Glossybox Sweden - October 2015

November 1, 2015

Glossybox този месец е определено с интересно съдържание и ме остави леко озадачена и супер изненадана. Последните няколко кутии бяха страхотни и си харесах много от продуктите получени в тях, така че предполагам беше въпрос на време да ми пратят нещо не до там впечатляващо.

Темата обединяваща всички продукти този път е Ray of Beauty, вдъхновено от есенните слънчеви лъчи, които всички оценяваме особено много по това време на годината. Кутията е в стандартния си розов вид, а като подарък бе включено и традиционното Glossy Mag списание. 



1. Talika - Photo-Hydra Day. 359kr/30ml
2. Elizabeth Mott - All Day Color Lip Lacquer. 219kr/5ml
3. Emite Makeup - Diamond Heart Base Primer. 340kr/50ml
4. DAX - Alcogel Sweet Raspberry. 38kr/50ml
5. NOA Relaxation - Relaxationdrink. 35kr/3,14dl



Звездата в кутията и предварително обявеният продукт този месец е дневният крем за лице на безизвестната за мен марка Talika. Вдъхновен е от лъчетерапията и съдържа съставки, които проникват в дълбоките слоеве на кожата и я подхранват.

Elizabeth Mott пък винаги ме изненадва приятно и каквото и тяхно да съм пробвала до момента ми е харесвало. Този път са ни пратили за тестване течното им червило от серията All Day Color, която обещава интензивен цвят без изсушаване. Според картичката, формулата е издръжлива, а наситеността може да се контролира според предпочитанията, тоест чрез наслагване.
Червеното не е моят цвят и вероятно ще го подаря на някого, който би му се зарадвал повече.

Emite е друга позната марка, отново благодарение на Glossybox, отново много успешна в моите очи, до сега не съм оставала разочарована. Сега имам възможност да тествам и базата им за грим, която придава блясък на кожата и подобрява издръжливостта на избрания фон дьо тен. Съдържа златни блестящи частици, които отразяват светлината и моментално озаряват лицето.
Потенциално ми звучи като бомба с брокат. Обожавам такъв тип бази, използвам такава почти ежедневно, защото имам чувството, че кожата ми има нужда от помощ, за да изглежда здрава и озарена. Ще я пробвам и ще споделя отзиви ако ви е интересно в някоя друга публикация.

Последните два продукта този месец ме оставиха доста учудена, защото като цяло не съвпадат с концепцията на кутията, поне според моите представи.
Антибаткериалният гел с мирис на малина е добро попълнение към дамската ми чанта и компактния му формат ми допада, при всички положения обаче не е най-интересният продукт за тестване.
Същото важи и за концентрираният чай на NOA - зелен чай, смесва се с вода. От бутилката в кутията би трябвало да получа 15 чаши, които намаляват стреса и подобряват фокуса. Отново интересно нещо за тестване, но в никакъв случай бюти продукт, какъвто идеята на Glossybox предполага.

Не се оплаквам, определено кремът и базата ме заинтригуваха и ще ги тествам при първа възможност. Надявам се другата кутия да е отново с подобрено съдържание и да успее да мв развълнува и зарадва повече.

Post a Comment