далеч по-успешни попадения, относно изгледа.


1. Maybeauty - The Incredible Face Gel . Full Size 249 kr/6 pack x 10 ml
2. Etre Belle Cosmetics - Golden Skin Caviar Eye Roll-On. Full Size 395 kr/15 ml
3. Make Up Store - Eye Pencil. Full Size 140 kr
4. Naobay - Calming Face Toner. Full Size 145 kr/200 ml
5. Carmex - Original Lip Balm. Full Size 29 kr/7.5 g



Maybeauty е марка, която ми е позната покрай една интересна отлепваща маска против черни точки, която буквално изпълни и функцията на кола маска върху лицето ми и освен, че премахването бе болезнено, с него се отскубнаха и всяко едно косъмче и мъхче от лицето ми.
Този път са предоставили за тестване ексфолиращ и измиващ гел, който съдържа плодови ензими, които проникват надълбоко в слоевете на кожата. Отстранява мъртви клетки и замърсявания. 

Кремът за околоочен контур на Etre Belle Cosmetics пък вече пробвах, защото го взех с мен при пътуването и категорично мога да заявя, че не ми харесва. Не хидратира добре и не почуствах, че по какъвто и да е начин помогна на кожата ми да се почувства комфортно или поне до някъде подхранена. Озаряване също не видях, въпреки активните съставки и екстракти.

Моливът, който на мен ми се падна е в лилаво и тъй като вече си имам такъв, този реших да подаря. 

Naobay не са ме разочаровали до момента и нямам търпение да започна да тествам успокояващият им тонер. Съдържа екстракт от лайка, а всички останали съставки са ѝ еко. 

Последният продукт, който също нямам търпение да пробвам е балсам за устни на Carmex. Марката е много популярна и безброй пъти съм ги засичала в магазините покрай мен, но така и не съм се решавала да пробвам дали ще ми харесат. Мирише приятно и на пръв поглед ми се струва обещаващ.

Това бе всичко от Коледното издание на Шведската Glossybox. Всичко ми хареса и смятам, че имаше своето място в кутията, нетърпелива съм да видя дали ще открия продукт, който много да ме впечатли и да купувам и за в бъдеще.

Post a Comment